I hate you, I love you


Ska börja rita mer hade jag tänkt, jag hoppas att jag kan fortsätta och inte slacka efter som jag alltid annars gör.
Jag gillar blyerts, för det kan man sudda, tyvärr så äger jag bara ett sånt där grönt, supertorrt sudd som mer smetar ut allt  istället för att radera skiten. Assignment for tomorreh: buy proper eraser!


films a plenty

lawd vad mycket bra filmer det har varit på sista tiden! Batman toppar definitivt allt jag någonsin sett men det har varit en del  minnesvärda rullar förutom den. Felon var riktigt bra med en nästan, tack och lov, oigenkännelig val kilmer. Sen fick jag äntligen se forgetting sarah marshall som jag har tjatat om och ja, den var så bra som jag förväntade mig. Igår blev det gråtfest med into the wild som också var överraskande bra. Men jag tror att min nästan största favorit involverar en f.d young hercules i en film om en mans kärlek till sin real doll. Rikitgt jävla bra Gosling!

Nu har jag lekt recencent färdigt, plus stavat ordet helt åt helvete, men det skiter jag i. Det är min blogg jag gör vad jag vill!

Bakisapa

blöööööh, så känns det idag. Dock så kom bakismannen med en ganska lindrig käftsmäll idag, inte som förra helgen då jag fick ta ett allvarligt snack med porslinsguden. jag lovade honom då att jag aldrig skulle dricka igen, det höll i en vecka.
Men igår var faktiskt en väldigt bra anledning att fira, världens bästa Martin kommer att lämna oss i norrland i veckan för större och bättre saker. He´s got stars in his eyes and a smile on his face! Kul var det i alla fall, väldigt nära att jag missat  hela kalaset pga en felaktig busstidtabell. För det är länstrafiken som lagt ut fel bussturlista på nätet, inte jag som kollat på helt fel lista..okej det var mitt fel, jag är en jubelidiot. MEN då fick jag åka direktbuss och för bara tio kronor extra fick jag förfrågningar om kaffe, eller te, plus att jag fick se Hairspray utan ljud. tack linje 100!
Helgens oh my gosh moment då jag stiger in i Annelis lägenhet och inser att vi har klätt oss nästan identiskt, creepy! Våra hjärnor kanske är förenade av en kosmisk kraft i universum trots allt.

Festen var hur som helst skittrevlig, Martängen bjöd på pasta och efterrätt som rockade båten! Sen bjöds det på findricka i form av allas vår illeröl kvällen till ära. Det var en mycket trivsam tillställning tills martin den jäveln tar fram gitarren och börjar spela, inte ledsna, men såna där låtar som blir ledsna för att man vet att han kommer att åka iväg. Så det blev en gråtfest utan dess like. Fast jag tror att han planerat det så, the bastard! Jag vet att jag inte känner martin hälften så bra som alla di andra barnen gör, men vissa människor har en tendens att snabbt gräva sig in i ens hjärna bara för att hitta ett slemmigt skrymsle varpå orden "oo, det här verkar mysigt" ekar i skallen. martin är en sån person. And I salut you!
Jag skulle sova hos twisted sister då världens bästa Palle dyker upp med ett leende och en skjuts hem åt alla! Det var ett perfekt avslut på en perfekt kväll!


Give ´em heck Marty!

Möe möe

Fan vad jag har försummat mitt bloggande, jag fattar inte att folk ids leva på hejn. Vilken press att hitta på intressanta saker hela tiden, fast de flesta lyckas väl ändå.
Just nu kretsar mitt liv kring jobbet, jag äter, sover, tänker och andas jobb. Jag tänker att jag snart ska bli så van att jag gör det i sömnen, det hade varit sweet. Jag har en tendens att vilja vara bäst på allt jag gör och blir en aning stressad när jag känner att jag suger. Så lite sånt har det varit på sistone. Men jag ska verkligen försöka göra mitt bästa och inte känna att jag måste ta livet av mig varje gång nåt gåt snett.

Vi ska å kolla på hus snart jag och paulface, samtidigt som det är roligt så blir jag lite skraj. Hur fan ska vi kunna ta hand om ett hus? Jag är lika mogen som en äppelkart hur ska jag kunna ta på mig allt ansvar som det känns som att man måste ta för att äga och rusta upp ett hus? So much pressure! Vi åker väl å kollar så får vi se sen, Palle verkar inte se några hinder, men det kan bero på de rosafärgade solglasögonen som uppenbarligen är konstant  fixerade vid hejn grabbens näsbrygga. moj moj mokkolat!

a fucking joke

Ibland skäms man för att vara kvinna,

Vissa människor borde tamefan skjutas hårt och länge.