Å Heath..

image85
Det är inte många som får en hedersplats i min blogg.. men imorse när jag slog på teven så hoppade mitt hjärta över ett slag. Varför Heath? Du ser ju så glad ut.
Jag är ledsen på riktigt. När du först entrade rampljuset i 10 orsaker att hata dig så tyckte jag att du var det enda som var bra med den skitrullen. Sen vet jag att alla ni tjejer och alla ni killar som påstår sig aldrig ha sett brokeback men som förmodligen sett den i smyg håller med om att den rollprestationen var värd sin vikt i guld.
Å heath, du var för bra för den här världen.

jävla duschpåse

Jag är så jävla jävla arg på dig och jag kan inte ens säga det åt dig för att du skulle bara missförstå.

Bye bye winning streak

Idag fick jag mitt första VG, skitfysik, förstör min winningstreak. fyfan vilken nörd jag har blivit, aldrig trodde jag att dagen skulle komma då jag blev deppig för ett VG. Jag var aldrig ute efter att ha MVG på alla prov men det råkade bara bli så och nu känns det bara surt att jag misslyckas på ett flervalsprov. Oh well, får väl supa bort mina sorger imorgon då vi ska fira sista salongsdagen! Glädjen i mitt hjärta går knappt att beskriva, kanske med ett till påhittat ord, Frilliefrooofrooo

sen yrkar jag på att alla borde kolla in min systers grejjer, hon är en väldigt superduktig tjej som målar och ritar gubbar och hästar. Hon har till och med gjort en jättefin animation! Súperduktig animationstjej!
Kolla in grejset!

slutligen vill jag i sann blogganda rekommendera en produkt som är skitbra om man ser ut som en sorglig grävling i håret som jag, Bed heads Cocky. Den gör håret tjockare och mindre vispigt plus att det låter kul när man påpekar att man har cocky i håret eftersom att y:et lätt faller bort i samtal.

Rillsieface

image84
Å Rille du är så fin! Jag blev så glad att få träffa ditt lilla face på julafton. Han har blivit så jävla stor! Racar runt som en Impala på slätterna. Rilles första möte med jultomten blev ganska intressant. Jag menar pappa entrade rummet endast iklädd världens mest skrämmande tomtemask, ni vet de där med så mycket ögonbryn att man inte kan se ögonen. Så jag trodde att grabben skulle skrika ihjäl sig, who would blame him. Nog blev han rädd men han skrek inte utan backade bryskt in gåstolen i väggen bakom honom för att sedan vägra att ta ögonen från den skräckinjagande mannen som gav honom presenter av nån anledning. Julens under mmaa.

Ive been siiiick

Just som jag började undra vilka mer övermänskliga krafter jag hade förutom att jag aldrig blir sjuk så vaknar jag med en känsla av att någon hällt syra i halsen på mig. Så går det när man blir för kaxig antar jag eller hur? GUD.
Inte för att det gör så mycket, den här helgen hade jag ändå tänkt vara hemma och ta det lugnt. Man kanske till och med skulle kunna säga att det är en vit helg men en av mina klasskamrater påpekade till mig att folk som tar vita helger förmodligen är de som har alkoholproblem. Så vi säger att jag tar en sjukhelg.

Jullovet var verkligen sjukt jävla roligt! Jag var lite rädd för att jag kanske skulle bli dryg och känna att jag ville tillbaka till storstan men det blev inte alls så. Istället sitter jag här och längtar tillbaka till Lillstan. Till Snö och filmer och tevespel och öldrickande och lycka. Ångesten var grav i måndags då jag satte mig på planet tillbaka till stockholm men nu känns det bättre, helst när man vet att det är typ en och en halv månad kvar av skolan och efter det Thailand! Freakin awesome!

Jag såg en skitbra film igår under första delen av min "sjukhelg", Eagle vs Shark, lite Napoleonaktig men med mer Pzazz. Plus att Jermain Clement från Flight of the Conchords spelade huvudrollen vilket bara ökade min extas över den här rullen.

Del två av sjukhelgen kommer att innehålla mer film, tvätt, karra, city of villains (om jag nånsin lär mig hur man slåss) och slappande utan dess like. Och kanske en del sakn, men jag försöker att inte tänka så mycket på det.