The stockholmsyndrome

Heeej, jag bor i stockis nuuu. Shitmotherfuck vad folk är precs som man trodde. Exempel, i kön till HM så började en liten stockholmsbrud peta på en mascara varpå kassören(bög) säger: "Alltså vi har faktiskt tester, du behöver inte öppna dom nya". "Jaha, men det såg då inte jag ens" säger flickan med en väldigt snorkig röst. "Men du kan ju kolla ordentligt" Snorkar kassören tillbaka. Thats magic, just magic. 
Annars har vi haft en smashing time, palle försöker lära mig hur man hittar i stockholm, vilket går ganska bra. Robert agerar världens bästa landlord och har skänkt mig i det närmsta allt jag kan tänkas behöva. Fy fan så tur man kan ha ibland. 
Sen snackade jag med jenatte idag, det var inte igår, så vi ska nog träffas framöver. Det ska bli gött! Sen har jag också tänkt dra över till Götlabörg någon dag så att man får hänga i en fin stad också:P 
Nu ska vi laga nalta käk och sen spela lite wii och dricka oss redlösa, det kommer att bli spektakulärt. 

Hoppas du mår bättre nu annorak, livet är hårt mot de hårda som di sägert:) 
Hoppas katterna är snälla freddles, jag lär ringa varje dag!

har ni någonsin hört en stockholmare säga ordet "bearnaisesause"? Tro mig, it aint pretty. 


The pain of it all

Wowawiwa vilken jobbig dag det var igår. Sa hejdå till familjen och sen kom freddles förbi. Vilken gråtfest det blev efter det! Jag som är så beroende av att alltid ha folk omkring mig, hoppas att jag pallar!
Jag hoppas att vi ses snart, allihopa. Anneli är så bra, hon är verkligen glad för min skull. Och det är så sjukt hur stark hon har blivit, bäst bäst ! Och freddles, tänk att en jävel som limmar på min syster kunde bli en så fin vän! Livet bjuder på många överaskningar, ibland till och med på en diamant.
Å jag visste att jag skulle bli sentimental! Jag som bara skulle ge fingret och dra.

Och jag kan lova er en sak...jag kommer aldrig börja prata stockholmska!

sista natten

sista natten i bäst, bäst läggan. Blandade känslor, väldigt blandat. Men jag tror det kommer att bli bra, det kommer bli ett äventyr och för första gången på länge så är jag inte rädd. Jag känner att jag förtjänar det här och att den där rösten i bakhuvet blir allt otydligare. Så länge har jag gått runt utan att fundera på vad jag egentligen vill. Förut brydde jag mig när folk sa "hudterapuet?, vad är det för framtid?" men nu vet jag att folk är missunsamma och de flesta som säger så sitter fast i sina egna trista tråkiga liv. Och jag vet att de som är glada för mig är mina riktiga vänner.

Sista dagen på tradimus imorgon, eee inte lika blandade känslor där kan jag tala om. Men lite kommer jag att sakna enkelheten och alla fina arbetskamrater. Och den feta lönen...HAHAHAHA.

Hi Im Ingela I do stuff on things

Sitter på jobbet och lökar..eller knappast lökar det är nästan arktiskt klimat här inne. Och nu har ledningen bestämt att det är absolut inte tillåtet att ha jacka på sig för att vi kanske får besök och det ser inte bra ut. Jag kan säga vad som inte ser bra ut, en kollektiv lunginflammation, då kan vi knappast sälja, sälja, sälja.

Helgen var gemytlig, fast jag måste erkänna att jag inte kommer ihåg mycket av utekvällen förutom en man som förmodligen kom från stockholm i Kalleskön. Sen fick jag höra en massa saker av mina festkompadres men jag dementerar allt jag inte kommer ihåg,  jag menar hur tillförlitliga är egentligen en estettjej med näsring, en armekille som uppenbarligen har något emot mig och en kille som tycker att battlestar galactica är ett av världens bästa program? Jag  menar man får ju vara lite källkritisk.
I sure am going to miss those people though.

Mr beakers

Mr beakers

Ibland blir jag så stolt över min syster att jag nästan kräks! Bäst att det bli rett jävligt fett MVG för den här!

Tre år senare

Idag ringer en mupp från arbetsförnedringen och medelar att elisabeth skött sitt jobb som piss. Well döööh.  så nu får vi se om man får nån komp eller om de bara tar bort min spärr. Jag skiter i pengar, jag vill bara höra att jag har rätt...och kanske att Elisabeth får kicken, men det skulle bara vara en bonus.

Fick höra idag på jobbet att de är missnöjda med vår sälj och att vi måste sälja mera. Jag trodde att vi var en kundservice..oh well guess i was wrong.

I helgen blir det hejdåfest för mig och henke, så alla som är intresserade..give us a call!

Oh happy day!

idag är dagen L. Som i lägenhet. Från och med idag behöver jag inte brottas med tanken att behöva bo med knarkarna på plattan. Idag blev jag kanske till en viss del, en stockholmare. NÄÄÄÄ....haha vilken absurd tanke. Men en crib har jag:D Det var när jag satt och sökte som febrilast som Robbe dök upp på msn, jag tänkte mest fråga honom vart diverse lägenheter var lokaliserade när han frågade "men ska du inte ta min lägenhet då?". Hap, kan jag väl medans jag försökte dölja min extrema entusiasm. Så nu har jag det, en lagom stor lägenhet i Summpaaaaann. Avsaknad av diskho är ett problem som lättöverskuggas av storbildsteven som kommer att lämnas i min ägo. Sweetaaaaaaah
synd att det är måndag, annars skulle det vara fest!

Henke we salute you

Henke we salute you

Congratulations!

Henkebabinka, världens mest arbetslöse man har äntligen efter många års motstridighet fått ett jobb! och inte ett smutsigt skitjobb utan ett jobb som verkar ganska givande och framförallt lönsamt. Hurra, hurra för Henkis och hans begynnande karriär!


mörker

Ibland längtar jag till Stockholm så mycket att det gör ont. Då kanske man slipper skiten. Alla krav på att man borde vara världens bästa familj, trots att vi inte är ens lite bra. Jag vill bara försöka få er att förstå att livet kan vara så fantastiskt underbart om man bara tar det lugnt och släpper alla krav. Tyvärr kan man inte tvinga folk att ändra på sig. Jag måste inse att även om jag ville så skulle de aldrig ändra på sig för min skull. Det gör så ont när jag tänker på det men jag kan inte låta dem dra ner mig igen. Jag kan inte lösa era problem fastän jag så gärna vill. Jag måste sluta försöka innan det förgör mig. Varför kan ni inte förstå det?
Alla åren har gjort mig svag, men nu tar jag tillbaka det. Du ska aldrig få mig dit igen.


I like

124122-24

Day off

Imorgon har jag min day off, efter det blir det 11 dagar av underbart sträckarbetande på tradimus. Är det slavarbete? jag skulle vilja svara, ja.  Tur att jag inte kommer att jobba där så mycket längre, jag skulle nog bli knäpp på allt småfuffens som pågår där.

Den här helgen har gått i heroes tecken. Jag fullkomligt älskar den serien. Hoppas inte att den spårar ur som lost, eller blir långrandig som prison break. Varför kan ingen nöja sig med en säsong? För att det handlar om pengar thats why. Till slut får man alltid nog.

Ska nog ta mig en tripp in till Luleå imorgon, göra nåt av min lediga dag före maratonmatchen inleds.
Tur att den här helgen var så satans bra så att man kanske kan leva på den ett tag framöver.

Btw, 3½ vecka kvar peeps.

bakis

Idag mår jag som jag förtjänar, men det var det  fan värt. Jag trodde inte ens att det skulle bli nå fest i helgen men Palle ringde och informerade om att Nator skulle vispa ihop nå jobbfest. Så då drog jag dit efter jobbet och det jag möttes av var ett gäng grabbar som satt och snackade ABB. Så jag hade inte så häga förväntningar. Som tur var visade det sig att alla var supertrevliga så vi satt och snackade skit hela kvällen. Fick lära mig att numera så får vi inte kalla henke för Nator längre utan det är dags att börja använda hans jobbnamn, "Storkukahenke" hm, kommer bli svårt att lära sig säga det men times they are a changing så då får man bara hänga med i utvecklingen så att säga.
Sen blev det Kalles där vi möttes av en lite småpackad Freddface, det var roligt och besynnerligt.

Palle la kommentaren igår att "det enda som gör dig lycklig är mat och sprit", då kommer jag bli superlycklig snart när han kommer hem med sunesmat! tjipp!

party letdown

Jag som hade peppat så inför vår lille vän Nators inflyttningsfest i helgen så visade det sig att han ska hänga med sin farmor istället. damn you grandma! Så just nu lutar det mot Luleå istället, vi får se. Jag kan inte tänka klart just nu, mitt huvud värker som besatt. Jag tror det började efter mamma ringde och tjatade på att jag måste prata med pappa. Det samtalet slutade inte bra kan jag lova. Jag var inte peppad på att gå till jobbet sen helt rödgråten, men jag tog på mig mina glaceogens och svalde tårarna.

Såg nya family guy igår, ska nog tänka på det och skratta.