SMRT

Anneli under en av hennes blonda stunder:
-Men Ingela, det är ju inte som att vi är hundra mil ifrån varandra.

I lubes her even though she stupid


Klar me hejn

I mitt huvud så behöver jag inte bo här längre. I mitt huvud är jag tillbaks i Pite med Paulie och katterna i MIN lägenhet med MINA grejer. Stockholm har sin charm men det är inte för alla, och definitivt inte för mig! Idag höll jag på att få tuppjuck på alla idioter som ränner omkring på t-banan och bara springer rakt på en så att väskorna flyger utan att ens få ur sig ett "oj, ursäkta". Det värsta är att man bli så själv. Eller jag som är ganska lättpåverkad blir så, jag tänker att varför ska jag vara trevlig om det inte är en jävel som är trevlig mot mig. Dålig inställning, men jag är inte riktigt frisk, utan har lite ladyproblems så jag får knapra penicilin ett tag. Nackdelen med ladyproblems och penicilin är att det gör en fruktansvärt trött och grinig. Jag antar att det är dem, jag är iofs inte den mest possitiva människan annars heller men nu känns det lågt. Min blogg blir så rolig när jag bara skriver då jag är ledsen, men det är då jag har tid, när jag är glad och har kul så gör jag ju andra saker.

En annan sak som jag blir jävlat tokig på är folk som inte ids lägga den här avdelaren på rullbandet mellan mina varor och deras på matvaruaffärer. Det tar inte länge, den är inte tung och det är inte som att den är svår att lokalisera. For shame.

ser fram emot att åka hem till Pite den 2.a november! Den helgen blir det halloweenferre också så ni som vill är så välkomna!
ja hejDÅ

No candy for you!

Uffw, jag mår som en sliten gris. Jag åkte till J och Ds efter nästintill hotfulla övertalelser av jeanette, men jag är glad att jag åkte. Vi inledde starkt med pizza på panorama pizzerian och med middagen kom även en del stirrande på jeanette av nån blond ful tjej. Sen fortsatte vid till lägenheten där vi fortsatte svullandet med lite B and Js..mm cookie dough, min  besatthet av ben o jerrys börjar anta oväntade proportioner men än så länge så är det ju lugnt. Sen på det blev det lite öl före vi drog till Biff o bowling för att spela lite med nettans jobbarpolare. Två av dem var tvillingar och jesus kristus dom såg EXAKT likadana ut. Jeanette påstod att en av dem hade aningens maskulinare hakparti men jag tror hon hittade på för att det skulle verka som att hon visste vilken som var vilken. Om folk tycker att jag å Annorak är lika så skulle ni sett dom här två, sen bodde dom tillsammans till på köpet.
Bowlingen gick ganska bra förutom att Nettorade spöade mig med typ 10 poäng i slutet, jag skulle vunnit om vi körde med Palle och Nators skitregler men alla vet ju att man spelar tills tiden är slut! ALLA VEEEET.
Sen gick vi till Bill och Bulls och drack mer öl och sen stressade vi ned till Highlander, en ganska liten gemytlig krog i the Jake som mest inhuserades av medelålders kvinnor som definitivt borde stannat hemma med barnen istället för att försöka dansa som tonåringar. Jag mådde fint, jag hade kul, tills nåt genass beställde in nån skitäcklig shot gjord på baylies och lakrits JA det var lika äckligt som det låter. Men det stoppade ju inte mig inte som svepte ner skiten utan vidare eftertanke. Sen dansade vi lite när de äntligen spelade lite metallica och sen gick vi hem och då, då gjorde sig helvetesshoten påmind och den trivdes nog lika lite i mig som jag trivdes med den så jag spenderade resten av natten knäandes inför porslinsguden. Men det är lugnt, jag mår ju bra nu, eller ja typ. Som sagt är jag jävligt glad för att nettan är en påstrifig, påstridig vän och jag önskar att jag kunde ta med henne hem till PIte sen. Men då har jag ju en anledning till att åka till Stockholm sen i alla fall och det är ju alltid nåt.
Kemiprov imorgon men jag tror det kommer att gå fent, känner mig ganska klar på det hela. Nu, godis och teve.

People are strange..

Så skönt med lite helg! Fick sitta i receptionen för första gången idag och jag är verkligen ett mongo när det kommer till pengar och kassaapparater. Tur att jag satt med Nedia som styrde upp det hela.
Sen var jag på kvartsamtal med min lärare och hon sa bara jävligt possitiva saker vilket kändes bra, hon är verkligen en skitbra lärare.

Jaha, helg, vad fan ska man göra nu? Träna imorgon, sen kanske se nån film.. önska att man var på oktoberfest och drack öl..önska att man var i Pite och drack öl:P köpa en hel tunna ben o jerrys och utveckla fetma..etc

Idag kom det in världens freak och skrek att hennes behandling var värdelös och att hon minsann fått kranvatten istället för evian och det dög inte alls. Ibland undrar man vad det är för fel på folk, men det är ganska underhållande.

onsdag

Idag lyckades jag äntligen sälja nånting! Jag har verkligen försökt och just när jag gett upp hoppet så kom en liten tant och sa "nu ska jag shoppa" Och jag sa "jaa det ska du få göra". Vi har en säljgräns på 8000 som vi ska försöka komma över och jag är fortffarande inte i närheten av den men en bit på vägen i alla fall, thanks lady!

Jag är pank igen, en vecka efter löning och jag har inget att leva på, jag har pengar till mat men vart försvann resten? Jag skyller på Palle som får mig att tro att jag har massor med pengar att shoppa för bara för att han har det. ååå jag längtar tills jag har ett jobb!

Auf wiedersehen jüngen!

Var just å droppade av the three stooges på terminalen. Palle,Nator och Ante är ju på väg till Oktoberfest dom jävlarna! Jag är så satans avundsjuk, jag har velat åka på oktoberfest sen jag först hörde om fenomenet i mellanstadiet. En dag kanske det blir min tur att bära tyrolerhatt och häpnas över ölbärarkapaciteten hos die BierMädchen.
Jag är ju inte helt reslös, Palle informerade mig om att min examenspresent kommer att bli en resa till Thailand i Mars, och det känns ju jävligt bra. Jag kommer nog behöva en redig semester när hejn är slut.