No new years for you!

said jebus..

usch henke! du kan ju inte jobba när du är sjuk! jag tror att vår fest hade "the curse", anneli och micke är också skitsjuka!
Ja jag nådde också den magiska gränsen 40 feta imorse, taskigt när jag somnade med milda 37,5.

och inget kvikkjokk blev det:( för mig i alla fall.
Min mamma är snäll och lite galen när hon sa "ingen ska fira nyår ensam", sen lovade hon att skjutsa mig till anneli och micke så att vi kan vara sjuka och gnälliga tillsammans. Det blir cociliana och brieost för vår del på new years!

completely smashed

Happ, då var det dags att kliva upp, 17.23. Så pass alltså? Well, jag är sjuk. Skitjävlafeber! jag antar att jag får skylla mig själv. Av alla lovdagar har jag tagit det lugnt exakt 0. Så igår sa min kropp att hej ingela, här får du en dos av feber så att du kanske lugnar ner dig och inte har så jävla kul. För kul har det varit, med massa hemvändare och öl. jag antar att det är den senare av de två som fått mig till det nuvarande tillståndet. Då var det alltså kvikkjokk imorgon. jag hoppas att min kropp bestämmer sig för att vara snäll med mig och låter mig fara. jag är för en gångs skulle sugen på att åka lite skoter. Men alkoholen får ligga på hyllan. Hooowa.
Med alla de 50 olika preparaten som palle har inhandlat så att jag ska bli frisk så får vi väl se. Min favorit är fortfarande cociliana, mmmmorphine.

jaoula!


Ho ho ho! Merry fishmas! Säger Rocky från vi alla till ni alla!

Jag vet att det mer ser ut som att han säger "vad fan vill du mig?" Men jag lovar, den där katten är full av helgtidens förtjusning. Oh man oh man!

Det är tametusan julafton idag, jag fattar det inte, vad hände med adventerna? Eller lucian? Allt är bara ett mörker. Palle fick sin klapp idag eftersom att den var alldeles för tung för att bära ut till bilen och forsla till pålberget. En geringssåg bidde det i alla fall. han låtsades vara överaskad trots att han redan visste vad det var, han är så fin.
Sen ringde nator och önskade glad påsk, han är också fin.
Så nu ska vi bara ta våra klappar och åka till svärföräldrarna, det kommer att bli julmat, whiskey och säkerligen tomtefia.
God Jul, ållhopen!!!

(fest hos oss på juldagen, alla ni 5 som läser bloggen är definitivt inbjudna!)

Time for a tune

Hold onto my hands, I feel I'm sinking, sinking without you.
And to my mind, everything's stinking, stinking without you.

Kände plötsligt för att låta en låt någon helt okänd människa har skrivit sätta ord på mina känslor. innovativt som faen.

en dagjävel!

en dagjävel kvar att jobba! Missförstå mig inte bloggen min, jag älskar mitt jobb. Men även världens bästa jobb kan bli lite körigt ibland. Så det är med glädje jag inleder min mini-semester. Är det någon som inte gillar jullov? "Näämen jag jobbar hellre än att vara hemma och göra bsolut ingenting", om det finns en sån människa så borde de skjutas!


Jag har kommit på en genialisk idé! Det är den ultimata uppfinningen för vi som inte gentligen har tid att äta. Är det inte skitjobbigt att känna att man verkligen måste äta när man egentligen skulle vilja springa på stan eller pilla sig i naveln?
Jösses vad jag har lösningen för dig!
inhamator
Viola! Det är en syrgastub av okänt ursprung, men man ser tydligt att det är en syrgastub för det står O2, vilket är den kemiska beteckningen för SYRE. Sen gör man bara nån enkel anordning av tre stavmixers, vilka jag är ganska säker på, kommer att mala sönder maten som man för in i syrgastuberna till små, små mikromolekyler. Detta är nu helt fritt att andas in. Resultatet blir en mätt, belåten och framförallt mindre stressad människa. Oh ja, jag tror att Inhamatorn kommer att bli en succè!

Inflyttningsfest del 1

Så var Hesselhuset infestat! Det var en ganska blygsam, men ändock rivig hemmafest som Pahlin/Larsson bjöd på. Jag tror att folk diggar det där med att man kan prata skithögt när man bor i hus. Om någon hade en decibelmätare i köket när sudde drog på som värst så hade den nog inte varit i ett stycke. Men vad bryr vi oss om det egentligen? Inte ett jävla nå!
En skrämmande tanke då en festdeltagare kom på: tänk om sur-tanten och sur-gubben flyttar in i huset bredvid? Vi skrattade åt tanken men nu kom jag på att chansen finns ju. De var ju ändå ute efter att göra våra liv till ett helvette. men jag tror att vi kan sova säkert, kan man inte gå ordentligt så är risken att man köper ett hus inte så stor. eller?

Palle fick fira sin bemärkelsedag med ståta och pomp! Jag ska inte säga vad jag köpt åt palle för jag får bara en massa antydningar om hur pervers jag är men det är en sak man har till datorn som bär en viss liknelse till ett av våra skogslevande smådjur. Glad blev han i alla fall. Men Nator, å nator. Han hade fixat en sparkstötting som han skrivit "hesselexpressen" på. Helt underbar och går som ett skållat spjut genom natten!

Ikväll inleds inflyttningsfest del 2, på allmän(henkes) begäran. och det kommer bli minst lika spektakulärt!


great success!

Nu funkare min blogg igen! Jag skulle kunna skylla på teknikens under men tyvärr så var det ett human error som gjorde att det inte uppdaterades. Oh well, nu funkar det iaf. Och jag skulle vilja gratulera Assar som har namnsdag idag, Grattis Assar, ditt namn är mäktigt och kraftfullt!

Idag blev Rille klar med sovrummet, men nu är det bara ett problem, det är för fint för oss! jag tror att vi får allt ta och sova i gästrummet för all framtid.

På fredag blir det fan feppe, och då hoppas jag att vi lyckats lägga golv, som det ser ut nu så ser det minst sagt tveksamt ut. Men Palle har utfört stordåd förut så inget är omöjligt!
Toot on Pallie! Toot on!

Non uppdato?

Varför i kinamockaskogen uppdateras inte min blogg? Har jag råkat göra en inställning som innebär att man inte publicerar det man skriver i bloggen? I så fall, vart finns den knappen och hur gör jag för att otrycka på den?

Satedeeh

Igår sket jag i husarbete och spelade rappakalja med jeanette som är på visit från stockholmo. Hon tog med sig lillebror Jimmy och det var jävligt kul. Jag tycker att hon ska skippa stockholm och ta med sig Dennis hit men det är bara min mening. I do miss  her when shes gone.
jag menar, hur många vänner har man som kan göra detta?

Ja gott folk det där är två snusdosor.

Little britain USA!


Ni som inte har sett little britain måste bara börja! Det här är humor på dess lägsta, mest fantastiska nivå! Enjoy!

I wanna see you poop


sluta deppa!


börja steppa!
Det har inte varit världens bästa dag måste jag erkänna. Men nu måste jag peppa upp mig och vad bättre än katrinas grooviga moves!
Waaaoow!

Knytkalas och skivinspelning

Det är vad vi ska göra imorgon med jobbet. Ja gott folk, nu är den snart här, skivan du väntat på! Nu kan du äntligen höra din frisörska sjunga white christmas, eller varför inte en liten "o helga natt" framförd av din egen makeup artist? Du behöver inte vänta längre! För nu släpper presenta och här en julskiva med alla gamla goingar! Kan vi sjunga? tveksamt! Men vi har gott humör och en julkänsla som inte går av för hackor!
Jag försöker desperat hitta stämningen inför det här spektaklet men det går inte så bra. Jag ska gömma mig bakom någon som sjunger högt och sen mima in alla orden. ångest!

åååå skotta!

Fan ida, nu har vår topphemliga plan gått i stöpet, hur ska vi nu förverkliga vår dröm om en värld där alla bär sperma i sitt ansikte?

Ska ut och skotta men till min totala lycka så har våra grannar skottat det mesta av vår uppfart, dreams do come true!

jag är ganska färdig med julklappsinhandlandet, det blir ett bra år i år släkten!

the power of sperm

Har jag sagt hur jävla bra vår nya "spermakräm" är? Vi har tagit in ett märke som heter skin science spermine. Då tänker du: "vänta nu" spermine låter misstänksamt likt sperma", så säger jag, det gör det, för att det är det! Näää jag skojar, det är inte sperma utan man har tagit en antioxidant som heter spermine och framställt det artificiellt. Spermine finns i hög koncentration i huden men mest av allt och kanske främst av allt, finns det sjukt mycket av det i sperma. Då undrar jag, vem kom på detta? Vilken sjuk och brilijant människa har suttit och fipplat så pass mycket med sperma så att man kunnat framställa denna fantastiska substans? För det är jävulskt effektivt, och bara det att man kan säga att man har sperma i ansiktet är ju alltid ett plus!

Sovrummet från helvetet

jag tror aldrig att jag skämts så mycket för ett rum tidigare. jag och palle rev tapet hela lördagen lång, trots detta fick vår målargubbe slita häcken av sig idag för att få bort de resterande 13 lagrena från skräpväggen. Känns jävligt bra att ha nån som verkar kunna sin sak dock, trots att man känner sig som kejsare nero som bara står på sidan och garvar.

Imorgon är jag ledig så då ska jag ha en tummen ur dag och städa upp lite på hejn tippen. Och förmodligen skotta. Fast jag hoppas fortfarande på en varmfront som steker bort  snön från uppfarten men som lämnar kvar den snö som finns på resten av gården. Måste kolla smhi.

Tack för tipset Ida! Palle hade numret så vi har styrt upp det nu. Dock erhöll palle ett sms med texten "jag hatar dig" idag, så egentligen så är det ju faktiskt dig som stackarn ska skylla på för att han måste slita gris..egentligen.Jag förstår din misär lillan.

Lägga golv för dummies

Dagens uppgift: Lägga klinker i hallen, möjligtvis börja måla min kökssoffa.

Jag önskar att roomservice kunde komma och göra klart hejn så att jag slipper bo i en soptipp.

Oh Tannenbaum, wo ist mein Tannenbaum!

Oh Tannenbaum, Oh Tannenbaum. Wie weiss seit deiner Blätter!


Någonstans på granen finns en ornitologisk avvikelse, kan du hitta den färgglade prydnadspippin?

cccraaawmaau

jigsaw

På allmän begäran, okej palle sa att jag kanske kunde lägga upp halloweenbilder om jag var så jävla uttråkad, så kommer nu lite försenade halloweenbilder. Detta är blott ett urval av de mest städade bilderna. Jag skulle lagt upp fler men nu när man lever i adsl-country så har jag varken tålamod eller ork att sitta å fiffla med hejn stjitn.


Här kommer för övrigt bilder på vårt "sovrum", mysigt va? och på Palle i högform då han prompt insisterar på att sätta in golvvärme i hallen själv. Hur kommer detta sluta? Lets watch!


yey intranet!

Efter drygt en månad lyckades äntligen brebbajsbolaget peta in internet i huset vårt. å en sån lycka! Nu kan jag äntligen förmedla min visdom till folket genom denna välbesökta bloggsida! varsågod världen, varsågod.

Huset ser fortfarande ut som en trombs bitch men det går sakta framåt. Mitt sovrum ligger numera i gästrummet som inte har en enda yta ledig för tillfället. Vi skulle få en målargubbe att fixa resten av tapetseringen för vi insåg att det skulle ta jävulskt med tid nu när palle jobbar i Aitik. Nämen han gjorde nästan hela hallen före han bestämde sig för att han inte ides göra det. Dessutom gjorde han ett halvtattigt arbete med den hallskrutt han gjorde. Så nu ska vi försöka med en annan snubbe, som verkar aningens mer angagerad.

Den här helgen kommer att gå i byggarbetarens tecken, som föregående helger också råkat gjort. I byggarbetets ära så skrev jag en kort historia om snickarkarln.

Det var en gång en snickarkarl som snickrade hela dagen lång. Han behövde ingen som hjälpte honom ty han kunde minsann snickra helt på egen hand. En dag kom den lokala byfånen och frågade om snickarkarlen behövde hjälp. NEJ! FÖR BÖVELEN! JAG BEHÖVER INGET QUINNFOLK SOM GÖR OM OCH GÖR FEL!" Utropade snickarkarlen så att hans mandom nästan sprack. Detta sände skamset iväg byfånen med en väldans fart. Varpå snickarkarlen sjöng sin snickarsång; "En snickarkarl är jag, jag snickrar varje dag, och när jag inte snickrar så snickrar jag ändå!" Så gick solen ned över ännu en produktiv dag, fylld av bräder, spik och stolthet.

Byggarbete gör en galen, därför lämnar jag er med detta