"Theres some lovely filth down here!"

Yes. Vi har en lokal.
Vi har en plan.
Vi har...världens bästa halloweenfest.


Life as we know it

Jag kan inte släppa det här med att jag inte får praktisera..det suger, hårt och mycket. Vem fan tror dom att dom är? Moderatjävlarna försöker ta bort allt från en, det är ju lätt för dem det är ju de som skiter pengar. Det jag inte fattar är hur tusan sveriges alla "medelsvensons" kan ha röstat fram den här skitregerigen. Det känns så fruktansvärt orättvist att jag ska behöva följa de här absurda förändringarna, I didnt even vote for them! De tar från de fattiga så att dom kan ta bort sina förmögenhetsskatter..alltså förlåt mig om jag har fel..men varför oo varför bryr man sig om att ta bort förmögenhetsskatten när det förmodligen betyder att man har mer än man behöver? Mycket vill ha mer era svin.


No practisising

jag hade allt ordnat..jag skulle börja praktisera om en vecka, på vejm, det skulle vara magiskt. jag skulle lära mig om att vaxa, fixa naglar, förlänga fransar och allt det där som jag vill lära mig. Men ack lyckan var kortvarig då min kära handledare ringde mig och berättade att vår moderata skitregering bestämt att all praktik skall upphöra med omedelbar verkan. jaha? Och vad ska jag göra istället? "Söka jobb" säger handledaren. Smart va? Hur faan kan vi ha röstat fram den här skiten? alla bara tjatar om att ooo fredrik är så smart och duktig och vi behövde byta statsminister...jaha? Så det är bättre att ha hitler som statsminister än att stackars Göran skulle fått sitta kvar? Jag tycker..Nej..nej nej nej för innihelvettesNEJ.

Nu ska jag ner på stan för att köpa vinterskor för pengar jag inte har..Tack Fredrik för att du bryr dej.

Höst

Jag tror att jag behöver en kram..


Helt freaking fabulöst

Helt freaking fabulöst

patsy, have my doped up,alkoholic babies

The unemployed life

Ååå vad jag tycker om arbetsförmedlingen, dom tar verkligen hand om mig. De tänker verkligen på mig när de skickar mig på ett möte som handlar om praktik när jag gjort det ganska klart för dem att jag vill plugga. Det känns så bra att ha någon som gör tvärtemot vad man ber om..det är omtanke det!


Mollie Sue åkte ut från top model..jag vet inte hur jag ska uttrycka min vrede i ärendet men jag tror att  top model är dött för mig nu. Äh who am I kidding..jag kommer sitta där bänkad framför teven nästa onsdag lika överpeppad som vanligt...det är som att säga att man aldrig ska festa igen..det är bara något man säger för att verka någorlunda vettig. When everyone knows that in fact, thats not the case.

Nothing seems to be going right

Det som kändes så rätt igår känns plötsligt väldigt fel idag.. Anledning; hyran damp ned i brevinkastet idag. Fan, fan, fanifanfan. Jag har verkligen inte råd att betala nån jävla hyra den här månaden, jag skulle ju betala julklappar for crapps sake. Sen testade jag ringa numret till Gröna lokalen som sofia gav mig men det var avstängt och hänvisade till nån otrevlig student. Fan igen.
Finns det ingen lokal att hyra i den här jävla stan??
Och nu måste jag gå till komvux för att delta i ett påtvingat möte creds to my handläggare på arbetsförmedlingen. Well, den här dagen kan ju absolut inte bli sämre så det är bara att köra på.

Världens bästa halloweenfest

Den 4:e November kommer världens bästa allahelgonsfest äga rum. vart..vet jag inte men snart och då jävlar. TUR för alla som kommer att anneli och jag kommer agera domare i kampen om bästa dräkten för annars skulle vi krossa! Om dräkten blir klar that is...fast det blir den. okej festen kanske inte är i det färdigaste laget ännu men jag känner mig possitivt inställd till det hela. Och om det kniper får vi väl be alla att klä ut sig till nåt varmt och hårigt och ha hela skiten på balkongen...nääää jag skojar..eller?
Ett fin, fint pris kommer det att vara och möjligtvis ett 2:a och 3:e. Heck yes!


Clownpenisdotcom, en given succè!

Idag kollade jag upp hur många som ärat clownpenisdotcom med ett besök..och jag är stolt över att hela 48 pers har lagt ögonen på denna eminenta bloggsida...well egentligen var det 10 IP-adresser så antagligen är det väl anneli eller fredrik som har varit in och snokat ett flertal gånger men ändå...10 adresser och jag har endast nämnt att jag ens har en blogg till två pers. Okej, jag är patetsik.

Virusallert!

Igår kväll hör jag från datarummet "Va fan gör han? Vad håller han på med!?" Det var palles ljuva stämma då han råkat klicka på en länk som en av våra vänner på msn skickat som oturligt nog visade sig vara ett virus. Detta skickades i sin tur till alla på våran lista så som virus ofta gör..så istället för vår filmkväll så spenderade palle kvällen vid datorn och jag vid telefon då jag försökte förklara för sofia att det faktiskt inte var jag som konstruerat och illvilligt skickat detta ondskans meddelande. Vi har då fått bort det nu och jag installerade en spankarns nytt msn idag så jag gråter inga tårar. Hoppas bara att alla andra som fick skiten antingen bestämt sig för att inte öppna det eller har ett jävligt bra virusprogram installerat...
Safety first! Cause knowing is half the battle.

En inte så vit helg

jaha, så gick det med min vita helg. Men Jag ångrar inget! jag hade en förträfflig kväll igår så då får man.
Det hela började med att Elin ville hitta på något, så jag tog min enda öl och traskade över till the zone area där vi mindes tillbaka till våra gamla glansdagar i thailand. Gud vad jag vill tillbaka.
Sen gick vi till Linton (Anton och Lisa) där det bjöds på singstar och naturgodis. Jag älskar singstar, jag önskar att det fanns ett yrke där man bara sjöng singstar hela dagarna och fick jävligt bra betalt för det.
Sen blev det kalles där jag träffade Ante som betalade in mig på statt...jag är ett sånt fattigt svin som inte har råd med 40 spänn:p Nator konsumerade enorma mängder tequila och rykten florerar om att han mpr som han förtjänar så här dagen efter. Jag borde ha förstått av hans galna dancemoves att han inte var helt nykter men som vanligt så förstår jag aldrig när vår vän nator har fått för mycket.
träffade mycket trevligt folk bland annat Mubbe, världens sämsta försäljare:) Som passande nog sagt upp sig från sitt glidjobb på spelbutiken. Man ska nog inte jobba med kunder om man är en självutnämnd kundhatare...bad idea.

Min halloweendräkt börjar få sin form..tyvärr gick symaskinshelvettet sönder mitt under mitt byxskapande. fyfsatansjävlar vad arg jag blev, ingen maskin har nog frambringat så mycket mörka tankar som den där helvetesapparaten. Förhoppningsvis funkar den magiskt igen när jag slår på den igen...fast det gör den inte eftersom att jag redan prövat det 3000 ggr! AAAAAAAAA

jag tycker inte om att du är ledsen, det får mig att vilja sparka in tänderna på vad eller vem helst det är som gör dig ledsen. Fast det får man inte göra för det är inte "lämpligt beteende". pischpasch!

Scwesterling

Scwesterling

Se så hon flashar sin prisbelönade arm..om det var upp till mig skulle hon få
pris för bästa vän/syster/allt annat.

Moppetratten

Moppetratten
hahahahahaha haha ha aaaaaaah freddie such a freak.

Världens bästa

Världens bästa
Du lyser  upp vardagen för alla som råkar korsa din väg, I´m the lucky one.


Vit helg

Känns faktiskt förbannat bra att inte supa i helgen. Jag kommer faktiskt inte ihåg sista helgen som jag inte var ut. man blir så förbannat trött, och inte minst sagt alkispluffsig. men när hade jag egentligen riktigt roligt sist? Inte var det när jag varit full inte. Allra roligast har jag haft när jag umgås med folk jag kan vara mig själv  till 100% med. Som igår när jag och Frepples såg idol och snackade skit, då var jag nog rakt igenom glad. Eller när jag träffar anneli...hur många kan man vara sig själv med?
Jag har kännt mig ganska deppig på sista tiden, jag vet inte riktigt vad det beror på. Jag går som mest omkring och känner att världen känns för tung, att jag inte orkar göra alla de saker som jag förväntas göra. Att jag bara vill försvinna från jordens yta och slippa ta tag i mitt liv. Jag har ingen kontroll över min situation och det gör mig bokstavligt talat lite knäpp. Och inte på det bra sättet.

Lillan back in the day

Lillan back in the day

Under en era som jag skulle vilja kalla "oskuldens tid"

Hjälp! min katt är översexuell!

En liten kattunge, en ullig, gullig och framförallt oskyldig sak utan den minsta tanke på fortplantning av någon sort...Well, en gång var min katt just det, fan för tre veckor sen var hon just det!
men de dagarna är förbi...numera är hon en jamande, åmande, juckande sexmaskin! Hon har till och med fått min andre, kastrerade, på snudden överviktiga hankatt att försöka sätta på henne. Och låt mig berätta, det är inte vackert!

Det växer lökar överallt

Jag var nyss på mitt möte med min kära handläggare på arbetsförmedlingen..fan vad pinsamt det är när en vuxen människa inte kan erkänna att hon har fel. Först var jag förbannad på henne men nu tycker jag mest synd om kvinnan. Det kan inte vara så kul att ha ett jobb som är så pass styrt av regler och bestämmelser..så jag tänker bara göra mitt och gå vidare med mitt liv och vara jävligt glad för att jag slipper jobba på arbetsförmedlingen.

jag känner fortfarande av sviterna från helgens Norgetripp, för det första har jag ont i nacken från den långa bilresan, för det andra så kommer nog min mage aldrig bli densamma efter alla jäkla shots som erbjöds..är jag den som tackar nej? På fredagen drack jag faktiskt bara en halv fernet, men dagen därpå blev desto värre..inga fernet dock. Fernet är nog den äckligaste dryck som gjorts av mänsklig hand..ändå insisterar ändå Kjetil på att vi ska konsumera större mängder av detta gift varje gång våra vägar möts. Den stora höjdpunkten på resan var ändå fredagkväll på vårt lilla nachspiel då kjetil plötsligt drar fram motorsågen och går lös på förrådsdörren, varpå han yttrar frasen "kan någon städa upp det där".
haha.

midnattskor

midnattskor
älskar den här bilden, kan sitta och skratta åt den hur länge som helst...hah, midnattskor vilken absurd tanke...eller?


värld, skåda "clownpenisdotfart"

Okej, jag spenderade just en anmärkningsvärd mängd tid med att skriva något som liknade en presentation bara för att klumpigt råka radera hela skiten.. men det handlade mest om att jag är oerfaren som bloggare, det fanns även nåt halvtaskigt skämt om att jag ser ut som ett knä..men det orkar jag inte utveckla..

Nu ska jag sova så att jag är pigg och glad när jag möter min ärkenemesis; Elisabeth på arbetsförmedlingen, men först ska vi mötas...i mina mardrömmar.

God natt.