Valborg schmalborg

Kom just hem och kissar nästan på mig lite för att jag får sova ut i morgon. Ahh, lediga onsdag, how I love you, let me count the ways..

Jag är lite deppo för att valborg kommer att bli en blek tillställning..mina små monster ska till fjälls och köra sönder sina skotrar så att de inte går att sälja sen och jag måste jobba lördag så jag kan inte följa med. Inte för att jag skulle FÅ följa, med risk att bli stämplad som "bromskloss". Men det hade varit trevligt att veta att jag hade kunnat snika med i bagageluckan om jag hade velat.

Istället kommer jag att deltaga i min tjocka systers
modevisning som kommer att äga rum på pontusbadet den 1:a maj.  Det kommer att bli galet så om ni vill komma och se mig göra bort mig själv medans jag bär nån slags underlig kreation på huvudet, borde komma.

Nu ska jag ut och vandra runt i perfektionen som är Öjebyn.


Städa och drömma

Håller på attt röja upp i soptippen som vi kallar ett hem. Solen skiner jävlat i hundranitti och drömmen om en kall öl i vårvärmen känns inte alltför avlägsen.

Jag hade nyss ett pinsamt ögonblick med min katt. Ni vet när man träffar på någon som man måste gå förbi men sen råkar båda välja samma håll också måste man byta håll men då plötsligt byter man åt samma håll också står man där i fem minuter utan att komma någon vart...sen känns det jobbigt för att man faktiskt stått väldigt nära en komplett främling och sett ut som ett spastiskt fån. Man vill bara vända sig om och säga till personen "Du, jag är inte sån annars". Det hände med min katt och jag vet att lillan kände sig lika bortgjord som jag, det såg jag i hennes tomma, glasartade blick.


Kunde inte sova längre, för mycket att tänka på. Så jag tjuvstartade med städningen, jag vet att Palle inte lider särskilt mycket av det, det lilla mongot. Vi stannade för övrigt uppe till halv 2 igår och spelade resident evil 5, skitkul spel! Och jag måste säga att Chris Redfield förmodligen aldrig varit i bättre form än han var i går. Man måste ju natursligtvis bortse från att nån jävla unknown brud råkade få högre scores än honom men som sagt, det BORTSER VI FRÅN.

En sån där parbild som jag vet ALLA älskar, kolla bara, har ni sett nåt finare? Det där är kärlek people! Titta på det och känn den där känslan av avund, som nästan känns snarlik avsky, gro i era magar!

Eller så kan ni fästa korpgluggarna på något intressant istället:


Jag vet, inte den bästa kvallan men det för fanimej duga

Finväder!

Happ, står på jobbet och "jobbar". Hade en onödig diskution med en  amerikanska nyss om huruvida det behövs nagelsalonger här i Luleå. Hon ansåg att det var absurt att det inte gick att fixa naglarna på drop in som det minsann gick i san fransisco. Ja inte vet jag men jag tror att vi befinner oss i Luleå och inte i San Fran, och om du tror nåt annat så är du ju dum i huvet. Jag ska ge dig ett råd, spring ner på videoteket, die hard finns nämligen på dvd och brucans budskap är enkelt; "jippie kye yey motherfucker", ha en bra helg så kanske poletten trillar ner! Sa jag i mitt huvud och skrattade för mig själv.

Gaaah!

Jag trodde att jag kunde ignorera det faktum att jag inte vet vem som skickade kakorna men "anonym" Gör det fullkomligt omöjligt för mig att sluta fundera och bara vara glad för kakorna! Vem är du??! VAD VILL DU MIG???

Jag lever för att jobba

Hej, jag heter Ingela och jag har inget liv. Jag andas jobb, jag äter jobb. Jag ligger med mitt jobb. Jag stannar uppe och småpratar med mitt jobb på nätterna. Vi har inget att säga varandra egentligen.

Hur känns egentligen magsår?

Inte får man snatta inte

Idag hände en kul grej på jobbet, eller kul men något som avvek från det normala. Jag hasar mig upp för trappen och gör mig mentalt redo för att starta dagen då en extremt risig kvinna står och smyger vid estee lauderstället. -Hej? Försökte jag varpå den uppenbarligen påverkade kvinnan fortsatte sitt smygande vid testerstället. Kvinnan börjar hosta frenetiskt, hela affären stannar upp för det låter som att hon inom en snar framtid kanske skulle hosta upp en kennel. Efter det långdragna frustandet tar kvinnan upp ett läppstift och målar på sig det. Ann ser till sin fasa detta och springer fram och tar av kvinnan läppstiftet; "Man måste rengöra läppstiftet när man provat!" Säger hon och bär stiftet till sopkorgen. Kvinnan ser osäker ut och börjar titta sig förvirrat omkring. Då, medans både jag och Ann ser på så plockar hon upp en hög med läppstift och mosar ner dem i sin ficka. Ann talar då lugnt och sansat om för kvinnan att om hon ska snatta så får hon faktiskt inte vara där. Kvinnan drar nån lögn om att hon trodde att man fick ta tester och lufsar ut ur affären.
Alltså, jag tycker inte att man ska dömma folk efter utseende men det fanns faktiskt inga tvivel om att den personen inte var i affären för att handla.

Morran


Ser ni likheten nu då? era jävlar?? Och ja Pär, det ÄR kul!

Schwere schmärtzen

2:a dagen efter semestern och ångesten är mer påtaglig än nånsin! ååÅÅÅÅÅååååÅÅÅÅååÅÅ

Föresten så vet jag att det var martin eller daniel som lämnat kakorna, thanksamundo:)

Om våldtäktsmän får det jobbigt på kåken vad får då inte
den här killen?

Jobbångest med stort Å

Varför kan inte semestrar pågå i all evighet? Jag antar att de inte skulle kallas semester i sånna fall. Håller på att lägga upp bilder på facebook men det tar skitlänge så det får bli lite här å lite där.

Kakor?

Ok, vem är den underbara människan som tog mitt skämt på allvar och skickade kakor?? Jag kräver att få veta detta! Jag är så tacksam!

Brunost och torrfisk

Hej, jag vaknade just. Vi kom hem från Norge runt ett tiden inatt. Just som  jag halvvaknade och tänkte sova längre så brölar palle något om att klockan faktiskt var två. Då fick jag lite ångest, men det är inget som känns onaturligt för mig i det här läget. Norge var himmelskt och jag ville verkligen inte åka hem från Sofia, Kjetil och den trånga men gemytliga källarvåningen. Tur att de bara är 9 timmars bilfärd bort, eller typ 11 om man tar helt planerade omvägar genom pellos.

Jag mår ganska bra under omständigheterna, fysiskt i alla fall. Psyket försöker man trycka ner till en boll som man pressar ner någonstans i knähöjd där man hoppas att det ska vaporiseras så att man en dag kommer att glömma vilket jävla psykfall man egentligen är. Undrar om man kan skriva till vårdcentralen och beställa en frontal lobotomi.

Det kommer bilder snart, jag måste bara försöka separera min hjärna från min röv

Inhandla resorb

idag åker vi! det kommer att bli fantabulöst! FANTABUL ÖS T!

Hoppas jag har allt gepackt.

I work semi hard for the money

Jag höll på att packa igår och det gick inte ihop, något fanns inte med, det fanns ett hål i min packning. Plötsligt insåg jag vad det var..det var inte passet, inte börsen...hur ska vi kunna åka till Norge utan kattglasögonen???

Och vem tusan är läsare nr 3??


Kattglasögon..forever in our hearts

Will havva!


Fy fan vad jag vill ha den här lampan!!!

Vay-cay!

Jag behöver en semester, en utlandsresa, lite tid att varva ner, en stund för sig själv, lite downtime, stressa ner.
Tur att det bara är 2½ dagar kvar tills vi sätter oss i cojan och kör till det förlovade landet i väster!
Jobbigt att packa dock, och att jag inte är hälften så klar med vår bilquiz som jag borde vara. Det blir att spurta ikväll!

Idag har vi whippat ut grillplatsen för första ggn 2009. Och det var definitivt inte den sista. Och nu håller palle på med nån egen kulinarisk superrätt som kommer att sätta världen som vi känner den ur balans. Sen gjorde jag kladdkaka med daimbitar i. åååå fejtpropp!

Igår var faktiskt första helgen på länge som vi inte gick ut. Det var lite underligt men idag känns det jävligt nice att inte vara bakis. Så kanske man orkar packa. Föresten, programmet "grillad" måste vara det pinsammaste svensk television någonsin haft fräckheten att producera. Jag trodde det skulle bli rolig kvalitativ söndagsunderhållning men ack så fel jag hade. Istället antastades jag av 7 inte roliga personer som skämtade om att dregen såg ut som en prostituerad. Hallå, det är inte chockerande, det är fakta = inte roligt
Den enda som var lite småkul var Jonathan Unge, resten vad skräp

Trooowt

Kan man vara så trött att man nästan bajsar på sig?
Och varför snöar det?? Jag vet, när graderna kryper under nollan så har vattnet en tendens att frysa till små iskristaller i variernade form och storlek..men det är tamfan april! APRIL! Jag ska ta ett snack med hajna john pohlman och säga åt han att inte ge oss så skräpigt väder här i norr, jag kommer att anklaga honom för att vara norrlandshatare och tydligen för att kunna styra vädrets makter.

Men snart....snart är det helg! Och snart...SNAAAART är det Nörge! Akkurattkempegöjjagstjönnericke!!!

Pictures for the people!



Man kan märka ett visst tema som går igen i de här bilderna.
Den inte så årliga tvillingtävlingen vanns av ingen mindre än herr Fredrik Åkerlund, efter en kort dispyt om vem som egentligen kände Anneli bäst, hon själv eller herr vinnare. Tydligen vet Anneli själv inte ens hur många ggr hon bytt matvanor eller hur många tatueringar hon bär.
Tyvärr missade jag att ta med kameran till kalles där skyltarna även där blev frikostigt missbrukade. Twinfest 09 blev en succé enligt min mening och jag hoppas att dess deltagare kände samma sak!