Den bästa sämsta filmen evar!Det finns så många frågor efter man har sett mega shark vs giant octopus.
1. Varför har någon finansierat den här filmen?
2. Varför har man anställt de sämsta skådisarna på jordens yta?
3. Varför slår blixten ner i flygplanet? Vilket syfte har detta?
4. Varför måste killen delge flygvärdinnan att han gifter sig om 2 dagar?
5. Även om det fanns en jättehaj, varför skulle han ens idas hoppa efter ett flygplan flera tusen meter upp i luften?

Fler frågor kommer att uppenbara sej när man sett hela filmen, och man MÅSTE se den här filmen! Annars är man dum i huvet!

Hej då!

I don´t need no doctor

Trodde att jag hade tid hos gynkan idag men det visade sig efter närmare kontroll att det visst var onsdagen den 10.e Mars det gällde. Vilket är trevligt då jag kan fortsätta spendera dagen med att göra absolut ingenting.
Det stämmer inte riktigt då mama är på väg hit så att vi kan fara på kupan och Reprisen och hitta gamla värdefulla antikviteter som vi kan rusta upp och sälja dyrt. Vi ska kolla på skräp dvs.

Vi hade en teamdag på jobbet hela dagen igår och låt oss säga att saker kommer att hända på presenta. Jag är pepp och lite skraj men jag tror att det kommer att bli bra.

Tog ut löshåret igår då frisörerna märkte att håret hade lossnat på sina ställen, detta betyder att jag måste kapa. Andreas tyckte att jag skulle köra på en så kallad "butch" vilket på svenska innebär i princip flint. Jag tror inte att det kommer att bli så drastiskt, men nåt måste göras, just nu är det stora tussar som bara gått av. jaja vi får se vad det blir.


Gone baby gone

Det var jävulskt länge sen jag skrev i the blogster. Jag har helt enkelt inte haft nån insoiration elle rtid, plus att jag inte haft nåt att skriva om förutom jobb, jobb och åter jobb. Och renovering. Vi har äntligen fått golv i köket, elle rinte det riktiga golvet men en spånskiva som golvet kommer att ligga på. Allt gick som på räls tills Palle springer ner i källarn svärandes och gormandes. "Vad är det nu?" Undarade jag genast bara för att gå in i köket och ser att vatten har sipprat upp från en av skruvarna i golvet. Kuken, det var ju en vattenledning där! Men no worries, Palle kuling styrde snabbt upp problemet genom att stänga av vattnet och ringa Conny the plumber som skulle kika på det hela. Tur bara att det inte blev nåt värre av det!

Nu ska vi åka iväg till replokalen ett tag och sen får vi se vart kvällen tar oss.

Jag lämnar dig med ett till kattklipp bloggen, för att jag vet att du, som jag, älskar kattklipp!