pdolveckan

jesus kristus är det redan pdol veckan? Tyvärr tycker smhi att det ska regna både torsdag och onsdag och det tycker jag är lite taskigt. För det är smhi som bestämmer vädret och det råkar bara vara så att smhi är 80 åriga gubbar som hatar ungdomar och allt som är kul. Att fredagen verkar bli regnfri är bara en tease för att alla glada festivalgåare ska tro att lördagen ska bli likadan. å vad jag hoppas att de har fel.
Annars blir det balkongfest! Jag vet inte vilka dagar, det kan bli en, det kan bli alla..du är i alla fall jävligt välkommen henke:)

Imorgon kommer norrbaggarna till stan vilket ska bli fett med ösmos! Jeanette kommer på lördag vilket också blir fettmed ösmos! Jag har ju varit lite deppig över det faktum att sommaren snart är över, men nu tänker jag skita i det och avsluta med en helvetes fest! Skål, vi ses på andra sidan!

Vart tog sommaren vägen?

Jag kommer fortfarande ihåg första sommarlovsdagen och att jag sa till Palle.."Det här kommer bara säga swisch!" Och visst gör det det. Måste tiden gå fort när man har roligt? Kan den inte gå i slow motion? Eller till och med stanna helt? Tidjävel gå int så myche!

Var i Lule i går och hälsade på Analen, det var howa trevligt. Sen när jag kom hem så hade pojkarna köpt en kiddiepool som de ställt på balkongen. De hade även fixat en radda ballonger så nu är ballen finare än nånsin:P
Ibland känns det inte som att man förtjänar så fina vänner. Helst inte idag.

Imorgon kommer att bli bättre, då ska mamma tatuera sina ögonbryn. Hon är så snäll, hon gör det mest för att jag ska få nåt att dokumentera till mitt specialarbete. men jag tycker det är skitbra att hon gör nåt för sig själv.

Hoppas min tjejsurhet gått över tills imorgon..eller den SKA gå över. Förlåt världen, Ive been such a "see you next tuesday"

Kubb och öl

Gårdagen var nog en av de bästa festerna jag upplevt i sommar. Inte för att vi var särskilt många, mest för att det var rätt folk. Vi inledde med lite kubb i parken då tyvärr lag fitta förlorade samtliga matcher mot lag kuk. Jag vägrar tro att det var för att vi var tjejer utan yrkar mer på att vi inte var så jävla bra på kubb. Sen gick palle och nator hem till oss och våra inneboende och jag anneli och freddles hängde med till en killes lägenhet på zon. Tyvärr kommer jag absolut inte ihåg vad killen hette eller ens hur han såg ut..sorry guy. Väl där kramade Mattias mig så hårt att jag tror på allvar att jag fått en spricka i ett revben. Sen gick vi ut och passade på att bli utslängda från 1906..hoppas någon såg det, den bjuder jag på. Det verkar som att när man är full så känner man att köer är för fotfolket och inte för mig, kung av Pite. Vi drog på kalles istället och dansade hela förbannade kvällen, det är så jäkla kul när Anneli är här, hon är aldrig tråkig. Tyvärr har jag nog supit bort min favoritjacka men jag ska kolla på kalles om jag drumlade bort den där och får hoppas att ingen tatt den. Sen gick jag anneli och Nator på Sunes där Nator blev utskälld av en dvärg som  trängde sig före i kön. Hon trodde att Nator sa nåt olämpligt om hennes ändalykt varpå hon menade att "Sånt där får bara min make säga". Sen kom det en till jävel och trängde sig och han tyckte att han skulle ju bara ha en 90 grammare åt sin fru så då var det  ok. Det tyckte inte resten av kön så han blev bryskt tillbakaknuffad till bakre delen av kön. Sen gick vi hem till Nator för att käka när jag insåg att Palle hade nyckeln och han svarade inte på sin mobil. Så nator letade upp numret till en av våra inneboende och bad honom att tvinga upp Palle så att han kunde öppna åt sin förbannade flickvän. Jag möttes i dörren av en snorfull Palle som svamlade nåt om att vi hade stora problem för att vi skulle betala 23.000 för hans jävla vapen eller nåt. Jag ignorerade fylledravlet och gick och la mig. Och nu sitter jag här, lite full fortfarande annars skulle jag nog inte idats gå igenom kvällen i  detalj. Men jag är ändå förvånad att jag lyckats komma ihåg allt.

Metallica in my heart foräver

Jag tror inte jag förstod riktigt hur sjuk hejn resan skulle bli. I onsdags var vi ut och söp vilket resulterade i att när vi skulle pallra oss upp klockan halv sju på morgonen så var samtliga av oss fortfarande fulla. Det var så jävla nära att vi skulle skita i allt och bara sova ut istället men nån liten röst i mitt huvud sa åt mig att "sova kan man göra i graven". Så jag och Palle lämnade en trynande nator och begav oss till stadion. Kön var inte så blodig när vi kom dit men det rådde viss förvirring om vart kön egentligen började så vi ställde oss där vi tyckte att det såg ut som att den slutade. En halv sekund efter det kommer en ilsken liten grabb och fräser "jag har falktiskt stått här sen i fredags ni kan ju inte bara ställa er först" då hade vi råkat ställa oss först, haha oops! Så vi letade upp det riktiga slutet på kön och tällde oss där. Då stod vi ungefär i mitten av den befintliga kön. 5 minuter senare kommer en vakt och säger att de ska dela på kön, då hamnade vi plötsligt kanske 10 pers från början..yeeees. Sen var det bara att vänta, vilket gick väldigt bra till en början, vi satt och spelade kort, snackade med en kille som hade bestämt sig för att gå ensam. Allt var fridens liljor tills moder natur bestämde sig för att spela oss ett spratt med ett spöregn som inte gick av för hackor! Det regnade över hälften av tiden vi väntade och det var så satans kallt. Typ klockan två eller nåt kommer vår pigge vän nator in på ett bananskal med en en macka, så han fick stå kvar i kön den jäveln:)
Sen släppte de in oss och då var det bara att satsa. När man väl kom fram till främre delen av stadion och lade sina smutsiga händer på staketet började man uppskatta tiden i regnet. Jag bara stod och tittade på scenen och fattade nog  inte riktigt vad som skulle hända. Helst inte när man tvingades lida genom en timme HIM. Gud vad jag hatar love metal! De blev i alla fall utbuade av främre delen av publiken. När Ville kastade ut sin handduk så kastade de bara tillbaka den haha! Lite barnsligt, jag buade absolut inte men det var ganska kul att se. Jag menar varför lägger man HIM som förband till metallica? De är ju inte ens samma genre.
Sen när det äntligen hände så stod jag som förstummad. Det ända jag kunde tänka var "Im not worthy, Im not worthy". Sen stod man där och tittade rakt in i deras ögon så började man smått inse att jag står några meter från det bästa bandet i världshistorien, hur coolt är inte det? Dom var skitbra, jävlat etta! Och de körde bara gamla underbara låtar. Sen att de smög in No leaf clover tyckte jag var hur bra som helst! Trots att den fick halvkassa recentioner sen men skit samma! Robert var brilijant, jag vill gifta mig med honom och få små apbebisar.
Jag tycker att det är svårt att säga vilken låt som var bäst, jag tyckte att alla fullkomligt regerade men One var nånting speciellt bara för att jag tjatat om att höra den live, och jag har aldrig hört den låta så jävla bra! Efter lite mer än hälften gick vi bakåt för att Palle och Nator ville höra låtarna bättre men jag tyckte som om att stå mitt framför högtalarna och känna rytmen från basen och trummorna. Så jag stod kvar ett tag och sen sa jag hejdå till staketet. och det är sant att man hör bättre längre bak men det är inte alls samma känsla tycker jag. Å det känns så tråkigt att det är över på nåt sätt, det var så fruktansvärt mäktigt. Sen var jag en hårsmån från att fånga ett plektrum som en annan tjej snatchade åt sig. Jävla irriterande.
Sen när man väl skulle gå ut så tittade man bak på publiken och såg hur jävla mycket folk det var, då kände man sig ganska liten. Att vänta i 12 timmar är nog inget jag skulle göra om någonsin för nåt annat band. Eller ja om metallica kommer tillbaka så gör jag definitivt om det. Men då ska jag ha med proviant och ett paraply. sen efter konserten skulle vi hitta nåt matställe så är allt stängt! När jag vaknade igårmorse så mådde jag så dåligt, det kändes precis som att jag var bakis.
Jag försökte ta lite bilder med min urusla mobil men det syns knappt nåt. Jag lägger upp några nu sen norpar jag några från Palles som blev mycket bättre.

Bild 1. Palle i sin poncho
Bild 2. Palle peppad inför insläppet
bild 3. Första anblicken la våra smutsiga tassar på stängslet
bild 4. Hello speakers!
Bild 5. Hello Kirk! (I love you have my babies)
Bild 6. Ser inte ens vem det är, tror det kan vara James (Have my babies)


Ja hejDÅ

124122-58

Dan före dan före dan..

Nuuu jävlar är det inte långt bort! Imorgon drar vi till el stockholmo för lite förkör (höhö kör) före the big one. Jag tror att min mage kommer att explodera av lycka! Eller så är det nervositet inför flygresan, hur som helst hoppas jag att den inte gör det. Maiden var stort, men Metallica...who could have dreamed..
Och till råga på allt skickade Räkan mig denna låtlisa från en av deras första spelningar på touren, det är säkert inte samma de kör men är det nånstans i närheten så dör jag nog av peppma! Jag skulle bara önska lite att de även skulle köra hero of the day men ibland får man nöja sig med det man får.

Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Rid The Lightning
Disposable Heroes
The Unforgiven
...And Justice For All
The Memory Remians
The Four Horsemen
Orion
Fade To Black
Master of Puppets
Battery
- - - -
Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman
- - - -
Am I Evil?
Seek and Destroy

Det här är för övrigt det sista ni hör av mig eftersom att min hjärna kommer att implodera när jag hör one!
Hell yes!

idiotmongisar

Folk som bryter upp andras förråd och snor saker borde skjutas! De jävlarna tog min hårddisk och cd-spelaren till min gamla dator, inte för att själva datorn var så förbaskat bra men på hårddisken fanns alla mina och palles Bulgarienkort. Man förbannar sig själv för att man aldrig flyttade över dem till nydatorn eller en diskett. Fast man tänkte ju heller aldrig att nån skulle vara så förbaskat dum så att dom ens orkar dyrka upp förrådet och sno skiten.
ÅÅÅ JAG HATAR CPIDIOTER

soon my pretties..

Den här helgen har verkligen varit det värsta och det bästa. Fredagen slutade som sagt i katastrof medans gårdagen slutade i kalas! Jag tror att marias balkong bara uppviglar för deep talks, jesus christus:P

Och snart, snaaaaart ska vi på Metallica! Fyfaaaaan vad jag längtar! Avis? you bloody well should be! För jag ska åka med bästbäst nator och bästbäst palle så det kan bara bli succe!

Imorgon åker bästbäst Robbe hem, det var så jävla kul att ha han här, han är ju trots allt en tunna med  kul:)

Nu ska jag släpa med Palle till Rosvik för lite familytime, det ska bli kul att träffa Rille, han kanske till och med kan fokusera med blicken och kanske till och med skratta lite. Jag måste verkligen försöka bonda med lillgrabben men jag blir så nervös runt bebisar, det känns som att man ska råka tappa dem också går de i tusen bitar...jag vet inte så mycket om barn. Men Anal kan ju inte få vinna "auntie of the year". Its on!

Ångest stavas med Å

Vaknade idag av att nån jävla gatuorkester spelade skithögt utanför fönstret i morse, "jävla idioter" tänkte jag och försökte somna om men neeeej då ska de jävlarna runt kvarteret ungefär 70 ggr så det blev inge mer sleepytime. Vem fan kör orkester klockan kvart i tolv på en lördag? När ordentligt folk fösöker sova bort sin bakisångest.

Det var faktiskt kul igår, träffade massor med folk även om jag inte riktigt minns alla. Tyvärr avslutade jag kvällen med en hejdundrande snefylla vilket resulterade i jag blev skitarg på Palle och han blev skitarg på mig. Alltså vi brukar inte bråka men gårdagen förvånade mig. Jag visste nästan att det skulle barka, jag har varit väldigt tjejsur på sista tiden. Jag vet inte riktigt varför jag känner mig lite ensam ibland. Jag hatar mig själv för det också för det är så obefogat, jag är absolut inte ensam.

Så än en gång ber jag om ursäkt för de jag lyckats vara en duschbög mot, det är inte meningen men bär man på mycket skit så kommer mycket skit ut. Jag ska inte sura mera
Congratulations Freddles!

Congratulations Freddles!

Grattis Fredrik åkerlund för idag fyller du minsann år! Mängden är oväsentligt, idag är din jävla dag! Tänka sig att killen som  jag skulle döda om han gjorde min syrra ledsen visade sig  vara en sån superkompis. Du har en tendens att få folk omkring dig att må bra trots att man undrar ibland hur du orkar:P Du behandlar alltid folk som likar, tjejer, killar, pensionärer och även mongisar(mig). Men du låter aldrig folk trampa på dig eller stjäla din i-pod! Jag kan lugnt säga att det finns ingen som dig i Pite kanske inte i hela världen, för världen är full av egoistiska, arroganta, ignoranta svin och du min vän är den exakta motsatsen.
Hoppas du får en skitbra födelsedag!
Love you!

Hårt uppvaknande

Uuuuäääääuääuäuä är ungefär vad det låter som i min hjärna och kropp just nu. Thats right, Im bakis.
Vi åkte ut med Anders flotte igår för lite bärsande och grill och vips här sitter jag och mår som en gris. Vi hängde i parken ett tag sen och drog ut på 1906 där det faktiskt var rätt mycket folk på alkisonsdan. Jag blev rätt full och när jag blir full kan jag inte sluta snacka dynga så jag ber om ursäkt för samtliga av mina uttalanden, förlåt världen.

Nu är det en vecka kvar till Metallicaaaaeeeeh! Its gonna be so sweet!


Sommar med tjockis

Sommar med tjockis
Fulla svin

Miaou!

Miaou!
Sommarens coolaste solbrillor bärs av Nator 12.

Grattis malin på 3års dagen!

Igår fyllde Malin 3 år! eller egentligen inte men det var det årtalet som stod på hennes fina kort som hon fick av oss. Jag är mycket glad att Nator och Palle följde med till slut, de är partyn på hjul. Vad ska man säga, det var sprit, det var öl, det var trevligt sällskap, det var fett med ösmos! Det bästa eller möjligtvis sämsta med kvällen var när vi skulle dra oss hem till Malin Pahlins lägenhet på Porsön. Palle ringde en taxi som skulle komma efter ca en kvart men nej, så länge kunde vi absolut INTE vänta så vi sket i taxijäveln och gick istället. Först verkade det som en superb idè men efter ett tag började vi inse hur jävla långt det egentligen var. Men efter den längsta och fånigaste promenaden kom vi fram klockan 05.00 och avslutade kvällen med ett snabbt vattenkrig före sängdags. Tyvärr förlorade vi en medlem efter den långa färden i Palles kamera som han råkade tappa så att displayen gick i tusen bitar. Palle sa att det var Guds fel men jag tror att alla tyckte att det var mer Palles eget.
Lyckligtvis togs många "fina" bilder till trots och ni kan bevittna galenskapen på Palles pixbox.

Imorgon ska jag jobba:P Känns en aning besvärligt men vad fan. Med min tur kommer det däremot att vara snorfint väder också kommer Palle och Nator åka å spela volleyboll eller nåt annat kul, HAT DOM!