Gott nytt!

Varför ooo varför blir det sån hysteri inför nyår? Nu har vi i alla fall en plan. Det blir först knytkalas i Öjebyn och sen Lulestan. Jag har absolut inga förväntningar..framför allt inte på min sallad jag ska ta med..eat up piggies, eat up! Jag vill bara dricka öl sen är jag nöjd.

gott nytt år alla ni svikare som hellre drar till bögiga kittelfjäll än att umgås i pite med era fattiga vänner. USCH! Det måste vara så trist och tråkigt  och...alldeles...alldeles underbart! 


nu är det jul igen sa luffaren som låg under tåget.Julen so far

Jag har nog legat på latsidan när det gäller bloggen men kan jag hjälpa att jag har så jäklarns mycket att göra? ee who am i kidding, det enda jag gör när jag inte jobbar är wowa och bråkar med a-kassan.
Julafton i alla fall. Trevligt att fira med Palles familj, de verkar verkligen tycka om varandra. Inte som hos oss då kärleken mer är påtvingad. Men nog saknade jag de små liven litegrann. Mina klappar:
*en enorm kattlåda som till och med rymmer tjockisRocky. Tack Ulla!
*en skitfin börs som rymmer alla mina onödiga kort, creds to ulla o åke.
*300 bagare av Farmor Pahlin, I sure needed that!
*en keramikängel av Ricky Martin!
*Två böcker om kaniner som förlorat sin lust att leva, har sällan garvat så mycket. Thanx Malin
*påslakan
*En kattklöspinne, skapade allmän entusiasm bland kattpopulationen i leggan. Tyvärr skrämde rocky bort lillan från att nånsin våga använda skiten. Tack ändå mamma!
*En matta
*Örhängen från Bro, bling bling! I love them so much!
*Min skitifna wow-tröja som jag fick av systeryster, som är skitcool och inte på något sätt nördig!
*Ett underligt ljus som skiftar färg när man bränner det, tack moster.
*En ny tevebänk, jävlat på tiden! Men oo så mycket finare det blev i vardagsrummet!

nu kansk jag har glömt nåt men skit samma, jag är skitnöjd i alla fulla fall:)

Juldagen var skitbra, dock med viss avsaknad av en viss norrkvinna men du får leva i mina drömmar;)

Just nu har jag mest funderingar vad som händer på nyår, men det löser sig.

ska fortsätta bråka med a-kassan. ååå vad jag tycker att det är kuldetärnogdetbästajagveeeeeeet :P

God jul från a-kassan

Idag fick jag ett brev från a-kassan där det stod att jag är beviljad a-kassa från och med den 17 november. Tack för att ni lyckades hjälpa mig så fort a-kassan. Jag uppskattar verkligen den tid och ork ni lagt ner för att jag ska kunna äntligen betala mina räkningar och sluta var beroende utav folks allmosor. Tack för att ni bryr er från botten av ert hjärta a-kassan, och en god jävla jul till er med.

Jag skrattade tills jag dog

Jag skrattade tills jag dog

Moonday

Idag har varit en seg dag. Har suttit och lyssnat på hur man fixar folks fakturor på datorn..zzz. Men sen fick jag ett riktigt uppvaknande då jag skulle gå på toa och det visade sig att det var okupado. Dagens läxa; om du nödvändigtvis skall stå och kissa (vilket visat sig vara ett riktigt no no för prostatan) Lås för fan dörren!

Imorgon firar vi Pär Pahlin 10 år! hipp hurra Pär äntligen får du ta av stödhjulen!
Vi kommer fira med ditt favoritfika och många födelsedagskramar.
Firmafeppe

I fredags var det after work på Tradimus för mig och mina nya kolleger. Det inledde bra med några 5 krs öl och en macka, tack Tradimus. Sen avancerade vi hem till Thor där det bjöds singstar och en del intriger. Sen blev det självklart kalles och mer öl. Jag mådde minst sagt cepedåligt på lördagsmorgonen. Men det var det värt efter en hel veckas slit. jag skulle gärna vilja ha mitt schema snarast möjligast, jag vill verkligen inte jobba annandagen. Jag kan jobba julafton, nyår men absolut inte annandan. Hoppas..

Nu är alla klappar ordnade i alla fall och jag har inte ett rött öre kvar. Vad tur att lönen kommer i januari..jävla skit.

Palle köpte wow åt mig i går, han är nog världens bästa. Tommy tyckte att vi hade ett romantiskt förhållande med en viss underton av sarkasm i rösten. Jag förstår inte vad han menar, wow är väl det tydligaste kärlekstecknet i världen ? At least in my world!


Updatation

Min första vecka på Tradimus börjar gå mot sitt slut och jag vet inte om jag fått in så mycket skit i gamla poletten. Det får vi se imorgon då det blir prov på allt. Man får ju ha med sig alla papper och anteckningar men jag tänkte försöka att använda dem så lite som möjligt bara för att se om jag lärt mig nåt.
Snart ska vi börja ta våra första samtal och det känns aningens nervöst, främst för att jag inte har en susning hur jag ska kommunicera med folk eller hur jag ska lösa deras 1000 problem.
Men det löser sig som di sägert. Efter arbetstiden imorgon så är det kickoff till på köpet, så vi får la se ifall det blir nå röj på bygget.
Egentligen känner jag mig inte så sugen på att supa i helgen men man kan ju ta det lugnt och inte dricka upp allt man har..eller hur anneli? haha.

Good news everyone vår efterlängtade toalett är äntligen installerad! Tyvärr har vi inget lyse så man ser ändå inte vart man skiter. Men nu står den där i alla fall!

Skorpan börjar sakta närma sig kakburken.

Mitt wow konto gick ut i går, så nu ska jag sörja en stund före jag far på step in puss heeeeej


apa-kassa

well folks! Fyfan vad jag älskar a-kassan just nu. Jag hade förhoppningar på att kunna stämpla upp till heltid nu när jag kommer att jobba deltid. Men vet ni vad! Jag får inte a-kassa för att jag ska börja studera i mars. Ja det är sant. De tycker inte att jag står till arbetsmarknadens förfogan då jag ska börja studera om 3 månader..men hallå jag har ju ett jävla jobb! Vid den här punkten kan man nog inte göra så mycket förutom att skratta, hårt och länge.


So fucking employed!

Jag var nyss på min intervju på Tradimus och det gick stjitbreau!  Kvinnan som intervjuade var supertrevlig och hon tyckte att det kändes jättepositivt att anställa mig. Det tycker jag med!
Så nu kan jag säga åt jävla elisabeth på arbetsförnedringen att äta min avföring..sweetaaaaah!
Och i helgen blir det fransk afton i Luleå vilket ses fram emot med råge! Jag känner nästan för att brista ut i sång....I am sitting, on top of the wooooooorlllldddddd
Hoppas nu bara att Palle får som han vill, fast då kanske mitt hjärta går sönder av lycka!


Hej Tradimus!

haha, det ringde just en kvinna från Tradimus och ville att jag skulle komma och snacka i morgon. Jag tror att jag håller på att komma mig ur arbetslöshetsträsket..via fd. excellent. Vad kan man göra utom att skratta? men hej it sure beats the cleaning gig.

weekend of the nerds

Jag skulle så gärna vilja vara trött just nu, men eftersom att jag var uppe till 5 igår så tror jag aldrig att jag skulle somna. Palle erbjöd sig iofs att slå mig til sömns men jag avböjde artigt.
Det är faktiskt första helgen på ganska länge som jag inte varit uppe sent pga fest. Det blev äntligen lan i helgen, även om det blev lite halvtattigt då vi bara fick igång ett lanbart spel. Så jag fick aldrig spela red alert som jag tjatat om men det var trevligt ändå. Guitar hero var jävligt kul, jag har varit så skeptisk mot det då jag inte trott att jag skulle kunna spela pga min totala avsaknad av rytm och taktkänsla. Men det visade sig att det inte behövdes särskilt mycket av det så länge man har ögon och en ganska påtaglig tävlingsinstinkt.
Så nu har jag å Paulface kopplat ihop våra datorer och håller på att spela upp min wow-karaktär, det är spännande, man skulle kunna tro att det är ett jävligt nördigt spel, men vet ni vad, det är det. Men har man inget liv i övrigt så får man skapa sig ett, i World of warcraft.

I veckan ska jag till min tant och senare till min andra mycket otrevligare tant på arbetsförnedringen. Yes, its going to be fantastic.