lördag 080927 16:36

Det var nyss nå nissar och kollade in lägenheten, hoppas att de inte blev alltför avskräckta av alla ölburkar som blåst ut på balkongen, det ser ut som att det har varit nån slags fest där och det stämmer ju verkligen inte.

cattmeaou!


Heeej blawgen, vad tycks om min nya frippa? Pretty sweet ey? Jag skulle vilja tacka min kära medarbetare Jossan för att hon är så freakin awesome!  jag måste skaffa ett hett temperament och tycka att saker gör ont  nu när man är rötotta. NÄÄÄ men seriöst, jag är nöjd.

Jag och pallepahlin äger numera ett hus, men tyvärr får vi inte flytta in förens nån tar våran skräplegga. Tur att Rawi är så fruktansvärt hjälpsamma och verkligen har förståelse för vår prekära situation. Tur att de inte alls är otrevliga och behandlar oss som människor och inte boskap. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!

kass mamma

idag vinner jag inga priser för bästa mamma, jag hade råkat glömma rockster på ballen då vi var på golfbanan. Så när jag kom hem så satt en mycket arg och jamande kisse på fönsterbläcket. Han kan få några extra lickins för besväret.
Det var skönt att följa med på golfbanan istället för att sitta inne och slappa idag, skitfint väder och nästan inte en jävel på banan. Idag var palle den stora vinnaren och erhåller en stycke juice.
igår var vi hos Lorre och röckte bojs och satt på oll stola. jag vet inte vad det betyder men det kanske beskriver aftonen i ära. palle och nator freakade ut som vanligt och bjöd på nakendans och streakning i trädgården. Sen var det allsång och stjitsnack. Vi  struntade i att gå ut och det hela slutade med att vi alla somnade i nators soffa och gick hem runt 8 snåret. Allt som allt en mycket trevlig tillställning.

Annars har  det varit en väldigt tuff och stressig period, saker har inte riktigt gått som jag har velat. Men man kan inte tvinga någon att tycka om en. Så nu ska jag börja mitt nya liv, som grisfarmare!

Efterlyses: En svart kort kofta som jag förmodligen supit bort. tacksam för all info om den borttappade tröjan, ingen misstanke om brott.

oh joy!

Det är många på sista tiden som kommenterat att husköp är en väldigt vuxen grej, inklusive jag själv. Måste det verkligen vara det? Tänk om man mest vill bygga karuseller och fällor på tomten? jag vill se mitt hem som ett lustiga huset, där borden sitter i taket och katterna föder hundvalpar. Sen skulle jag gärna vilja träffa elvis och semestra på solen.
But a girl can dream cant she? 

Vårt lilla kyffe är beläget i småstadsidyllen öjebyn, där man kan titta på trevliga små bebyggelser i närheten av en väldigt vacker kyrka. Eller så kan man äta på pitstop och inte äta på paltzerian. När jag försöker förklara för mina "vänner" vart huset ligger så säger de, oftast före jag pratat klart, "SKA NI BO PÅ HÄSSEL??" men neeeej, det ligger inte, låt mig upprepa ordet INTE, på Hässel. Det ligger nära fotbollsplan och det är inte nära hässel. INTE sa jag!

Inflyttningsfesten kommer att inträffa. När är upp till rawi, men när den gör det kommer samtliga att bli informerade, möjligtvis en halloweeninflyttningsfest? 

Nä nu måste jag gå och träna på min tillgjordhet, bon soir!

killing joke
 Tecknarkarriären fortsätter, denna gång med en illa knuten slips och ett galet leende.

Bye suckers!

Jag och Pallekuling var nyss och besiktade huset. eller inte vi men en man som hette Per. Han var helt fantastisk! han kröp runt i små skrymslen och gjorde små anteckningar. Till slut kunde han konstatera att "hejn var mycket wackert". Och det tyckte jag med! Jag vill bara flytta in nu med det samma men tyvärr så måste rawi bestämma vem som ska få leggan efter oss. Hoppas verkligen att det blir nån som kan flytta in på momangen! Förut var jag jävligt skeptisk om att flytta men nu känns det bara kul! Tänk att jag får bygga vad fan jag vill! Killen som haft huset hade varit riktigt händig och fixat massor med grejer så nu är det bara att fortsätta på drömmen:) Gaaah! Det här är typ 1000 vuxenpoäng!

when I was younger so much younger than today

Var livet lättare förr? Är det bara jag?

Finlandsbåten med Lina och Anna, freakin awesome! Jag är som bäst när jag är med dem. Synd bara att dom ska bo 50-150 mil bort. Vi hade en jävla skiva i alla fall.

Ledig imorgon, känns uppskattat som fa-an.

Hausfrau 3000


Look what I have created!
Ok, så jag gjorde sushi i går men det blev så förbannat dåligt så jag kunde bara inte låta det sluta där. Men jag lärde uppenbarligen från mina misstag för dagens kulinariska resa blir via första klass och inte via bagageutrymmet på en boeing 747.