Dan före dan!

Aaargggh om inte morgondagen går fort så dör jag av julpeppma! Kom hem idag också hade Palle gjort massor med julmat plus införskaffat en riktig julgran som tog upp ungefär en tredjedel av vårt vardagsrum! Joy to the world, the tree is here!


The ramblings of a isolated freak

Jag längtar till julafton, för på julafton försvinner alla problem. Alla krig, all svält POOF borta! Alla världens idioter kommer plötsligt att vara på semester, på Venus. Alla räkningar kommer att annuleras och alla som envisas med att köra 70 km/h på E4:an kommer magiskt att gasa på och alla arga otrevliga busschaufförer kommer att ersättas med små, söta yorkshearvalpar. Alla kommer att gå runt med ett konstant leende, men inte ett sånt där obehagligt leende då man ser att ögonen verkligen inte är med, utan ett äkta, genuint jul-leende. Och bäst av allt; man KAN inte vara sjuk på julafton.

Man blir lite galen av att vara ensam och isolerad och dessutom sjuk. Speciellt när televisionen bestämmer sig för att inte fungera alls. oh tv! come back to me!
kakeljävel!

jaha, då hade man äntligen hittat svart/vitt klinker och ett jävligt fint kakel till köket. Vad händer då? Då har bägge två utgått! WTF! Jag är så arg att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Man kanske ska uppdatera tidningsjävlarna man har på sitt företagshelvette så att kunder inte får spunk när skiten är slut!
Det där var alldeles för mycket svordomar än vad som är brukligt i en blogg, fan vad tur att ingen läser ändå!

Har snart inhalerat en ask med salta björnar  i argen.


Vet inte vem den här arga bebisen tillhör, allt jag vet är att vi är förenade av vår ilska! Gaaaaaah!