Heil sverige

Så moderaterna vann valet, kanske inte alltför oväntat. Men att SD numera har en del av våran riksdag, det var väl lite krydd? Nu lever inte jag i en del av sverige som har särskilt mycket att göra med invandring överhuvudtaget, därför färstår jag inte hur någon som bor henna uppe ens kan fundera på att lägga sin röst på SD. Nu kanske Fredrik Sweinfeldt måste börja fundera på varför svenska folket har röstat in ett rasistiskt part till riskdagen, att förneka att de är något annat är bara efterblivet.

Sweinfeldt visar verkligen sitt verkliga jag när han lovar den här stackars Emelie och hennes stackars mamma att lösa deras situation och sedan rätt ut sagt fullständigt skiter i det. Hur mycket kan det kosta för samhället att ge denna kvinna ett värdigt slut på livet? Tydligen för mycket för att se förbi en hög med skitregler och förordningar som ingen vill ta ansvar för.

Oh well, det var inte jag som röstade in skiten i alla fall.

Jag älskar läkare del 258

Var hos nån halsspecialist idag, kändes lite krydd att gå till en specialist när man bara behöver lite cociliana utskrivet men visst, bara man får hjälp på nåt sätt. Och nog var den här läkaren trevlig, förutom det faktum att han försökte få med mig i nån slags pyramidverksamhet som handlade om att sälja hudvård och tydligen tjäna jävligt mycket pengar. Varför en läkare behöver tjäna pengar på sidan om vette fåglarna.

Cociliana är för övrigt en sjuhelsikes medicin!


Ledig!

Skööönt med en ledig dag mitt i veckan ibland, speciellt när Pallelito kommer hem ikväll.

Sitter i Malin och Emils lägenhet, har just diskat undan och nu ska jag förbi hessel och se hur det går med torkandet, inte för att man kan se hur det går men ändå.

Jag hade lyckats sno grannens P-plats igår då jag uppenbarligen inte kan räkna eller tänka logiskt. Tur att hon var så trevlig och inte skällde ut mig. Jag är dålig på att hantera utskällningar.

Ser fram emot den 16:e oktober då jag och världens bästa elin ska på Stockholm rock out! Äntligen får man se W.A.S.P vilket jag ångrar djupt att jag inte tog chansen och såg förra ggn de var i stockholm. Peppad!


vattenskada

Stackars blogg! Du har varit helt ensam i cyberspace alldeles för länge..jag lovar att lägga mer tid på dig min tyste, försynte vän.

Uppdatering: Vattenskada hände, så nu bor jag och Pärka överallt och ingenstans. Eller Palle jobbar borta så han behöver inte bekymra sig om husrum så många dar i veckan. Tur att man har snälla föräldrar och svägerskor som ställer upp för ett par bostadslösa luffare. Förhoppningsvis så tar inte torkningen så rackarns lång tid, fast de sa iofs 2-8 veckor, vilket är en bra och tydlig tidsuppskattning.. Vi får hoppas på närmare 2 istället för 8!

Sitter och väntar på en tatueringstid, Anneli har ritat upp en superfin en. Tyvärr fick jag inte tid förens 11:e april 2011 så det är bara att vänta.

För att klaga lite på allmänhälsan så har jag hostat non stop i 2 och en halv vecka. Detta börjar bekymra mig en aning så jag har bokat en läkartid på hermelinen..på lördag? Jag tror jag måste ringa och kolla upp detta..

Vi var i Umeå i helgen och firade Hannas pojkvän Anders på hans 30 års dag. Det var sjukt roligt med pizza och rosè och festvåning på TC! Behöver jag påpeka att alla var jäTTE fulla? Särskilt Herr Pahlin som blev utkastad till slut och fick akompanjera mig till hotellrummet som lyckligtvis låg precis mittemot TC. Efter att jag gått tillbaka en sväng så hade Palle givetvis lyckats smita i sitt dilerium utan att ta med sig hotellnyckeln eller viljan att svara i telefon. Till slut kom han lufsandes efter vägen och vart han varit vet inte han och ingen annan heller...jesus kristus!

Jag avslutar detta inlägg med en bild på mitt brorsbarn som jag snott från Lenas blogg som för övrigt är mycket mer uppdaterad än den här.