Bladibladibleh

Tänkte bara sätta mig ner och skriva av mig en smula. Det här med att finna vem man är känns inte lika enkelt som jag först trott. Jag vet precis vem jag vill vara, problemet är bara den här satans ångesten. Den smyger in i mitt liv då jag minst av allt behöver den, jag måste släppa taget, hitta andra sätt att förhålla mig till verkligheten. Börja inse att min personlighet inte har ett jota med dig att göra.
Jag har faktiskt börjat prata med någon, en väldigt klok och duktig person. Denne sa till mig efter en timmes dumprat från min sida att jag har för höga förväntningar på min omgivning och det är därför som jag alltid blir besviken och ledsen. Jag har aldrig sett på saker från den sidan förut, men det känns bättre nu när det är sagt. Då kan man iaf tänka på det när det så krävs.
Ibland känner jag mig helt scizo, ena sekunden mår man piss och andra sitter man bara och dummar sig och känner sig som världens lyckligaste. Jag saknar clownen, hon verkar mest existera i mitt huvud numera. Jag känner mig gammal och förbrukad. Jag tycker så jävla synd om mig själv att jag bara vill kräkas! Nu ska det bli ändring.

Jag vill må som en bulle i en kakburk!

Spockpig

Spockpig
En Startrekgris, plus en enorm penis med alldeles för mycket förhud såklart.

Iller på penix

Iller på penix
Hmm undrar vem som ska ha den häääär

Gris föder gris

Gris föder gris

Dags för julgrisar!

Dags för julgrisar!
Penisgris en gåva från Anneli till mig.

Tough news

Igår berättade min kära mor att min kusin och hans nyskapta familj hade bjudit på ett hus i Stockholm som de tyvärr inte fick. Grejen var ju att de hade planerat att jag skulle få bo i deras källare och ha egen ingång och hela köret. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh så jävla fint! Och så jävla synd! Jag kommer få bo i en walk in closet hos nån massmördare som använder små taniga pitebor som mig som tandtråd..det blir nog ett hårt år.

Jag drömde att de var klara med vår toalett, problemet var bara att de ställt toastolen mitt i vardagsrummet och när jag påpekade detta uppenbara fakta så skrattade de bara och sa att det inte gick att ändra på. Jävla byggarbetare.


Singersongstar

Gårdagens feppe var jävligt bra! Singstarfest brukar iofs alltid vara roligt men i lördags hade vi en gästsångerska i Freddes mamma. Och hon spöade alla till åskådarnas jubel. Niiiiice.
Därefter följde det vanliga onödiga svamlet. När är nog nog? Hur mycket skit kan en människa ta innan man inser att det inte är värt det? Apparantly alot.

Sunderbojn

Sitter här i Sunderbyn och hänger. Anneli har nåt viktigt konstrelaterat för sig. Känns jävligt bra att slippa alla byggarbetarmongisar! Hoppas de får nåt gjort de svinen, men det är kanske för mycket att begära. Jag menar att sköta sitt jobb låter ju skitjobbigt:P
Snart är det helg igen och det känns braaaaa. Då får jag nån att leka med. Fast jag har ju jättemycket för mig på dagarna..jag måste ju rädda dvärgar från giftiga spindlar och rensa upp bland troggerna så att de inte blir för många. Och levla upp så klart men det hör som till. För en vecka sen skulle jag sagt att wow är dumt och meningslöst, nu är jag omvänd! ROFLMAOLite gladare

Dags för ett gladare inlägg eller vad tycks? Under den här skitperioden har folk verkligen ställt upp, ensamheten börjar sakta förtvina. Trots detta har jag nog lärt mig att vissa helt enkelt inte vill lyssna på en när man bara vill prata problem. Det kan man ju inte bli arg för även om jag ibland varit just det, men jag har väl lärt mig vem jag kan vända mig till i fortsättningen. Nu måste jag hoppas att allt kommer att lösa sig till det bättre.

var ut i fredags, känns lite konstigt när jag helst går ut på lördagar. Kul var det i alla fall med mycket teens och lite singstar vilket resulterade i en böter för lägenhetsägarna. man ska alltid skicka lappar när man ska ha fest..eller bullar, bullar funkar oftast bäst.

Nu till nyheten. Under månader av hån mot folk som lägger pengar på W.O.W sitter jag nu här själv och spelar som besatt. Jag har sjunkit till botten, och jag gillar det!

Please, no more!

Idag ringde min handläggare på arbetsförnedringen och nu vill hon plötsligt hjälpa mig?? alltså jag förstår inte hur man kan vara så jävla blåst att man ena dagen kommer med kommentarer som "ja jag vet inte vad du ska göra" "Och jag vet inte om det finns något sätt för dig att få tillbaka din a-kassa" Och favoriten "Det här är ju trots allt ditt eget fel" och nu, kanske för att min galna mama kom med en del hot och förmaningar så ska vi plötlsigt ordna det? Fyfan! De skiter i mig, de bryr sig bara om sina egna ass. Ska jag vara tacksam för er plötlsiga hjälpsamhet? Efter jag mått skit varenda jävla dag i väntan på besked som aldrig kommer för nån jävla idiot schabblat bort mitt brev. Efter att jag har varit ett jäkla kolli som mest legat hemma och gråtit över att allt var mitt fel. Sorry guys, tacksamhet är en extremt avlägsen känsla för tillfället. Efter det här är över så byter jag handläggare och fortsätter leta jobb på egen hand..och försöker komma tillbaka till mig själv.

I dont apply

Fick reda på att det blir ingen a-kassa för min del, suplise, suplise. Undrar i fall arbetsförnedringen vet om hur mycket de kan skada folk. Jag har jobbat röven av mig ett helt år på ett jobb jag mått fysiskt och psykiskt dåligt av. Jag har betalat de svinhöga räkningarna till mitt  fack så att jag ska ha en rätt till ersättning när den dagen kom. Nu är den här och jag får inte ett skit. Jag söker jobb hela tiden, jag har till och med sökt på excellent oj ursäkta..Tradimus. Livet är inte rättvist och det måste jag lära mig att acceptera detta sorgliga fakta. jag frågade min handläggare vad tusan jag skulle göra nu och hon hade inga svar. Så det bli rväl hej soss antar jag. Jag ska verkligen försöka att inte tänka på det negativa i tillvaron men jag måste säga att under rådande omständigheter så känns det verkligen inte lätt. Tur att jag har crazy mom som är en hejare på det här med byråkrati. Hon kontaktade arbetsförmedlingen och gav dem något att tänka på. Jag bryr mig inte om de skulle ändra sig, det känns bara bra att ha en galen mamma. Tur att hon är min sockermamma också.
Tur att jag får hänga hos freddles på dagarna så att jag slipper hänga med byggisarna. Tur att jag har Palle som är lycklig nog för oss båda, grattis till löneförhöjnigen baby! Tur att jag har Anneli som är min lilla gris i stormen. Det kommer att lösa sig.

The great escape

jag sitter nu i sunkhålet rosvik, jag trodde att jag skulle kunna vara här medans byggarbetarna höll på med toaletten, jag hade fel. Så nu sitter jag här och planerar min flykt. Kan man lära en gammal hund att sitta? Jag tror det, jag tror att alla kan förändras om viljan finns. Jag är så less på att att vara skyldig fastän jag innerst inne vet att jag inte gjort nånting fel. Jag vill bara bli behandlad med respekt, och kanske att ha en säker plats i den här världen där man vet att man inte blir hånad eller nedtryckt. Det har jag iofs, hemma i piteå. Jag tänker aldrig mer ta skulden för din olycka, och jag tänker aldrig  mer bli intalad att det är jag som gjort fel. hejdå rosvik vi ses aldrig mer.

bleh

Nu har de äntligen gått för dagen, inte för att de var otrevliga eller nåt för de var de verkligen inte, men allt jäkla liv. Nu har två glas ramlat i golvet pga total demolering av toaletten. Thats right folks, vi har ingenstans att skita. Ni kanske skrattar, det skulle jag också gjort om det inte var så att vår replacement toilette är den äckligaste, vidrigaste platsen på jorden! Skämmes Gnido!
Idag fick jag veta varför a-kassan är så rackarns sega..de påstod nämligen att jag inte hade skickat in ett brev som de krävt för å säg en månad sen. Sanningen var snarare att jag skickat det där jävla brevet så fort jag fick kravet så till slut hittade idiotkärringen det med ett "hoppsan, det var visst här". Hoppsan??
Hoppsan, jag har visst inga pengar att betala räkningar, julklappar och diverse..hoppsan jävla hoppsan.
Bäst att jag får en fet summa retroaktivt annars avgår jag som människa.

Rude awakening

Tur att jag hunnit klä på mig klockan 07.00 när ungefär 30 byggarbetare drösade in i lägenheten. De ska byta fönster och dra ut hela toaletten. Detta skulle gjorts för länge sen, hm go figures.
Så nu sitter jag och katterna inkurade i gästrummet, det råder stor förvirring hos två av oss medans den tredje känner sig ganska tillfreds. än så länge. Det kanske kan bli en dokusåpa..hur länge kan boende leva i det minsta rummet i lägenheten utan att bli tokig? Eeh, det var ingen bra idè..det är för tidigt på morgonen för att jag ska komma på något vettigt att skriva. Jag skriver sen, vad kan...
Mitt i meningen så kommer det fram att vi har virus IGEN. HATA HATA HATA

Myche breau

Fick massor gjort idag, det berodde nog mest på att mama var här och kickade igång mig. Låt mig berätta flickvän, att det behövdes. Något mer som behövdes var en total helkroppsbortskämning vilket jag också fick. Detta innebär att jag fått en ny vän i mitt liv, Jucka, nej det är inte en till katt utan en planta. Jucka är en Juckapalm(jag lät palle döpa den), som bor i världens snyggaste, röda kruka på vårt köksbord. jag tror han trivs där, dock såg jag Rocky scanna honom med hungriga ögon. Men jag tror att Jucka är en fighter.

Jag blev medtvingad till vårdcentralen för att ta prover, hej har man struma i släkten så har man. Det har inte slagit ut än men jag kan känna det väntandes, smygandes tills en dag..wham! Står ögonen ut tre cm från skallen och man blir misstagen för Steve Buscemi.

Fick ut lite ångest idag, det var skönt, sen kom den tillbaka, det var mindre skönt. Runk


Spamalot!

Spamalot!

Världens bästa present

Efter en lång och underlig skattjakt så fann jag till sist min 3 årspresent/Julklapp. . .
I´m going to London baby! YEAH! Och se monty python musikalen! Med Världens bästa palle!
Nu har jag bara en fråga, hur tusans järnvägars ska jag toppa det här??

Eddie darling

Eddie darling
Synd att man inte ser hennes skor, they are completely fabulous!

Patsy

Patsy
En av vinnarna i halloweentävlingen

Happy namnsdag!

Idag har jag namnsdag, Brukar aldrig fira, det är ju ingen bedrift att råka heta ett namn som någon skrivit upp på en dag i almanackan. Men det är alltid kul att låtsas att man har en egen dag..eller egen jag måste ju dela..med "Ingegärd".  ibland undrar jag varför min mamma döpte mig till Ingela. varför döper man en bebis till något som mest 50-åriga tanter/politiker heter? Och varför berövar man ett barn möjligheten att få en påhittad beskrivning av det namnet på en mugg? Och varför döper man ett barn efter världens mest irriterande sång? Okej jag kanske inte var född då Robert Broberg författade denna hiskeliga kärleksförklaring till min namne.. Men hon borde ha vetat!

Igår såg jag Borat filmen. Jag tror jag hade för höga förväntningar. Den var rolig det var den men Jag hade velat veta vilka scener som var helt påhittade och vilka som var på riktigt. Jag hade önskat att hela filmen varit på riktigt men tyvärr. Därför får den bara 3½ poäng av mig.

Såg även "thank you for smoking" i helgen. Den var ganska bra men jag undrar lite vad poängen var. Antingen var hela filmen satirisk på det sättet att de ville att folk skulle sluta röka, eller så ville de uppmuntra folk till att tänka själv och ignorera medicinska fakta. Jag vet inte men 3 poäng får den i alla fall.

En obehaglig sanning

Jag och Palle bestämde oss för att se "an incinvinient truth" igår, Al Gores film om vad vi gör med planeten. Jag visste att jag skulle gråta..och grät gjorde jag..hela filmen. Det är dags för förändring, annars kan vi hälsa hem. Om man bara ska se en film under hela sin livstid så borde det vara denna. Jag blir så förbannad eftersom att folk borde veta bättre, jag borde vetat bättre och USA borde definitivt veta bättre.
Tyvärr kan vi inte gå tillbaks i tiden, vi kan bara se framåt och jag hoppas att folk får upp ögonen för det här..annars är allt vi gör förgäves. Att vara snygg, att ha en karriär, att ha ett fint hem, att ha en cool bil, det spelar ingen roll  om vi inte har en planet att vistas på, varför fattar ingen det??

www.climatecrisis.net
Se "an inconvinient truth" NU

Jag skulle gladeligen lägga upp en bild på det vinnande paret Ida, tyvärr har kapitalistsvinen Pixbox kommit på att man ska betala för sitt bildutrymme och hej, det tänker jag inte göra. Så om en månad kanske:)

Halloween has come and gone

Igår ägde den efterlängtade halloweenfesten rum. Den var allt jag hade kunnat önska mig och mer! Alla, var utklädda...det kom två stycken som inte var utklädda som åkte hem och hämtade dräkter! Klockers, jävla klockers. Eller Tobbe och Jimmy var inte utklädda men de sa att de var utklädda till strippor och började ta av sig kläderna. Vinnarna av maskeradtävlingen och en jävligt exklusiv pava champagne blev Patsy (Elin) Och Edwina (Sofia) good show!
Bilder kan ses på min pixbox Singular heter jag.

open wide

varför bestämmer sig byggarbetarna för att riva grannens balkong klockan 7 på morgonen? Och när ska dom vara klara egentligen? 1:a November trodde jag men hej var inte det igår? Hm konstigt att byggarbetare inte är klara i tid, de som oftast är så jävla snabba.
Hur som helst så ska jag ändå till tandis snart. Varför tror man att en dags tandstrådsanvändande ska kompensera för ett års icke användande av nämnda? jag kör på den och hoppas de inte märker nåt. Hoppas inte att mitt ständiga godiskonsumerande har gett effekt men varför skulle det? I`m invincible!Well, nu har jag varit hos tandis. Och låt mej säga att hon var inte nöjd. Okej jag hade inga hål eller så men jag hade väl inte kört tandtråden så seriöst. Hon såg väldigt besviken ut. Så till nästa gång ska jag använda tråden..försöka i alla fall. Sen frågade hon om jag ville teckna ett nytt abonnemang men att hon då måste höja mig ett steg för att jag har en piercing i läppen...what? alltså helst seriöst, bara för att jag väljer att ha en piercing så höjs jag till 700 spänn för en jäkla undersökning trots att jag inte har ett endaste hål. Tjena hej!  Så då sket jag i att ta ett nytt abonnemang och betalde då 0:- för mitt besök idag.
Whos the sucker now?

Rocky balboa

Rocky balboa
Rockys själ lyser igenom..scary

Box n kick

Var på box n kick igår..tränaren insisterar på att det ska heta kickboxing men hej, who are we kidding..
Det är ändå ganska kul, elin är en värdig motståndare med en farlig höger. I alla fulla fall så finns det en tjej som brukar vara på träningarna.."idiot-tjejen" har jag och elin fyndigt nog döpt denna människa till. Hon fick sitt namn för att hon nästan aldrig är på träningarna, men när hon väl är där så klankar hon ner på alla att vi inte är där nog ofta och försöker ta över träningen helt och hållet. Fan vad jag hatar sådana människor...kan man inte bara göra det man ska och ha en trevlig sparka röv session? my god.

Såg "the devil wears Prada" nyss för andra gången. Jag ger den 3 poäng med ett plus i kanten för Meryl streeps starka rollprestation.

Filmer jag ser fram emot:
Borat
Saw 3
Borat
Saw 3
sa jag Borat??
Glömde jag Saw 3!?
gaaah I hate to wait!

The leeks..they are growing

Man lär sig något nytt varje dag. Igår tex lärde jag mig att man aldrig, aldrig ska lita på någon och att man alltid bör förvänta sig att det finns en räv bakom varje hörn som vill ha det du ha. Har du en bra idè, en framtidsplan..dela aldrig med dig, för chansen är ganska stor att nån sitter där och lyssnar redo att plundra, stjäla och mörda för att få det du skulle haft. Bitter much? YES

Hur som helst Sisterling råkade tappa sin mobil igår medans hon lekte med en viktig rekvisita till hennes halloweendräkt..det handlade om mycket gallopperande, och cocosnötter. Tragiskt, men äntligen är den där jävla spöktelefonen väck så att hon kan skaffa en ny fin istället!

elin och sofia kommer ha en så jävla bra dräkt. Kjetil sa att han skulle gå som ett "spökelse", det heter tydligen så i Norge..jag tycker det låter så snällt..som en bakelse. Han skulle även vara ett osynligt spökelse och inte komma så att han slapp associeras med Sofia och hennes jävla dräkt..it could only be...success!