Dagen flytt

Idag ska vi tamefan flytta! Eller börja i alla fall. Vi kommer att äntra in i vårt nya vuxna liv som snorungar, men vi kommer att komma ut på andra sidan som vuxna, välvårdade individer som tar dagens världsproblem på mycket stort allvar..HAHA..alltså nää. Vi kommer att ha ett hoppslott inomhus.

Det var trevligt att ha dig här Elin! Du vet att du alltid är välkommen, och nästa gång kanske vi kan bjucka på ett lite mer gästvänligt husrum.

Än en gång så glömmer man bort hur mycket skräp man har samlat på sig! man hittar tio år gamla jazzbyxor som man först skrattar åt och kastar i sopkorgen bara för att känna en stark ångest varpå man tar upp dessa modets clownbraxer. "De kanske blir mode igen" Säger man åt sig själv men ändå högt nog för att sambon ska höra så att han inte får för sig att kasta bort skatten man trott var död och begraven. Jag ska slänga de där byxorna, när jag blivit så fet att jag inte kommer i dem igen, vilket aldrig kommer att hända för att jazzbyxor, som vi alla vet, stretchar till evigheter! evigheter säger jag!

en ytlig, ytlig värld


Jag har funderat mycket på sista tiden kring ytligheter. Det är ganska svårt att undgå i mitt yrke, det är ju mitt jobb att snygga till folk. Man kan bli väldigt less på att bara tänka utsida, samtidigt som jag vet att mår man bra med sitt yttre så ger det mycket till ens självförtroende. Man kan verkligen ljusa upp någons dag med något så enkelt som en sminkning. Det låter väldigt ytligt, men det är också ett val man gör. Jag struntar fullständigt i om en person inte bryr sig om sitt yttre, bara man trivs med det. Jag tycker inte alls att man är en svag människa för att man gillar att slänga på sig ett lager smink varje morgon. Det är en ytlig, ytlig värld men det är inget konstigt med det. I djurvärlden spelar utsida också en stor roll. Det är inte den mesigaste, skruffigaste tranan som får alla tranbrudar precis.
Jag älskar mitt jobb, och mina arbetskamrater. Jag hoppas verkligen att jag får stanna.

bakisschmakis

Sitter i vår för närvarande jävligt stökiga lägenhet och funderar vad som egentligen hände igår. elin är hemma från stockholm så hon, hanna och lollo kom på visit. Det var jättetrevligt, vi spelade rock band och halsade vin. Sen kom nator och maakus och nå mer folk. Så det blev som sista festen i lägenheten, lite väl blygsam för min smak men det funkade. Sen träffade jag Jenny S på Kalles! glada tider! Det var sjukt kul och hon var som en dröm. Sen blev jag lite väl rund under fötterna och gick hem för att vakna upp till att palle svamlade nåt om att vi hade en japan hemma. Han är konstig den där Palle.

Nu var det meningen att vi skulle dra å äta bakismat men då inser vi att man skulle ha flyttat bak klockan i natt. Det betyder att vi måste vänta skitlänge på att arbaillo öppnar. fast jag och elin försöker förhandla med palle stoneface om att gå till max som öppnar 11. Kommer det att lyckas? only time will tell.

I´m in love with my car!

Äntligen kan jag vara glad och superexhalterad över att meddela att vi fått tillökning i hushållet, vi har blivit med bil! Och han är helt fantastiskt fin, det var först tal om passater men vi hittade ingen som passade eller så hade de redan blivit sålda. Tills vi gjorde en helomvändning och förde våra blickar österut mot korvarnas förlovade land. Det blev en beemer, och han är helt...grandiös!

huskurer

folk har verkligen tusen huskurer när man är förkyld, just nu sitter jag hos anneli å pressar i mig ingefärate, jag tror att det funkar..eller så är det ecinagarden, eller de tusen litrarna vatten jag druckit. Jag måste bli frisk i alla fall, jag har inte råd att missa mer jobb. Helst inte nu när vi flyttar i månadskiftet!! Vi fick äntligen bort lägenheten till en tjej så nu har man verkligen flyttfjärilar i magen. Tyvärr har vi inte flyttat tills du kommer hem elin, plus att jag jobbar den helgen:( Fast det går säkert att hitta på nåt ändå:)
Sitter och ser idol och man alive vad robin E suger! Och yasmina eller vad hon nu heter! Hur får dom ens leva? 
Hur som  helst, i hushållet pahlin/Larsson ligger en liten skiträdd katt och kurar under sängen. Det har hon gjort sen igår då jag fick hem min halloweenmask. Hon blev helt galen vid blotta ansynen av denna tingest och hon vägrar numera lämna sängens säkra vrå. Plus att hon fräser åt alla som kommer i närheten.  satan vilken läskig kostym jag kommer att ha!

mao mao!


maaw

miou
Mah bebes

3.e inlägget idag

jag vet, jag vet jag har inget liv, men jag måste få uttrycka min vrede.

Jag tänker aldrig ALDRIG söka bostad på rawi igen. De är otrevliga, otillmötesgående och extremt ohjälpsamma.
jag ringde just för att höra hur det går med lägenheten, om det är någon som tackat ja. Men det tycks tydligen inte om på fastighets ab rawi för det enda man får höra är "jaa ni har ju 3 månaders uppsägningstid" men jaa, men är det olagligt att ställa en fråga? vad är det dom har telefonväxeln till? och om det är ett sånt jävla tryck på lägenheter i stan varför är det ingen som kommer å kollar på den? Skräp!


Sovmongo

Jag vaknar upp mitt i natten, klockan är kanske runt 05-tiden jag var för trött för att kolla efter. Jag märker att Palle står och hukar sig vid fönstret, när detta samtal utspelas:

palle: (från bakom gardinen): Dom kommer! Vi måste skynda oss!
Jag: suck, vilka är det som kommer?
palle: Men pressarna!
jag, irriterad: var det pressarna i din dröm palle?
palle, också märkbart irriterad: Jaaa!
Jag, extremt irriterad: hhhheeeeeeehhh (det var ungefär så min suck lät) palle, går för fan och lägg dig!
Palle: irriterat läte

sen stod han bakom gardinen ett tag tills han till slut kommit fram till att det var säkert att gå och lägga sig igen.
Vi hade tydligen pressar i taket som skulle pressa sönder oss om vi inte ställde oss bakom gardinerna. Och jag var så korkad att jag inte fattade det. Jag kunde ha tagit livet av oss alla!

Måndag 13/10-08

Hej bloggen! Vad har du haft för dig under helgen? Inte sprungit runt och antastat andra oskyldiga bloggar hoppas jag? å bloggen, du är så knäpp!

Var på inflyttningsfest hos Slida och Henrik i lördags, vilket var jättetrevligt, minus min bakisattack söndag morgon. man vaknar, tror att allt är bra, tänker att idag ska man få saker utträttade, när plötsligt...bakismannen kliver fram ur skuggorna och berövar en på alla ens ägodelar inklusive sin stolthet. Jag var inte helt hundra när Åke kom för att hämta oss kan man minst sagt säga. Palle tyckte det var roligt i alla fall.

Men sen när vi kom fram till Malins och Emils place så började jag med ens må mycket bättre, för då kom detta instudsandes i min famn:
you rock my world!
Okej det är en skitbild men lille Urax hade inga intetioner på att posera för kameran. Han ville hellre tugga och dra i kamerasnöret. Vilket han gärna fick för mig för att han är helt enkelt så söt! Man kan komma undan med mycket bara man är söt, och urax, min vän du kan komma undan med folkmord!
Lusse har inte särskilt mycket till övers för Urax då han har en tendens att vara en uppmärksamhetstjuv.

avocadon´t

Gissa min besvikelse när jag öppnade min kvällsavocado bara för att finna detta monster till kärna. Om den där kärnan gick i högstadiet skulle den sitta bredvid hela klassen. Jag funderar på att gå tillbaka till Coop och säga min mening. Det kan iofs bli svårt nu när jag redan ätit upp den lilla avocadosnärt som omringade Jupiter. Nu finns det ju ingen referenspunkt som talar om  vilken storlek kärnan hade i förhållande till resten av avocadon. Eller det gör väl det men den ligger i kompostpåsen och det betyder att jag måste ta med hela påsen till coop och peka ut vilken av alla avocadobitar som hörde till jabba the core. Och då finns det ju väldigt mycket som skulle tala för att jag skulle ljuga, eller att jag skulle vara en jubelidiot.
Skräpblogg

Jag vet att min blogg ser förjävlig ut, men det är inte lätt att få det som man vill när man inte kan nåt om bloggdesigneri. Jag är glad att jag lyckats byta färg på fonten. Nu får det vara så här tills jag får ett nytt ryck.

Glad att pojkarna kom hem igår! och att alla överlevt utan överväldigande leverskador. tre tummar upp!

nu är det kanske inte alls säkert att vi får bort lägenheten snart, rawi, Jag vill tacka för att ni är så ärliga och tydliga människor. Ni är gräddan av gräddan. åååå


Det är skönt att få vara ledig på en måndag ibland, då hinner man få saker gjorda, som att se oprah och sova middag.


Jag har för övrigt hittat den bästa halloweendräkten


peach!


much a plannin

Sitter å planerar mitt nya kök, jag har ögonen på en köksoffa som jag hade tänkt sprusa upp. Det ska bli så skönt att slippa dra med allt man vill göra om till Pålberget, nu kan jag bara ta ner stjiten i mitt garage! Vi har fått veta att paret som var å kolla leggan ska ta den men RAWI har inte hört av sig, jag tror att man nästan får ta saken i egna händer om det överhuvudtaget ska hända nå.

Sen försöker jag Hitta en halloweendräkt som inte involverar ordet "sexig" Ex sexig pirat, sexig nunna eller min favorit sexig älva. Bara för att man är tjej behövere det inte betyda att man har en inre önskan att klä sig som ett luder. Måste fortsätta fundera på detta.

Såg mama mia med freds igår, jag har varit extremt anti den filmen för att alla säger att den är så braaa. Men jag tänkte what the heck, vi får väl se vad all whoowhaa handlar om. Den var väl trevlig, men lite överhypad kan jag tycka. Fast jag har alltid tyckt att det är lite obekvämt med vuxna människor som sjunger dåligt.

Elin, jag tror att vi bör ha flyttat in i huset tills dess, fan vad kul att du kommer hem:)

Slida, fest säger du? Ja det hade varit trevligt att se vart du bor nu för tida, man kanske poppar förbi!


För övrigt så har jag börjat tänka på min önskelista till jul:
Saker till huset
en provdocka så att jag kan starta min sömmerskakarriär med ett bang!
En massagebänk till vårt spa-rum, inget fancy tror det finns på jula.
lite snö hade varit trevligt, iofs så kom det lite igår men det var typ 10 minuters.
Att alla kommer hem till oss och festar rövarna av sig

Nu ska jag fortsätta nöta igenom family guy säsong 7 vilken jag,  till min stora förvåning och lycka , inte sett än! joy!


Mad Tv FTW!

I Love Mad TV!

Se även allt annat som Mad tv har skapat. Abercrombie serien är helt fabulös! Ropa på din kompis!


Jobba jobba jooobba

Det är som mest det som är grejen nu för tida. Förutom de oändliga bussresorna så har jag inget att klaga på! Jag tycker verkligen om att jobba nu när jag kommit förbi noobperioden. Jag är forfarande lite grön, men nu håller jag inte på att kissa på mig före varje behandling.

Ja Elin, det är sant! Vi kommer att flytta till ett litet tegelhus i öjebyn, helt sjukt! Jag vet att du skrev på facebook men jag är så jäkla less skräpet så jag svarar här, du verkar ju uppenbarligen läsa min extremt intressanta blogg:) Vi har ett par som ska ta lägenheten så så fort Palle kommer tillbaka från sin resa så börjar vi packa!

Grattis i efterskott ida! Jag är verkligen kass på att komma ihåg när folk fyller år men bättre sent än aldrig eller?

Min hjärna funkar inte, det känns som kortslutning.