Idag var det inte världens bästa torsdag

Nu har jag haft det för bra igen, för imorse ringde mamma och berättade att min lilla morfar ramlat och slagit nacken riktigt rejält. Så han ligger i sunderbyn och får inte röra sig. Han hade tydligen ramlat när han stått och beskådat en byggarbetsplats på nåt vis. vad är det med äldre män och byggarbetsplatser? Det är som deras mekka.
Röntgen visade iaf att det inte behövdes nån operation men han måste stanna på sjukhuset ett tag framöver. Stackars lilla morfar! Kul att vara på jobbet och verka skitglad när man egentligen bara vill gråta. Sen gick jag på psin för jag trodde att lite motion skulle vara bra, fel av mig! Det gick skitadåligt och jag missade varenda jävla rörelse. Så fick jag stå längst fram med instruktören till på köpet, jävla röta!


Hoppas du mår bättre snart morfar! / )
\ )

Smidelid!

Jag har mått så oerhört bra på sista tiden. Allt verkar ordna upp sig på jobbet, så vi får hoppas att det fortsätter så! Det känns jäkligt kul för nu händer massa nya saker...sehr spannend!
Plus att Andreas ska börja jobba hos oss också! Det känns jäkligt trevligt så jag hoppas att han kommer att stormtrivas.

jag går bara och väntar på att det ska bli fredag så att man får träffa lilla Izabella Viola Margot och krama skiten ur henne! Hon är tydligen jättetrevlig, hur trevlig nu ett barn som nyss kläckts ut kan vara. Men hon sover tydligen bra och  vad jag förstår så är det top notch. Som sagt, längtar som FAN!

Synd att Palle befinner sig i münchen och hinkar i sej öl. Men det kommer säkert fler bebischanser misstänker jag, jag har hört att de lever ett tag.




Izabella

En sån liten, liten människa som dök upp i våra liv inatt! 51 feta centimeter och nästan 4 pannor, hon heter Izabella, och hon är världens finaste brorsbarn! Jag vet att alla säger så om sina brorsbarn men jag tror att den här gången så är det riktigt sant!
Jag vill bara träffa den lilla skrutten!
Det blev exakt 0 timmars sömn men hej, det var du värd lilla Izabella! Jag tänkte lägga upp en bild men min telefon och jag pratar inte riktigt samma språk, jag antar att lille samsung kör mer på den binära linjen och den kursen tog jag inte på backa.




babywatch!

Bakis idag, men ändå en väldigt produktiv dag. Vi fixade och trixade lite på die mauer idag och den ser sjukt bra ut såklart! Palle är så satans duktig på att bygga saker, och jag är duktig på att sitta på avstånd, möjligtvis ätandes på nåt slags snacks. Sen åkte vi till Ica och pantade ca 250 burkar som legat och gosat i garaget alldeles för länge. Vilken rush när man får alla dessa pengar praktiskt taget gratis! Om man låter bli att tänka på att de allra flesta av de där burkarna har man köpt själv och hur mycket socker man lastat in i systemet.

Annars så håller Brorsans avkomma nr 2 på att jobba sig ut i skrivandets stund. Eller jobba och jobba den lille rackarn jobbar just ingenting så de ska sätta igång stackars Lena ikväll. Jag är så sjukt glad för deras skull! De förtjänar verkligen all lycka i världshistorien!

Nu ska jag fortsätta spela monkey island 5 del 2 medans jag så och då sneglar på mobilen.

Mysgulleplutttussenusskväll

I går hade jag och Palle "myskväll". Fast efter 6 år tillsammans kan man knappast kalla det myskväll, då är det mer "brydigmeromfilmenändinpartner-kväll". Men det var kul! Vi såg först year one, som jag tycker var aweseome! imbd tyckte att den var värd en 5:a, så egentligen borde jag inte ens brytt mig om att se den, men för första gången hade imdb fel och jag ger den en rungande 9:a för låg humor och skämt om förhud! Se den!

Sen såg vi district nine, som jag hade absolut INGA förväntningar på, men som var riktigt jävla bra den med! Så överlag så får filmkvällen en 10:a för bra film och excellenta snacks. Jag åt mörk choklad och nötter, palle åt det plus en donut i äkta simpsonanda. han sa att det var för att vänja sig vid att äta socker till Octoberfestresan, men jag tror att han bara hade hankering for some snackering.

Idag kanske det blir nån form av festligheter, man vet aldrig med hesselfolket. Hesselkatten är för övrigt i löpen. Palle försöker kasta ut henne så att nån gammal hankatt kommer och sätter på henne så att vi får en massa missanpassade kattbebisar. Då ska jag starta en kattfarm och börja sälja den nya heta rasen "Hesselkatten". Hesselkatten är mycket mjuk och lurvig med ett hett och ombytligt temperament som ibland gränsar på schizofrent. Du kommer aldrig ha en lugn stund med din hesselkatt! Säljs på Hessel för ca 30 000. Dyrt? Säger du? Well, det kostar att föda upp satans kattungar låt mig berätta flickvän!

Okej, nu börjar det barka, Ida, vi får se om festen, jag vet inte om jag jobbar då, annars kommer jag!

Världens bästa måndag!

Okej, det är definitivt inte världens bästa måndag idag, men vi var på en föreläsning i stockholm. Det var en kille som hette Bengt Wiström som skulle motivera oss. och det gjorde han, med råge! Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Han var helt sjuk och hade några väldigt vettiga tips. Jag brukar tycka lite si och så om livscoacher men han gjorde föreläsningen så sjukt rolig. Så nu ska man titta sig själv i spegeln varje morgon och nästan halvskrika "IDAG ÄR DET VÄRLDENS BÄSTA MÅNDAG!" eller tisdag eller vad det nu kan vara. Så kommer det bli världens jävla bästa dag. Det är ju värt ett försök.

Helgen i övrigt var helt fantastisk! Dermarome hade verkligen splergat lös på tillställningen och Jazuragi kan kanske vara världens finaste spa. 80-talsfesten var  MAGISK och när tre tjejer hade klätt ut sig till KIZZ så visste man att det skulle bli en bra kväll. Vi drack skitmycket vin och tvingade Christer Sandelin att ge oss autografer. Han verkade så glad att 80-talet äntligen var tillbaka, go göbbe de där.

Men nu ska jag iväg och jobba före min lediga tisdag. Hoppas alla andra också kommer att ha VÄRLDENS BÄSTA MÅNDAG!!!!!!!!

You can´t halfass the eighties, cause the eighties didn`t halfass me!

Sitter och försöker knåpa ihop en 80-tals outfit. Jag kommer att köra på pudelrockslinjen, det kommer att bli awesome! Först tänkte jag köra bara nå slappdräkt men jag är inkapabel till att halv-klä-ut-mig. Det kommer bli ljusblå ögonskugga, alldeles för mycket rouge och axelvaddar. yey!



i.d kurs

idag har det verkligen varit skitkul opa jobbe för anna från dermarome har varit hos oss och haft i.d bare minerals kurs. Jag har redan gått kursen under skoldagarna men det är alltid kul med en repetition. Hon var verkligen skitduktig och jag är så förbaskat lycklig för att vi har tatt in märket.
Skönt att allt verkar frid och fröjd på jobbkansten nu, det känns bättre i min själ i alla fall. Sen får man väl se i framtiden. Vi ska ju till Stockholm i helgen och gå på föreläsning till på köpet så det ska bli skitkul det med!

Oj vilket seriöst inlägg, jag tror jag måste avsluta med ytterligare en seriös video:


I wanna take a ride on your amiga stick

bakisdagen har varit extremt trevlig idag eftersom att jag fick hänga med systerling och mike och ewick. Dom är knasiga, vilket alltid är ett plus. Palle splergade och köpte en joystick från teknikmagasinet innehållande massa amigaspel, han sa att det var en present till mig, men sen erkände han även att det var lite till sig själv också. Hur som helst så  är den väldigt fin och Palle erhåller ändå 5 pluspoäng.

Är det bara jag som tycker att Lady gagas låt "discostick" inte lämpar sig att spelas i radio? Tänk på barnen!




Up with the tupp

Jag vaknar skittidigt som vanligt, palle ligger kvar och drar sig till för evigt, som vanligt. Jag vill verkligen åka till Japan. Vi har hittat en skitbra resa så jag tror bestämt att det blir en liten trip för Pahlin/Larsson hushållet. FAAAN vad coolt! Och eftersom att vår lille compadre Martin redan kommer att bo där så passar det ju ypperligt att åka och hälsa på det lilla livet. Yey!

Vi hade järngänget gathering igår hos Antesvante vilket var trevligt. Och trevligare blev det när plötsligt good old Zlatan lyckas rädda dagen för svenska fotbollslaget och henrik för den delen då han satsat på att de skulle vinna. Kan man inte bara klona den där zlatan också vinner Sverige varje jävla gång? Det skulle väl funka, plus att det skulle bli fruktansvärt enkelt för kommentatorerna..."Här kommer Zlatan som passar till Zlatan som gör en liten rolig lobbgrej med en piruett och passar Zlatan som totalt dribblar bort alla tecken på motstånd och gör måååååål!!" Zlatan! Zlatan! Zlatan!
Jag hatar fotboll.




Best movie of the summer?


Your name is not ugh, ugh

Jag älskar SXEphil! Han pratar fort och mycket om massor med grejjer.


mentalt mos

Idag löste sig en sak på jobbet som jag haft grisångest för. Jag har varit tvungen att utföra en grej som jag aldrig gjort förr eller känner att jag klarar av på nåt sätt. Fram tills idag har det kännts omöjligt att ta sig ur detta, men idag kom vändningen som gjorde hela min dag till ett rosa fluffigt moln gjort av marshmallows. Så nu kan jag släppa all ångest!

Nu ska jag och pallespacemonkey tapetsera över vår klottervägg, det känns kul men också sorgligt eftersom att man förmodligen täcker över ett av vår tids största konstHAHAHAHAHAHAHAHA, nä, nu ska skiten väck.


Sleepytime = 0

Jag har seriöst inte sovit en blund inatt. Det kan ha att göra med 1. ångest 2. Att Palle haft kappsnarkartävling med sig själv..jag kan meddela att han vann över sig själv med 30-0!

Jadu henke jag skulle gladeligen skolka från jobbet om det bara inte vore så att jag då förmodligen skulle bli uppäten levande. Det känns helt enkelt inte som en possitiv upplevelse så jag tror jag skippar det.



Oj så ledig

Det känns väldigt passande att vara ledig idag, en dag till på arbetet och man skulle kanske utvecklat en mindre hjärntumör. Nu hinner man få en dag att kontemplera.

Jag vill så jättegärna åka till uppsala i helgen för henkes 30-års fest. Tyvärr verkar detta helt jävla omöjligt för att jag jobbar på lördag och det senaste planet går 14.20. = 40 minuter före jag slutar. Och hur lätt blir det att sluta tidigt? Ehhhhhhh nä.  Det är inte över förens den överviktiga damen sjunger, men just nu verkar det som att hon står i logen och sätter de avslutande toucherna på sin make-up.

Palle kom hem tidigt idag! jag trodde att han skämtade när han sa att han tagit halvdag för att hänga med mig. Pluspoäng!

Idag ska jag till banken och prata pension. Det känns ungefär lika spännande som ett tarmvred. Men det måste göras. För tänk om jag lyckas leva tills jag blir 65? Eller är det 98 nu för tiden? Då måste jag ju ha en slant så att jag kan resa jorden runt. Thats a pretty big if.

I am the lizard queen

Det gick bra på mötet idag