The rage

Läste i morse att de jävlarna ska stänga Pites enda Pub. Jag vet inte hur jag ska uttrycka min ilska riktigt, kanske med en svordom som  jag skapat just för detta tillfälle; SKITBÖVELVETE! Okej, det kanske inte är en bra svordom men den uttrycker ilska i alla fulla fall. Så vad ska vi göra nu? Gå på Pentryt?? Näe nån jävla måtta får det faktiskt vara, men Stadt då? Alltså, jag betalar inte 100 spänn för att gå in på en femtispännssylta. också har vi Valdinos som bara är ett tillhåll för stans alla jävla fotbollsbrats! jag vill ha mitt Kalles! Jag vill ha mitt smutsiga, billiga alkishak tillbaka! Och jag vill ha det nu! Hör ni det!

Rädda Kalles!


Friday night poop

känner mig helt slutkörd (haha, körd) det är ingen lek att köra (höhö köra) 12 timmars hela veckan, man alive. I helgen ska jag ha en helg tillägnad mej själv, ingen alkohol, inget godis..okej lite godis och ganska mycket cashewnötter men annars ska jag bara fixa klart alla fixins och inte tänka på saker som gör mig annat är glad. Som tunnelbanan, jag ska inte tänka på tunnelbanan. Tunnelbanan gör mig ledsen. Tunnelbanan är mitt eget personliga limbo där stackars själar från hela världen samlas i en jättekaskad av individer som desperat försöker trampa sig fram bland alla andra som bara ville ta sig från punkt A till punkt B på minst smärtsamma vis. Men ack så de bedrog sig, för på the bane är man inte människa längre, på the bane är man ett hinder i ögonen på den sönderstressade bankmannen eller den målmedvetne alkoholisten som skyr inga medel från att använda din kropp som sin personliga gångmatta/toalett. Om man mådde fine före man tog klivet ned i oändligheten så dyker man upp som ett vrak av en människa när man plötsligt spottas ut på andra sidan. Jag tror att the bane är roten till all ondska, som en vortex som vi alla vet att vi måste låta oss själva bli insugna i för att nå vår destination. Det är som southpark avsnittet då mr.garisson konstruerar en cykel som drivs enbart då man för in en fallossymbol i ändalykten och ännu en i munnen, och alla älskar denna kontraption då det ändå är mycket skönare än att behöva handskas med flygbolagen, dit tillägger jag härmed tunnelbanesystemet.

Okej, jag ska inte tänka på det från och med NU

Tillbaks i Stockholm

Då var man i Stockholm igen, jag visste att hejn helgen skulle gå jävligt fort. Men fyfan vad roligt det har varit! Halloweenfesten var helt sjukt bra, det var längesen jag skrattat så mycket. Bakisdagen var nästan ännu bättre. Nu känns det mycket lättare att fortsätta fram till jul, nu ska jag plugga som fan och snazarooa resten av proven.

Fest fest fest!

På lördag blir det feeeeeessssst. Nu ska jag lämna all skit bakom mig och ha jävligt kul i peetown. Kom och sup! Det kommer finnas bål! Munksunds byagård, där, fyrkant, you know the drill