The loneliest weekend

jaaa jag vet, skitsynd om mig. men jag har faktiskt tyckt väldigt synd om mig själv på sista tiden. Jag försöker vända på det nu för det är inte synd om mig inte det minsta. Däremot känner jag mig som ett första gradens svin för att jag glömde bort mammas födelsedag, jaja dagen är inte slut än lilla mamma;)

Var å grillade hos Jeanette o Dennis igår så det gjorde mig mycket gladare, jag känner mig inte lika ensam efter jag fått hänga lite med dem för att de är som mig. Sen är jag skitglad för att Hampus och Dennis fördrev alla onda virus från min dator "Man behöver inte anti-virus program om man har firewall" citat Robbe, jo Tjena!:)
Nu är Tone glad och ren igen så nu har jag börjat den plågsamt långsamma processen med att installera wow på datorn. Och jag hoppas att Anneli kan börja spela med mig igen, Arne weise o poomcpee lives again!
Vi spelade lite poker igår också men det gick verkligen åt helvette för mig, så jävla dåliga kort det var inte sant! Och hampus fick alla ess och kungar. Förbannat! hejdå 20 spänn.
Jag har ju varit lite deppig för att alla åker hem i helgen och jag är här all by my lonesome, men jag ska ha en sund helg för mig själv. Jag ska träna, äta bra grejjer och spela wow, fast det kanske blir först på söndag eftersom att det går så jävla långsamt! Och plugga, prov igen på måndag, inspirerad? Nä. Men man måst ju.

Såg Hot fuzz igår/idag, orkade inte se klart den igår så jag såg slutet nu på morgonen. Fan vad bra den var! Nästan snäppet bättre än shawn of the dead. jolly good!

Å henke, jag hatar dej och din förbannade semester! du får väl ta hand om Peetown så länge:P take some pictures!

Flygbiljett

Jag önskar att jag hade en flygbiljett till Kallax

Studieren

Kan man plugga sönder hjärnan? I så fall har jag nog lyckats. Jag hatar cellen och alla förbaskade organeller och ribosomer och golgiapparater, det borde vara så logiskt men för mig är det inte logiskt att vi består av små knärtar som har ett eget liv, om jag var en sån knärt skulle jag inte spendera min tid  med att vara Ingela, då skulle jag gå ut, ta en fika med nån av mina knärt-vänner, se världen... Så egentligen, EGENTLIGEN så har inte knärtarna ett eget liv. Det kanske är tur att mina hundratusen miljarder knärtar inte hört talas om något som kallas för anarkiför i så fall skulle jag vara stekt.
Ja ni hör ju, jag har pluggat sönder den lilla hjärnsubstans jag har kvar, jag börjar se celler som små små gubbar som lever under pistolhot i min kropp. Nu är det dags att mata hjärnan med lite film istället, då tror jag den blir glad.


Jag var hos doktor dängrot idag och fick lite kortison för mina ögon, så nu får jag hoppas att dn brännande känslan försvinner. Han heter inte doktor Dängrot såklart men jag har hatf det namnet på hjärnan ända sen jag bokade tiden. Han är en mycket kapabel läkare och inte en karaktär från YRROL.

Flera ringde om bråk i lägenhet

2007-08-13 07:30 UMEÅ (PT) Ett flertal grannar ringde vid 01-tiden i natt polisen i Umeå angående ett bråk i en lägenhet.

När polispatrullen anlände hade dock bråket ebbat ut och det var lugnt på platsen.
 
haha, vilken  oerhört väsentlig nyhet, jag älskar Pitetidningen!

Geburtstagsgeparty

Igår tog jag Lina i handen och drog iväg till Jeanette och Dennis i Jakobsberg. Det var så helvetes trevligt, jag har verkligen saknat de små svinen. hoppas det inte blir så länge till nästa gång:)
Det var vin , rollspelsnack och bara allmänt skitkul! Vi sket i att gå ut och gick och la oss runt halv fem tiden. Jag var ganska sliten när jag vaknade på jeanettes lillsoffa klockan 11. Sen satt vi på pizzeria panorama där vi spenderade alldeles för mycket tid så att servitörerna blev lite sura på oss före jag och Lina drog vidare hem till mig. Lina åkte just för att kolla ett rum här i närheten, det skulle vara ganska kul om hon fick det, då skulle vi bli grannar:)
Och jag sitter och försöker plugga på om cellen. Varför är det så svårt att få in skiten i hjärnan!? Jag består ju enbart av celler då borde informationen finnas inpräntad.
Nu ska jag fortsätta min tärda bakisdag. Tjoflöjt!

Great succes!

Insåg att jag använt den rubriken förr men what the heck, det får gå för den här gången med. Jag pratade med mina framtida hyresvärdar igår, thats right det löste sig med boendet! De höjde hyran men det är ändå billigt som rackarn för att vara i stockholm, jag är bara nöjd att jag slipper bo på gatan. Den här veckan har verkligen varit bland det jobbigaste jag varit med om, men efter regn kommer solsken som di sägert! Alla har varit så fina, jag har kännt mig lite ensam i min misär men nu förstår jag verkligen att jag är allt annat än det. Fast vi är hundra mil bort så vet jag att ni tänker på mig och det känns förbaskat bra! Jag ser fram emot måndag och vad pite tidningen har att bringa utan att säga för mycket, det kommer att bil Geuld!

hej helg! kul att du är här igen, det var alldeles för länge sen sist! Jag? Idag ska jag bara ta det lugnt, se "secretary" och plugga på cellen så att jag kan åka till världens bästa jeanette och världens bästa dennis och fira födelsedagsbarnet imorgon. Jag ska dricka rödtjut för första gången på jävligt länge. Mest för att jag är en hycklare för att jag fick lära mig på näringsläran att rödvin innehåller skitmycket antioxidanter. Så då är det okej:P

Jag fick en bild på Rille the man av bro igår, han är en liten krabat som palle skulle uttryckt det! image66
Se en sån liten fotomodell, han vet redan hur man ska visa allt men ändå hålla härligheterna för sig själv, watch out ladies!

hejdå depression

Äntligen börjar livet återgå till det normala, om man kallar att bo i sveriges otrevligaste stad där man umgås med 19 tjejer dag ut och dag in, normalt. Jag är inte lika ledsen som jag var i helgen. Jag tror att allt kommer att lösa sig, eller jag hoppas i alla fall det. Imorgon ska jag prata med hyresvärden för robbes gamla legga om jag får bo i den. Alltså jag gör ju redan det men jag måste fråga om lov, it scares the poop out of me! Om jag inte får bo här så är jag fucked in the A. Jag har ingen backup. Eller det finns iofs en ganska fin busskur här utanför där jag kan husera.
Det är fortfarande ett hål i mitt hjärta i form av Pites skyline, komplett med kappas bolmande skorstenar, men det blir lättare att inte tänka på allt som finns kvar där.

På tal om igenting, jag läste en artikel i tidningen idag. Det var nån tjej som skrivit en kolumn om att det inte finns ett perfekt förhållande. Hon skrev att antingen blir man skitless efter några år eller så börjar man bråka om vem som ska ta hand om disken. Ja, jag kan väl förstå den tanken till viss del, men är man ihop med rätt person så blir det aldrig tråkigt, och man låter inte saker som vems tur det är att diska bli så uppförstorat så att man måste göra slut över det. Det kanske är nåt som singelmännsikor intalar sig för att må lite bättre, för det är fan inte sant.
Jag snackade med Paulface om det idag och han svarade med att han skulle skriva en sång åt mig, den skulle heta "spacetruckin" av deep purple, sen kallade han mig för gay. Jag älskar den mannen.

I veckan har jag fått bekanta mig återigen med stockholms freakelit. Första dagen här så hade jag turen att sätta mig mittemot en man som tog sig på könet under hela resans gång. Igår fick jag förslaget av en byggarbetare att "hoppa in i min bil och komma och bo hos mig". Ibland vet man när folk ska säga nåt, då försöker man se så sur ut som möjligt så kanske inte slemmet vågar dra ur sig nån äcklig kommentar, problemet är att de alltid vågar, för de är freaks!
Jag har däremot inte sett allas vår munspelsman på senaste tiden, jag börjar bli orolig. Finns det en jour för dragspelsmannen man kan ringa? Det enda man hör på linjen är hans frenetiska spelande, men då vet man i alla fall ..att han är OK.

Fanfanfan

Det var nog längesen jag mådde så här dåligt. Jag trodde att jag skulle ta min återgång till storstan med en klackspark. Tydligen INTE. Nog för att de första skoldagarna bara flög förbi, kanske för att jag fasade inför helgen.
Jag ska försöka peppa upp mig. Igår mådde jag verkligen skit. Mest för att jag sitter här i skitstockholm och alla andra är på lulekalaset och har kul. Palle försökte i alla fall peppa upp mig. "Jag ska försöka ha kul" sa han varpå jag synade hans bluff och på det svarade han "Jag vet, jag ville bara inte gnugga det i ansiktet på dig".
Jag insåg väl igår att jag inte kommer att få åka hem till pite på 5 månader och det känns tungt. Jag vet att det kommer att bli bättre och att jag bara är i lite av en dalgång för tillfället. Jag börjar fundera på om det har något med att jag satte in en ny p-stav nyss att göra. Eller så hade jag helt enkelt för kul i sommar.

Såg en jävla massa film igår i alla fall.
Chasing amy var först ut, jag har sett den förut men jag älskar jason lee och kevin smith och gänget så jag kände för att se den igen. Den är inte lika bra som mallrats men den är väldigt speciell. 7/10
Grave of the fireflies, så jävla hemsk film! Jag började grina nånstans i mitten sen fortsatte jag rakt genom filmen 8/10
Spirited away har jag också sett förr men jag kom inte ihåg så mycket av filmen förutom att jag tyckte om den. Den är jävligt bra fortfarande 9/10
Howls moving castle en till repeat men oooh så bra, jag älskar bra anime. 8/10

jag har inte sett anime på skitlänge, måste verkligen ta upp intresset.

idag ska jag försöka pallra mig i till stan, måste köpa braxer och stövlar. Sen skulle jag hämta nån  nyckel åt Elin så att hon kommer in i sin lägenhet. De sa att det skulle bli 30 grader idag, hm, de kanske menade minus.

piss

Första dagen

Jag är död.



I hjärnan that is. Efter en lång natt med mestadels mardrömmar så vaknade jag bryskt av min skitmobil, ja jag har min mobil som väckare för att jag är för snål för att köpa en ordentlig. Jag brukar som alltid vara pigg första dagen men icket. Det blev inte mycket bättre av att vår lärare vi hade idag råkar vara av den svamligare sorten. Hon är skittrevlig men ibland är det svårt att sortera bort skitsnacket från det väsentliga. Kul att träffa tjejerna däremot, synd att jag var en sån surfitta bara. Men imorgon är en annan dag som Christer Björkman sade.

Jag är i fullt sjå att försöka hitta ett gym här i stockholm som inte kostar skjortan och 3 sandaler men det visar sig vara ganska knepigt. om det kniper får jag börja med le parcour och klättra på fasaden. Jag mår verkligen så mycket bättre bara jag får sprala runt lite.

Än så länge går det bra att vara by my lonesome, lite ångest har jag allt haft. Längtar dock inte till helgen då man börjar fundera på vad mina pitevänner har för sig. Sluta ha så roligt!

Hej stockholm

Jaha, då sitter man här igen i sin lilla legga i sumpan. Det känns ganska bra nu men det var INTE kul att säga hejdå till alla. Jag har haft så satans kul i sommar. Pdol var en jäkla hit och susade förbi fortare än man kunde säga snorfull. Det var så kul att träffa Sofia och Kälken, dom är en fest på hjul. Och jeanette fick äntlligen en flukt på pitelivet, kul att hon tog med sig lillbrorsan också. Det blev ändå 4-dagars för mig, trots att jag lovat mig själv att det skulle högst bli 3. Men ibland är spontansupa ganska kul det med. På onsdan gick jag ut med norrmännen för att sofia lät så himla sugen. Men det blev en snabbis eftersom de kom först runt 23-tiden. Men det var trevligt och så full blev jag inte. På torsdagen gick startskottet för festivalen på rikt och vi hade en trevlig skiva på balkongen med runt 25 glada människor. Hade väntat så länge på att få festa med anneli och fest blev det! Sen blev det kittelfjäll och träffa lite folk. Torsdagen var mycket bra. Fredagen däremot..whoa nelly. Det var någon som räknade up till 50 pers på vår balkong men sen hade den tappat räkningen. Fan vad kul det var! Tyvärr tyckte inte våra grannar att det var så jävla kul men va fan om man inte vill bli störd på pdol så lämnar man stan. Inte för att verka okänslig men det är en helg och man är fullt medveten om att det kommer att leva om. Varför ska man då sitta hemma och sura på sina glada festliga grannar? Det var skitkul i alla fall, Joel kom upp med en cykel som vi fick i inflyttningspresent. Tack Joel, tyvärr bar Palle ner den efter ett tag då den förmodligen tillhörde någon annan stackare. tyckte elins reaktion om att den var skrymmande var ganska rolig dock.
Vi var ute före 10 så jag fattar inte vad grannarna gnällde om egentligen. Sen var vi ut och dansade på kittel och på kärlekslandet. Där blev jag uppdragen på en av spolarna där det stod en massa folk och shakade. Dagen efter visade det sig att det var Holma som dragit upp mig...oops det fattade ju aldrig jag. Jag tappade bort alla runt 2-tiden då jag gick och köpte mig en alterburgare och grät hela vägen hem. Sen vägrade jag svara när palle ringde vilket resulterade i att han fick sova hos nator eftersom att sofia och kjetil hade tagit nyckeln för att sofia skulle komma in. Hon hade fått en person på sin nacke så hon låg och grät i gästrummet och jag i sovrummet. Snefylla, you just gotta love it:P Dagen efter var allting glömt förutom den jävla röran på balkongen. Man skämdes nästan för att gå ut på den. Eftersom att jag vägrade vara hos oss på lördagen så drog vi kosan mot nator dit jeanette och jimmy också kom. Det var helvettes trevligt trots att de flesta var ruskigt trötta och tärda. Så det blev en helvetes massa dans på kittel där palle bestämde sig för att hoppa upp på scenen och dansa lite topless. Det var fint, och roligt.  Lördagens fylla var den bästa för ingen fick snefylla vilket alltid är trevligt. Nu har jag säkerligen glömt bort en massa detaljer men det kanske kommer i senare inlägg.

Det var jävligt kul de sista dagarna före jag kom hit också, i måndags hade jag å palle en date då vi gick på golden dragon (inte imponerad), och efter det blev det simpsonsfilmen som jag ger 8 av 10. Jag tycker inte riktigt om att de förbättrat grafiken eftersom att stilen på figurerna är ju som själva grejen. men det störde inte allt för mycket. Plus att Ralph gärna fått synas lite mer, I love Ralph.
Igår var jag och bowlade med palle, nator och fredrik. Det var helvetes jämnt och spännade men allt nådde ett aniklimax då palle och nator informerade mig om att spelet slutar efter den sista hela serien som man spelar. Det visste inte jag och då blev jag lite sur. Fast jag tror mest att det berodde på att jag var ganska trött och att jag inte ville lämna dem. Sen gick vi hem till Nator och såg cannonball 3 som får 2 av 10 och orgazmo som får 9 av 10 så det vägde upp lite. Jag vet inte varför jag inte sett orgazmo förut! Now youre a man, A man, maniman! HAHA

well, det var lite korresponens över de senaste dagarna, det lär ju bli mer eftersom att jag brukar skriva mer då jag är här. Tack Pite för den här sommaren, jag kommer sakna järngänget och järnfittorna men vi håller ihop i tanken.