Lilla mamma

Mamma var i pitetidningen idag, som hon pratat om den där jäkla parken:) Och nu fick hon äntligen sina stålar att plantera vad helst hon kan tänka sig! Det bästa är att hon ser ut som världens lyckligaste människa på korten.
You go girl!
Check out my mom!

Imorgon kommer Pahlin hit! oj vilken fröjd och oj vilken lycka, då ska vi äta ben and jerrys och skratta dagarna i ända, hahahahahahahahaha ha    ha.

Zeitgeist

okej, nu har jag sett Zeitgesit och jag känner mig lite arg och lite förvirrad. Vad är sanningen egentligen? Förmodligen inte det vi tror är sant. Jag vet inte om man ska tro på allt i filmen men jag vet i alla fall att om folk ska börja stoppa in chip i armen så count me out sistah!

Se den och begrunda.

thinkings and wonderings

Nu börjar jag bli less skiten. Inte skolan egentligen men all förbannade utseendefixering. Jag hoppas bara att jag värderar andra saker än kläder och märkesväskor när jag är 40 och kanske ynglat av mig. Jag skulle aldrig vilja lära mina barn att det viktiga i livet är att du har ett bättre märke på dina skor än dina kompisar. Alla är vi olika, och ibland känns det jävligt skönt.
jaha helg igen, jag ska faktiskt inte supa i helgen, jag ska ta det lugnt, försöka få nån jävla sömn och se en massa film. Jag ska inleda med zeitgeist som jag fick som förslag utav fredde sen får vi se vad det blir helt enkelt.
Och jag ska absolut inte tänka på hur mycket jag saknar Palle, Anneli, fredde, nator, ante, torsk och alla de där människorna som jag definitivt aldrig tänker på i min ensamhet.

Rillsie

image83
Blotta tanken på att anneli ligger så jävla långt före i "bästa faster" racet gör mig illamående!  ILLAMÅENDE. Men då tittar jag bara på ditt lilla face och då försvinner alla kompetativa tankar som ett fluffigt moln under en tromb.

Jävla tröttil

Idag kom ett sånt där jävla tröttil. Jag var trött på kunder, trött på folk och trött på idioter som aldrig någonsin skulle lyfta ett finger för att hjälpa någon. Men mest av allt var jag nog trött på Tunnelbanan som var totalt mongo idag. Jag tror att jag känner mej ganska irriterad också på att vi har redovisning imorgon och jag orkar inte engagera mig. Jag förstår inte riktigt varför vi ska ha redovisningar, det får mig att må illa.
Tur att Palle peppade upp mig med att han också haft en dålig dag, känns bra att inte vara så ensam.
Min lärare sa en väldigt snäll grej idag, hon sa i förbifarten att hon märkte att jag hjälpte till massor och att jag alltid ställde upp fast än att jag inte är en sån som basunerar ut varenda gång jag vikt en kleenex. Jag blev så glad att jag nästan började gråta, samtidigt som att jag alltid får en känsla av att jag inte förtjänar det.Så jag bli ledsnare av att få komplimanger än att få skit. Det är ju normalt.

Annelis vistelse här var hur som helst jävligt välkommen, trots att man saknar den lilla skitungen mer än nånsin. image82
Så genomsnärtig du är poopsie!

Hattkavalkad

Idag var jag och Analy och Martäng ute på stan. Vårt mål var att shoppa viktiga och smarta saker men det hela slutade i en resa genom stockholms alla leksaks/skämt affärer prövandes hattar som galningar.Jag vet, jag vet att nästan alla bilder är felvända men det skiter jag i, det är till på köpet Annelis fel för att hon envisas med att vända kamerajäveln hela tiden. Sen är jag för lat/bakis för att fixa till det men anneli har alla bilder på sin ansiktsbok så kolla där om det inte duger!

working out

Var just på gymmet, fan så skönt att röra på sig! Jag är verkligen inte en gymmänniska i grund och botten, men fan vad bra man mår efter lite ihärdigt svettande. Jag kommer dock aldrig att börja yttra läten som "wohooow" Och "Yeeeah" när instruktören frågar om det är jobbigt. Sånna människor skrämmer mig.

Ja vad ska man säga, just nu är det ganska mycket plugg, fast det går hemskt bra, jag försöker få bortgjort så mycket som möjligt före helgerna så att man kan hitta på nåt. Och i helgen är det helgernas helg! För då kommer min älskade knortsyster! Å vi ska dansa i neon på vår resa genom natten, vi ska färdas i en symfoni i gryningen!
Sen ska vi nog gå på stan, umgås och förhoppningsvis ta en öl eller 4 under helgen.

Tjoflöjt!

Saturday slapp

å vad det är skönt att vara slapp! Idag har jag inte gjort många knop. Jag gick till affären efter mycket debatterande med mig själv att man visst kan överleva utan näring om man bara är tjurig nog. Men sen tog bakismagen över och tvingade mig att köpa chips och godis. tack magen, det var en bra idè!

Igår satt jag och Lina här och drack öl och snackade, det var skittrevligt. Sen drog vi iväg till davids spelning och efter ett tag hittade vi stället. Det var hemskt kul med grill och cookies and beans och white people dancing. Lina är så fin, hon får alla runt omkring att må så bra, så vill jag också vara, men tyvärr blir det oftast tvärtom.

Imorgon ska jag i alla fall börja på gymmet! Det ska bli jäävligt trevligt, nu ska lillkroppen få jobba!

Smärre panik

Hej bloggboken

Den här dagen inleddes med en smula hjärtklappning när min lärare kom in då vi skulle ha I.D kurs (världens bästa makeup märke för övrigt) och helt allvarligt gav mig en lapp där det stod "Hej Ingela, du vi har ingen bokföring på att du har betalat in slutavgiften på 12500 kr, var god kolla upp detta". Jag fick en inre bild av att de tog tag i mina byxer eller tröja eller nåt och bara chuckade ut mig genom dörren. I min panik så ringde jag the provider och hon förklarade att det bara var skitsnack för att hon minsann hade koll på läget. Detta bekräftades delvis när jag senare på dagen träffade rektorn och han sa att det förmodligen bara var nåt kaiko med bokföringen. "Det var inget allvarligt" Sa robert. Nä, det kanske det inte var, men i mitt huvud hade jag redan hunnit staka ut mitt liv som  en hudterapeutskole.-reject. Jag skulle befinna mig mestadels på plattan eftersom att jag aldrig skulle klara av att åka hem och se mina vänner och familj i ögonen. Jag skulle paxa en plats bredvid munspelsmannen och inleda en karriär som gatufreak med mitt eget obskyra intrument, kanske en nyckelharpa eller de där intrumenten som låter som en anka..
Så blev inte fallet till min stora glädje utan jag fick fortsätta med id.kursen i lugn och ro. Fick en foundation, en pensel och ett mascara, tack Dermarome! Och nu har jag en lång lista med saker jag måste ha för att överleva i sminkväg (och i övriga livet för den delen). Oh money where art thou?

Nu var det lang sida

Just ja, jag har ju en blogg:P
Hade helt glömt bort att skriva, det har varit rätt mycket. Inte för att jag skriver för att jag måste men det känns som skönt att få skriva av sig ibland. Det har blivit rätt mycket prov på sista tiden och det visste jag ju att det skulle bli. Man hade nog blivit rätt förslappad efter sommaren så det var lite trögt och jag mådde väl inte prima fisken direkt av att lämna Pite. Men nu känns det bra, back in the loop. Hittils har det bara varit MVGn på proven, fast inte det vi gjorde idag, trött som jag var råkade jag vända och vrida på en grej men skit samma, bara jag inte måste göra om skiten så spelar det faktiskt ingen roll om jag trillar av min winningwagon.

Ska börja gymma också vilket känns breau! På gymmet jag tänkt skriva in mig på så finns det en klättervägg som jag känner mig lite sugen på. Så vi får se vad det blir. Var å provtränade på sats idag (haha sats). Så jag testade spinning för första gången. Lite ovetandes om att det var ett 90 minuterspass och inte 60. Men det gick bra, röklungan hängde med och jag flåsade mindre än tjejen som satt bredvid med hela träningsgetupen ha! Take that unknown lady!

I helgen kommer david hit och dj.ar på en privat/allmän festgrej som jag tänkte attendera. Det ska bli jävligt kul, känner mig sjukt taggad! Tänkte ta med Linagrisen också om hon inte gått och blivit sjuk.

Vad ska man säga, det mesta känns fine fine, förutom kanske att min granne har fest idag igen och har återgått till Justin Timberlake. Jag som var så glad att han börjat köra guitar hero istället. Oh well, på med lurarna.