Ingelina

Ingelina
Jag och Angelina ska gifta oss, ryktena om att hon ska gifta sig med Brad är högst överdrivna! Vi älskar varandra och jag stöder Angies dröm om ett mini FN till fullo.
(No shit information: bilden är ett montage)

Illeröl

Illeröl
Harboe make way for "Illeröl", the new star in town.
Ok det är inte mitt förstahandsval, men som fattig student får man inte vara kräsen.
Den har ju faktiskt söta illrar i jokerhatt på framsidan, thats gotta count for something.

Det är synd om människorna

Hej bloggboken
Den här veckan har väl varit mindre bra som mitt förra inlägg kanske avslöjade. Det hela började med att vi på måndagen hade makeup lektion. Jag älskar makeup, det är så jävla kul, tyvärr fick jag nån konstigt reaktion på face sminket vi måste använda (annars använder jag I.D, som rockar!). Så mina ögon började först ömsa skinn, och sedan bränna som satan. Jag blev lite lätt irriterad. Sen efter skolan skulle jag gå och handla på hemköp. Jag hade kollat kontot på morgonen så jag visste! Jag visste att jag hade över tusen spänn på matkontot. Så jag drar kortet och kortdragaren informerar mig att betalningen minsann inte medges. Jag skrattar nervöst och säger att det måste ha blivit fel så jag drar igen som den patetiska losern jag är. Nä, inte det så jag ringde mamma medans en bunt irriterade stockholmare står bakom i kön och önskar livet ur mig. Jag hade inte en jävla krona kvar på mitt konto! tur att man har en schysst mamma som fixar med stash. Så jag begav mig hemåt, ganska förbannad. Jag kollar mitt konto och det som hänt var att en räkning som jag la upp i fredags drogs på måndagen, och pite sjukhus hade dragit en drös pengar också, vilket är underligt då jag inte VARIT på på pite sjukhus!
SPRINGA! Kom jag på, springa gör mig alltid på bättre humör. Så jag drog på mig löparpjucken och mitt under mitt livs kanske bästa springtur känner jag bara plötsligt att knät bara viker sig. Vad hände?? Jag försöker springa vidare i hopp om att det bara var nåt tillfälligt men det gick tametusan inte. Så jag fick halta hem. Jag var så jävla förbannad, jag ville gråta, men det kunde jag inte heller för då kändes det som om att mitt ansikte skulle brinna upp. Så jag kunde inte springa, jag kunde inte gråta, Jag vet! Jag går och lägger mig! Då kommer allt det dåliga vara som  bortblåst på morgonen....Trodde jag. När Jag vaknade på tisdagen så kändes det väldigt underliogt i mina ögon, jag kunde som inte se så bra, så jag stapplar in på toaletten och i spegeln ser jag min reflektion...ett mongo vars ögon svällt upp till avbilden av en hamster. Jag såg rent ut sagt förjävlig ut. Men va fan ska man göra..det var ju bara att pallra sig iväg till skolan där jag möttes av förfärade klasskamrater.

Förhoppningsvis fortsätter inte oturen att hålla i sig..förhoppningsvis kommer mina ögon vara ok tills i helgen då vi har klassfest. Förhoppningsvis får jag tillbaka pengarna som vårdcentralen tagit av mig. Förhoppningsvis får jag mitt nya bankomatkort imorgon annars är det kört då mitt gamla går ut imorgon. Förhoppningsvis är mitt knä bra. Och förhoppningsvis kommer jag aldrig att vara så här jävla gnällig igen.

Ögonmongo

Ögonmongo
Jag tycker inte att den här bilden gör mitt nuvarande tillstånd riktigt rättvisa. Jag hoppas i alla fall att en del av min misär framträder.

When life hands you lemons..

..squish them in life's ugly face!


ja, det har varit en dålig jävla dag

Hang in there babe

Hang in there babe
Allt kommer att bli så bra Anneli, dont you worry bout a thang!

Killar med makeup, Okej? eller nej!

Kom och tänka på en disskution vi hade i klassen i veckan om det är ok för killar att bära smink. Till min förvåning så tyckte ganska många att det var helt ok med lite mascara. Lite mascara?! Om Palle skulle valsa in med "lite mascara" på sig så skulle jag börja fundera på om allt stod rätt till med herr Pahlin. But times they are a changing, saker som var no no för 5 år sen är ju helt ok nu så hej, om man som kille känner för att slänga på lite mascara så fine, men kalla mig old fashioned men jag föredrar att ha en kille med basröst, skäggstubb och lite jävlar anamma.

brass monkey, brass monkey, monkey

Har lyckats plita ner tusen ord till mitt specialarbete idag, yey me! Vi har egentligen hela året på oss men jag vill göra klart skiten så att man kan göra andra saker på sommarlovet. Jag ska vara en specialarbetsaskin! Det går jävligt fort när man är intresserad utav ämnet. Jag skriver om tatueringar btw. Högst intressant.

Så nu är det tre och en halv vecka till sommarlov. jag sökte jobb på Gnido lite halvdant, om de ringer så jobbar jag självklart men det är inte hela världen om det inte blir. Jag har ju en balkong att slappa på och strander och vänner att besöka.

Oh my oh my

Efter jag betalat mina räkningar har jag feta 300 kr att leva på, yes. Jag som hade så mycket planer, jag skulle köpa massa grejer jag behöver som en väska..kläder..smink och andra livsnödvändiga saker. Istället kommer jag tvingas hanka mig fram i tillvaron som alkisen på hörnet. Jag som hatar att hanka!Henke, ta inte Dylans hat mot skägg personligt, jag tror han hatar dem för att han själv inte kan odla ett. Du behöver inte gråta vi andra tycker din mustasch är superfin


Dylan Moran

Dylan Moran
I love you, you wonderful, irish bastard.

Nu är det helg!

Det märks mest att det är helg på att min granne alltid inleder sin förfest med exakt samma låt för att sedan fortsätta med resten av denna överhypade artists repertoar...Låten är My love, "artisten" är Justin Timberlake. Inget emot honom som person, men han är så sönderspelad att man nästan kräks när man hör hans pojklika stämma. Jag menar, lite variation kan väl inte skada? Jag kanske inte ska snacka så satans mycket, jag sitter och lyssnar på metallica, outlaw torn för kanske 700:ade gången men de spelas i alla fall inte hela jävla tiden på alla medier som finns. Också är de så jävla bra så jag blir nog aldrig less. 12:e Juli så kommer kulmen på min besatthet att nås! I am as happy as a little girl! Jag tror på sommar 2007, det kommer att bli en hit!

Jag fick äntligen shoppa lite idag, jag tror att Anna är den bästa shoppingkompanjonen, om man frågar henne om det är en bra idè att köpa något så säger hon alltid "jaaaa, köp den!" Det blir rätt dyrt men dammit det dåliga samvetet bara blåser bort.

Nu ska jag återgå till att göra det jag gör bäst, absolut ingenting! Jag har köpt lite popcorn, kanske ska ta å se lite family guy och bara umgås med mig själv.Förr i tiden hatade jag att umgås med mig själv, jag tyckte att jag var sur och jobbig men nu när jag lärt känna mig så har jag kommit på att jag inte är så tokig ändå.

Nu tar jag upp det här igen, men om du inte har sett Dylan Moran ännu så gör det! Jag vet att jag tjatar men det är för sitt eget bästa ungjävel!

Right to self

Igår när jag gick hem från t-stationen så hör jag plötsligt att någon springer efter mig. När jag vänder mig om står där en ganska kort afrikan som på knackig engelska förklarar att han följt efter mig från stationen. Medans jag i mitt huvud funderar över det bästa sättet att bli av med denna ganska obehagliga förföljare så följer han efter mig och frågar vad jag heter..han menar att han har nån jävla bil som väntar..Jag förklarar artigt att jag är på väg hem till min pojkvän. Det blir tyst ett tag sen frågar han om han kan få mitt nummer. Jag säger nej, jag har en pojkvän och jag är väldigt kär i honom. Det blir tyst igen varpå han säger "well, maybe he doesent love you anymore". Jag blir jävligt irriterad och säger NEJ han får inte mitt nummer och nu ska jag gå hem. Jag ökar farten avsevärt och upptäcker till min glädje att han är borta. FAN vad jag hatar sånt, har det någonsin fungerat i världshistoriens alla patetiska raggförsök? Jag hatar också att det känns som att man är allmängods här och att det finns så jävla många freaks man kan vara rädd för. Idag diskuterade vi om att man absolut inte ska titta folk i ögonen på tunnelbanan för då kan de "tro saker". Det känns ju jävligt tryggt. Jag hatar att behöva vara rädd, det är nog det jag hatar mest med Stockholm. Det är en fin stad men jag tror inte att jag kommer att bo här i framtiden. Det är klart att man kan vara rädd i pite också men inte på samma sätt som här. Så vill inte jag leva.

Palle åkte hem till Peetown idag, jag är lite avis men det är inte många dagar tills jag kommer hem! Nu när det börjar närma sig så längtar jag bara ännu mer!


It begins!

It begins!
Just när jag sitter och lipar över att top model tagit slut så kommer Project runway och bara blåser bort mina tårar! Idag klockan 21.00 bitches!

Fredagsskoj

Fredagsskoj
Vart är Palles tänder?

Mah babies

Mah babies
Saknar de små svinen. Man kan verkligen se hatet i rockys ögon, och dumheten i Lillans

Tallyho fuckers

jaha, då gick det inte att sova idag heller, jaja skit samma, jag har faktiskt jättemycket att göra, som att...typ städa? Äh I got nothin. Gårdagen var väldigt mild , vi gick på sjögräs vilket var trevligt. Robbe blev nog rätt packad i vanlig ordning och han fick till och med en indirekt komplimang av en liten tjej som skulle låna eld. "Han är söt kör på han!" Säger hon till mig. haha, ok men jag tror inte Palle skulle bli så glad då. Sen gick vi på Marie devau,debau nånting,jag klarar inte av att packa in mig på uteställen med en massa brats överallt. Nä jag saknade Medusa det gjorde jag. Det var till och med snack om att gå på stureplan men det blev inte. Däremot skickade jag en massa fyllesms i vanlig ordning och fick trevliga kärleksförklaringar av Torsk tillbaka. Jag visste inte att bärs är ett annat ord för bajs i norge, haha de där norrmännen.

Pratade med Isabel och fick extrem Piteabstinens. Jag vet att det är litet, jag  vet att det är kallt, men god dammit I love the place.

Palle ligger och sover, jag tror att han just fes i sömnen, men jag vill inte väcka honom för att berätta det, han ser så nöjd ut där han ligger och trynar.

precis en månad tills jag åker hem till norrland! och till lägenheten, och till katterna! Och min balkong!

Tärt

Fan vad trött jag är, av någon konstig anledning så kan jag aldrig sova längre än 4-5 timmar efter jag har varit ute. Men det var kul igår, vi käkade tacos hos Robbe och Petra efter några missförstånd om vad vi skulle äta. Sen kom henkebabinka som var så himla duktig på att hitta, guldstjärna i kanten! Efter lite lätt TP-spelande fortsatte en del av sällskapet till Stadshagen där det bjöds på mojitos till alla utom undertecknad. Ibland vill spritingela komma fram och leka och då måste man fösa bort henne med våld. Inte alltid det lättaste då det lätt blir att man glömmer bort att tänka på sitt eget bästa i stundens hetta...men igår gick det bra.

Det skulle tydligen vara fest idag också men det får vi se om mamma orkar. Ska försöka lägga mig och sova ett tag så får vi se.

Jag och Paulface hyrde clerks 2 i förrgår den var rolig, 3 och en halv får den av mig. Quote to remember; "You never go ass to mouth"


Mr moose

Mr moose
Varför har inte jag ett roligt namn?

Well hello mr Porry

Well hello mr Porry
Min humor kan verka aningens tveksam ibland, men det här, det här är kul!

Great success!

Gårdagen var superduper! Först fick jag tillbaka manikyr- och peeling provet och jag spikade dem båda! Känns bra att veta att inga pengar kastas bort:P Sen kom Palle helt plötsligt trots att han sagt att han skulle komma först idag, jag klagar inte:) Im muy happy!

Så idag ska vi nog gå på stan, kanske gå på skansen eftersom att Palle tjatar så förbannat att han vill se djuren. Such a little tourist. Jag vill också, men bara jag får se apor!

Anders skickade ett soundbyte på Rille, om man lyssnar noga kan man höra honom säga "Du är världens bästa faster, Anneli kan ta sina smutsiga skotlandpresenter och köra upp dem". Åå Rille, he loves me sooo..

En utmaning..

Hola picholas, idag ska jag skriva något som jag inte skriver ofta, en lista. Men bara för att Ida utmanade mig, och jag passar nästan aldrig på en utmaning. Okej kanske för att jag inte har så mycket annat för mig.(Jag vet att du hånar mig fredrik, consider yourself challenged!)
so here it comes;

Tre saker jag inte förstår: Bratfrisyrer, folk som tycker bratfrisyrer är attraktivt. Det är det enda jag inte förstår.
Tre saker som finns på mitt skrivbord: En teve, Tone, en bild jag ritat när jag saknat Pite som mest föreställande ett hjärta med en banderoll varpå ordet "Piteå" står präntat. (Jag vet att det heter Pite men det skulle ha blivit ocentrerat och bara sett allmänt underligt ut.)
Tre saker jag gör just nu: Lyssnar på eagles of death metal, kastar lystna blickar på min toblerone, deppar för att Idas fina glamourlackning sket sig 5 minuter efter jag kommit in genom dörren (internt)
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Se Metallica! Träffa angelina jolie, övertyga henne om att Brad är en bortpolad föredetting och att jag gladeligen skulle bli vice-ambassadör för hennes mini FN. Äga en humidor.
Tre saker jag kan göra: I do whatever I feel like!
Tre saker jag inte kan: hahaha
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Ödmjukhet, självbevarelsedrift, att tämja vilda djur.
Tre jag utmanar: Fredrik! Analen, försök inte ens slippra undan. Palle, du kanske inte har en blogg men jag vet ingen mer som har en som Ida ännu inte har utmanat:P Nobban! Nobban har en blogg Ha!

400 gram kärlek

Jag fattar inte att jag ens orkar sitta framför Tone idag jag är så trött! Och gnällig! Vaknade mitt i natten av att jag hade skitont i magen. Well, smäller man i sig ett skrov, en halv pizza, en halv stripstallrik plus en hög med godis så antar jag att man får skylla sig själv.
Anneli och Fredde åkte hem idag, trist jag hade gärna haft kvar dem, I like houseguests. Det är iofs inte många dagar kvar till sommarlov, måste beställa tåg men jag kan inte bestämma om jag ska ta ligg eller sittplats. Jag har grymt lite pengar men samtidigt är jag inte en av de människorna som klarar av att sova sittandes, alltså skulle det bli 14 timmars skruvande och vändande. Jag ska fundera på saken.

Lördagen var en hit, jag trodde att det bara var jag och Anna som skulle dricka vin och se schlager, men sen kom Annas kompisar förbi så det blev ganska mycket dricka. Schlagern för övrigt var den sämsta skit som nånsin sänts på tv, fattar inte varför alla är så förvånade över att the ark floppade ut, de var så jävla dåliga. Att kalla dem sveriges bästa rockband är ett skämt, är det ens rock? Vad det än är så är det skit.
Hur som helst så drog vi ut på nåt ställe som jag absolut inte kommer ihåg namnet på, men trevligt var det, sen fick jag lämna kalaset för att ge de sönderfestade skotlandsgänget min nyckel. Efter det gick jag tillbaka till whatsitsplace och drack ännu mera. Efter några timmar tvingade jag de sovande skottarna att komma och hämta mig på t-stationen, de såg måttlligt gada ut men hellre surhet över våldtäkt eller nåt annat hemskt.
Sen på söndan så mådde jag så jävla kasst men vi drog ändå ut till Jakobsberg för att träffa Jeanette och Dennis. Det är så kul att träffa Nettiplätt igen, hon är så jävla bra. Och Dennis med, trots att han ringer läskiga telefonsamtal:P

Egentligen borde jag springa, men jag orkar inte, jag tänker plöja igenom min underbara 400 grams toblerone istället. Åå ja jag gick dit flickvän!

För er som gillar att töja och att plugga igen skiten med vackra saker:
http://onetribe.nu/catalog/ 

mmm spunk!

mmm spunk!
Scotlandpresenter är de bästa presenterna och även de mest smakfulla:P

mmmToblerone

mmmToblerone
Ja den är larger than life och nej du får inte smaka!

Matroishka

Matroishka
Möt Nicole the naughty Nun. Hon är 21 år, har 8 i sexappeal, strippar helst till rock och det tar henne 2 minuter och 25 sekunder för henne att ta av sig paltorna.

Dashboard jesus

Dashboard jesus
"Enlightenment on a spring"

Uno momento..

Jag fick just en flashback från förra året jag tror det involverar brännboll, möjligtvis under påverkan av diverse humörhöjande substanser. Om det är så, och det var det vi gjorde, och om det var så kul som jag kommer ihåg..kan vi inte göra om det?

Schlager a brewin

Varje år är det samma sak, man lovar dyrt och heligt att hålla sig borta från schlagerkaoset. Men varje år misslyckas man. Det kan bero på många saker. 1. Man har helt enkelt inget bättre för sig. 2. Alla polare har en viss förkärlek för outhärdlig, superpeppig bajsmusik och man blir helt enkelt tvungen av rädsla för att bli mobbad/utfryst/slagen. 3. Man tycker att det är ganska kul att se på usla framträdanden akompanjerade av skitfula artister som sålt sin själ till schlagervärlden för att de helt enkelt inte är kapabla till att slå igenom under någon av de coolare kategorierna under stjärnhimlen. Eller 4, min personliga favorit, en bra anledning till att dricka massvis med billigt vin och rata alla framträdanden med en rungande etta. Skål kosmonauter!


I made you a cookie..

124122-21

Helg + Ingela = sant

Jag kan inte ens beskriva i ord hur jävla underbart det är med helg. Jag tycker inte om att ha 2 prov på raken, det gör en trött i huvudet. Nu är det gjort och gjort rejält i alla fall.
Hade ett snack med Lina idag vilket var välbehövligt eftersom att jag har betett mig som ett svin mot henne på sista tiden. Jag vet egentligen inte vad som triggar mitt underliga beteende men det är som att när någon kommer för nära så får jag panik. Jag tänker "varför är hon så snäll?, måste vara nåt fel, NÄ hon kommer ditcha mig snart". Och sen börjar processen med att stöta bort innan jag sälv blir bortstött. Vilket är helt befängt, jag vet. Jag skulle vilja undergå hypnos och få någon att förklara för mig varför jag är så jävla störd ibland. Det ska i alla fall bli ändring. Jag förklarade mig i alla fall och såklart förstod hon som den lilla minifreud hon är. Nä, man ska hålla hårt i sina vänner och lära sig att skilja de riktiga från idiotpsykopaterna, ibland är linjen hårfin..

Förutom att jag skulle kunna gråta av utmattning så tror jag aldrig att jag varit lyckligare. Jag lever verkligen ett liv i lyx. Ibland glömmer man nog bort hur mycket man har att vara tacksam över, så jag tänkte göra en lista:

Jag är jävligt tacksam för
*Att jag äntligen tog mig ur min lilla låda för att göra nåt av mitt liv.
*min mamma som gör tametusan allt för att jag ska må bra, hon skulle äta bajs för mig! Love you ma!
*Palle som verkar ha det så himla bra hos mamma sofia och pappa kälken i Norge.
*Varje dag som jag får stiga upp klockan 07 för att göra det jag brinner för.
*Frepples  som alltid får mig att känna att Pite inte är så satans långt bort ändå.
*Aftonbladet killen på t-banan som alltid ser så jävla glad ut, hans skittråkiga ämbete till trots.
*Min klass som inte alls består av ett gäng hjärndöda stockholmstjejer utan snarare 20 skitambitiösa brudar som verkligen tar hand om varandra.
*Att jag aldrig behöver känna mig värdelös.
*Min lilla lya  i sumpan, jag kanske inte bor här på riktigt, men det känns verkligen som mitt.
*Att jag är stark nog att dra mig upp från skiten och förhoppningsvis lämna den för alltid.

Det är svårt att sätta ord på vad det här året betyder för mig, men jag kan lugnt säga att jag vet inte vad som skulle ha hänt om jag skulle fortsatt i samma spår. Livet blir verkligen vad man gör det till, låt aldrig någon jävel övertyga dig om något annat.

Jag vet inte hur man ska definiera lycka, but I think this is it.


"jävla snåla jävel"

hej blogg. Idag har jag nästan dött i längtan efter min kära Tone. Men nu är mamma äntligen hemma! Manikyrprovet gick som smör..hade överpluggat som vanligt men hej hellre det. I aced that sucka!

Håller på att förbereda mig på en springrunda för mamma måste ju hålla sig i trim. Jag kan ju inte spendera all ledig tid med Tone, även om jag skulle vilja. Fick till och med pengar tillbaka för henne så jag hade tänkt köpa ett fint hem som hon kan glida runt i..okej kan jag sluta prata om min laptop som om det vore en människa? Och kan jag sluta referera mig själv som "mamma"? Och kan jag sluta fråga frågor som uppnbarligen ingen kommer att svara på?

Det har varit en hård dag. Jag kan bara återkomma till den korpulente, överförfriskade mannen på T-banan som hojtade fast mig med ett "ursäkta damen!.URSÄKTA DAMEN..Kan du dra för mig också?" Med damen menade han tydligen mig och med "dra" menade han mitt t-banekort. Jag besvarade mannens påflugenhet med ett uttryck mina stockholmsvänner inpräntat i mitt vokabulär; "Skulle inte tro det". Mannen svarar; "Jävla snåla jävel". Efteråt började jag fundera på vem det egentligen var som var den snåla jäveln. Jag som vägrade mannen en gratisresa, eller den påflugne gubben som inte orkade dra sitt alkoholiserade arsle 2 meter till pressbyrån och köpa en biljettjävel för 20 spänn. Hm, food for thought.


Hej alla trummisar

Äntligen, idag kom den. som jag har suktat efter min lilla bebis från LG. Vacker som en sommardag är hon. Vi behöver lite tid för att lära känna varandra, jag menar, vi måste lära oss förstå varandra. Hon är ju trots allt norsk. Därför har jag bestämt att jag ska kalla henne för Tone. Fast jag tror vi kommer att bli vänner snabbt. Hon har redan börjat skämta med mig som vänner gör genom att vägra skriva den bokstav jag trycker på. Den där Tone..vilken busfröken!
Jag förstår att ni undrat vart jag hållt hus, jag har ju inte kunnat skriva blogg då jag vart teknlogiskt handikappad de senaste månaderna. Men nu är jag fri att fortsätta mitt meningslösa dravel.
På sista tiden har jag levt mycket sunt och försökt hålla supandet till ett minimum. Nej jag har inte gått och blivit nykterist, jag försöker mest bevisa för mig själv att jag klarar av att inte gå ut hela jävla tiden. Det  verkar funka, jag är glad, detta betyder att jag inte är en alkis som jág befarat:P

Egentligen borde jag plugga nu men jag måste ju fixa min bebis så att alla färger passar mig. Det går faktiskt före bestämde jag just.

Måste byta bakgrundsbild yall!