This is the end, my only friend, the end

Beautiful friend
Vi hade vår cidesco igår och diplomutdelning. Spänningen låg i luften, skulle alla klara sig? Skulle nån stackare måsta göra om det vi kämpat för i ett års tid.
Före diplomutdelningen så hade jag mitt praktiska cidescoprov vilket inte är en picknick! Man gör ansiktsbehandling, manikyr, kroppsmassage, ansiktsmassage, frans och brynfärg, mask, ansiktsapparatur, figurmätning och makeup allt på en enda dag och plus att man ska göra en "additional" en behandling som vi inte fått lära oss på skolan. Man var ganska nervös, fast iofs så det enda sättet man kan kugga på är om man typ dödar kunden så man var mest peppad på att göra bort skiten. Efter flera timmars slit så skulle jag göra min additional, jag hade bestämt mig att måla med henna på elins fot. nämen allt var frid och fröjd, jag hade all min skit, jag hade prytt min plats med tyg, ljus och blommor från min kära familj (oj vad jag grinade när jag fick dom). Jag sätter mig ner och ska börjar pressa ur färgen ur den lilla pipen när tuben plötsligt exploderar i en kaskad av bajsliknande substans. Paniken innefann sig raskt när jag febrilt försökte laga katastrofen med en liten tejpbit som fabrikanten så snällt skickat med i hennaförpackningen. Tack pakistani henna för denna lilla, transparanta räddare i nöden för det funkade och jag hann göra klart min lilla målning och vår franskättade examinator hooade förtjust.
Sen kan jag säga, mina vänner, flödade östrogenet högt. Allt plugg, all ångest, alla skratt och tårar hade lett fram till denna enda stund. Jag grät, Anna fulgrät! Lina sitter och småfnissar åt oss för att vi är sånna wieners. Sen fick vi sätta oss i teorirummet där alla lärare, rektorerna, examinatorn och våra leverantörer från I.d, decleor och dermalogica står uppradade. Det roliga var att vår lilla fransyska säger det första hon gör att "congratulations, everybody here will get a cidescodiploma today" Alla blev helt tysta, vad var det hon sa? Vi hade nämligen blivit tillsagda att vi absolut inte skulle få veta resultatet förens alla öppnat kuverten. Vår lärare sa "Näämen hon menar att alla får diplom sen får vi se om ni har klarat sig", ingen insåg att hon faktiskt försagt sig och att det faktiskt var sant att varenda liten jävel hade klarat både det praktiska och det teoretiska. Det händer väldigt sällan att hela klassen gör det så när vi väl öppnat våra kuvert så kom alla dessa hormoner och känslor inrusandes igen. Då brast det för Lina, tjejen som sagt till mig inte mindre än tre ggr i år att hon bestämt sig för att hoppa av, tjejen som hade typ 10 prov att göra i slutet och som hade alldeles för många frånvarotimmar. Fast jag visste att hon skulle klara det. Jag grinade lite extra när hon fick gå upp och ta emot diplomen, hon gör en så jävla stolt! Alltså jag har nog aldrig varit så lycklig över nåt jag presterat i hela mitt liv som jag var igår. Sen grinade man ju för att man inte skulle få träffa alla dessa människor varenda dag som man är van. Jag kommer sakna allihopa men framförallt Lina och Anna. Tanken på att inte så träffa dessa underbara människor på en daglig basis får mig att må illa. ILLA.

Sen efter tusen kramar och tårar så åkte vi vidare till hotell opera där vi var de enda där typ och jag brände X antal kronor på X stycken öl. Fast jag var vid god vigör, tyvärr var Banana och Lina vid lite extra god vigör. Men de hade nog väldigt trevligt tills Annas blick blev  sådär simmig igen och hennes kamera som innehöll tusen bilder från examen försvann. Sen bestämde sig Anna för att åka hem, trots att klockan var barnet och jag försökte få henne att stanna. Det var en jävligt trevlig kväll.

Idag åkte jag, anna och Lina till skolan för att hämta våra grejer från skåpen och våra diplom. Då fick vi veta vad vi fick på cidescoprovet vilket de inte brukar avslöja, jag fick i alla fall 89 av 100  vilket är bra mycket mer än vad jag trott. Leyla förvånade alla med 91 poäng och spöade hela klassen. fan vad kul!
Sen ringde jag hustomten nator som fick kolla mina betyg och låt oss bara säga att jag är en äcklig, äcklig pluggis!:D

Imorgon ska vi åka finlandsfärja en sista natt med gänget. Känns jävligt jobbigt att festa mer, det är ju det enda man gjort på sista tiden. Min lever kommer att lämna in sin avskedsansökan snart.

Sen har jag börjat packa ihop alla grejjer som jag kommer att flytta till jeanette och denis som så frikostigt låter mig husera där tills vi drar till thailand. yey! det ska bli skittrevligt:)

sen längtar jag hem lite, jag vill hem till katterna och lägenheten. Fast thailand blir iof inte fy shame det heller. Så för att svara på din fråga Slida, så kommer jag hem i april, sen får vi se hur det blir helt enkelt:)

Det här har varit det bästa och jobbigaste året i mitt liv men fyfan vad det har varit bra för mig att ge mig ut på egen hand. personlig utveckling kallas det!

Dagen C..P?

Sitter här i min äckliga lilla lägenhet och väntar på att klockan ska bli ett så att jag får göra bort min cidescoskrivning.
Oo btw jag är numera auktoriserad hudterapeut! I torsdags så hade vi gjort klart alla prov och ja det verkade ju ha gått bra så nu är hela klassen klara. Tyvärr så visade det sig att en apas farbror skulle klarat skiten men jag kan i alla fall stoltsera med mina betyg som kommer hem till Pite om några dagar.
Det har varit jävligt mycket fest de senaste dagarna, i torsdags firade vi som satan med karaoke och öl och lite mer öl och sprit. Det var helt sjukt roligt, sen på fredagen så åkte de flesta i klassen till dermarome som stod för mat och dryck. jag var faktiskt väldigt städad jämfört med mina vänner som inte riktigt kunde fokusera blicken. Det slutade med att vi skickade hem en tjej med taxi pga hennes oförmåga att forma meningar och använda sina extremiteter.
Som sagt så ska vi skriva cidescoprovet idag. Det kommer en tjej från frankrike som ska agera examinator under de närmaste tre dagarna. Så nu är det liksom kulmen på hela året och känslorna svallar ganska friskt i vår östrogenstinna grupp. Jag vill inte ens tänka på vad som händer på tisdag när vi tar examen på riktigt, tårar kommer att flöda låt mig berätta!

Lösa sig lite

Saker har verkligen en tendens att lösa sig vare sig man försöker eller inte. Jag har haft smått panik när det gäller vår lilla resa eftersom att mina pengar sinar rätt fort här i storstan. Men nu har det löst sig bara plötsligt och helt utan förklaring. Gud? Vill du att jag ska åka till Thailand och leva livet? Jag tror att om det skulle finnas en Gud så skulle han tycka om att se folk ha roligt men han skulle också straffa folk som lever oförsiktigt. Som Palle som söp bort sin plånbok i lördags när han var för upptagen med att springa byxlös från Tunnelbanan. Som tur var så tyckte nog Gud att det behövdes ett litet mirakel och såg till att en liten tant ringde upp palle under dagen för att underätta honom om att den borttappade plånboken var återfunnen. Man kan tycka att han ska ha lärt sig nu, men det kommer nog alltid finnas ett byxlöst fyllo i Palle. Han åkte hem till Pite igår den svinet! Jag vill också hem.
Fast nu är det verkligen slutspurten, bara 3 motherhopping weeks! Och min stora feta syster kommer på torsdag! yey:D