This should be interesting

Idag känner jag mig extra taggad för att åka på jobbet då vi ska ha ett möte  eftersom att allt är extremt shaky för tillfället. Det känns ungefär som att bli överkörd av ett skenande tåg varje gång man ska upp nu för tiden. Jaja vi får se om mötet kommer att ge nåt överhuvudtaget. Baserat på tidigare möten så lutar jag mot ett rungande nej.

What a day for a daydream

Jaha, då kunde man inte sova, igen. Vad gör man då? Man går upp, gör sej lite te och sätter sig och försöker hitta nåt vettigt bland alla reklamprogram och ringain spel. Jag hittade lite La ink och nån special på peter gabriel. Den var ganska intressant, jag hade väldigt lite kunskap om den mannen. Jag kommer säkert vara tacksam den dagen man sitter och spelar TP och frågan "Vem har den mest spelade videon på mtv genom tiderna?" dyker upp. Då är det jag som tar tårtan.


Jag vet inte riktigt vad vi höll på med igår, det var byxlöst i alla fall och det var typ en kille från basic element som freakade ut på statt. Borde han inte haft lite tid på sig att öva in sången efter alla åren? Tydligen svår text eftersom allt var playback. Sen kunde dom väl ändå ha fixat en brud som mimade eller nåt. Tattig produktion, men bra energi!

Sen tog jag lite på brolle junior när han gick förbi, inte för att jag tycker att han är så snygg, men då har man i alla fall tagit på brolle junior. Har du tagit på Brolle junior? Nä, tänkte väl det!

You got to pay the trolltoll to get into this boyshole

Har haft en jävulskt trevlig dag. Istället för att ligga hemma och vara bakis och tycka synd om oss så drog jag och paulie ner på stan och tog en fika med Freddebanan. It was most pleasant! Sen fick jag min dos av kattungelovin då Fredde tar hand om en liten birmakattunge...jag dog några gånger om när det lilla kreaturet tittade in i mina ögon och tvättade min näsa. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
Kan inte Lillan få kattkids snart? Då ska jag fylla badkaret med kattungar och låtsas att jag är kung av alla katter.

Gårdagen var hemskt trevlig den med, vi var hos Marcus och snackade skit och spelade onkel kånkel så att det stod härliga till! Sen spillde marcus ut mitt vinglas 2 ggr på en mycket kort tidsintervall vilket var ganska komiskt. När sen Palle fick nån flipp och sparkade ut mitt  glas en tredje gång så började det bli aningens gammalt.
Annars hände inget speciellt, Kalle kastade tuggad mat på maxfönstret och gjorde 69:an med en soptunna, helt normalt.

Nu ska vi inleda "no pants party". Jag är inte riktigt säker på vad det innebär, men jag antar att det blir en hel del ankeborg för Grabbarna grus. Jag har ju faktiskt kjol på mig så jag tänker smita undan byxlöseriet, boom bitches!


Dörrjävel

Imorse gick våran ytterdörr sönder..wtf!? Låset har krånglat en del i veckan men det har gått att lösa med lite gammal hederlig 5-56, men tyvärr så fungerar inte det när låset har en tendens att falla i bitar! Det är lagat  provisoriskt men vi har kommit fram till att det är likest att köpa en helt ny dörr då låshelvetet kostar skjortan och några loafers.
Jag ÄLSKAR oförutsedda kostnader.



Hur kan det vara söndag igen??

Jaha, då ska man jobba imorgon igen..what the crap?? Helgen har varit rätt trevlig i alla  fall..har fått mycket gjort i huset som att sy två kuddfodral och hett upp nya gardiner. Satt och hoppades att Palle skulle komma hem igår men idioterna i kalix tyckte att han allt skulle få jobba 7 dagars i veckan. Så han kommer väl hem snart antar jag om inte nån nisse kommer på att det är nå mer som måste göras om och göras rätt.

Såg Inglourious basterds igår med anneli, micke, hampus, erik och hampus bror . Den var riktigt, riktigt bra. Christoph Waltz var sjukt bra och förtjänar nån slags utmärkelse för sin insatts, brad var också jäkligt bra. 9/10!

Såg äntligen "Wildcard" avsnittet från IASIP, awesome!

Kul skit

Jag måste stjäla kimpies länk han skickade på facean, Freaggin hilarious! Det gjorde den här skräpdagen så mycket bättre.

Känns inte 50 dollars lite orimligt som fraktkostnad på ett överkast från US & A? Det är typ...358 kronor..jag vet inte jag tyckte det kändes dyrt.

Jag har hört att monkey island del 2 kommer idag, stämmer detta och var tkan jag få tag i det!? I wants it!

ledig-how bittersweet

Man ska INTE klaga, det är skönt att vara ledig, men vad tusan ska man göra när man inte har nån bil, ingen psykel, inga pengar att ta buss? Man sätter sig vid datorn, försöker ta sig runt virusskiten och sätter sig och nöter facebook. Yeeeeey

Jag måste definitivt ut och resa snart, jag känner det i märgen.

Wtf stupid knee!

Var ute på en springtur just precis nu och hade hunnit typ hela rundan när mitt vänstra knä plötsligt sa "nej nej, det här är inte farten för mig, nu saktar vi ner till en trevlig gång istället....vänta! Vi tar ett nästintill krypande istället" Så nu sitter jag här med mitt knä i handen och undrar vad fan som hände. Buuuhuuuuuhuuu!



My friend...My friend...you`ve just been kicked in the nuts!


Jag älskar "kicked in the nuts", jag älskar seth mcfarlene, kan det bli bättre?

Body...modification?


Det här är ju ändå kul, killen tyckte inte att tjejen på tatueringen i fråga hade nog uppseendeväckande tuttar så han opererar in silikon under huden för att få den där naturtrogna looken. Är det det här våra barn kommer att syssla med när vanlig tatuering och piercing blivit för mainstream?

Kul helg eh nä!

Första helgen på väääldigt länge som jag inte varit ute, varför? 1. jag har inga pengar och då säger jag inte bara så för att man ska ha en bra bortförklaring, jag har festat bort varenda korvöre av lönen och, få se då, vad är det för datu, idag? Booohooooo! 2. Jag är sjuk, lite förkyld och det kan vara bra att vila bort det ibland istället för att dricka enorma mängder ren sprit för att "döda bakterierna". 3. Som sagt, vila, vad är det? Jag har inte haft en helg utan fest på väldigt, väldigt länge så jag tänkte att lilla levern kanske gör en vinnardans där inne. 4. Ingen var pepp.
Egentligen tror jag att de största anledningarna till att det inte blev nåt i helgen var nr 1 kombinerat med nr 4, nr 2 och 3 är mer samvetet som dyker in.

Men helgen har bjudit på väldigt mycket kvalitetsunderhållning i form av tv, film och Palles vredesutbrott gällande bytande av dörrar.
Tv har verkligen överträffat sig själv med program som: Stilakuten, unga mödrar, verklighetens housewives (en personlig favorit) och room raiders. Jag känner bara hur hjärncellerna multipliceras!
Eftersom att datorn råkade ådraga sig en släng av virus, faktiskt inte till följd av mitt överdrivna porrsurfande, så var filmurvalet aningens slimmat. Därför gick vi old school och hyrde 3 filmer för 120 spänn på videoteket. Det blev en film om che guevara som endast var del 1 så det blev lite av en cliffhanger, "Franklyn" som verkar vara nån thrillerfantasygrej och "pineapple express" som jag har en smygande föraning om att jag har sett.

Men nu ska jag fortsätta fylla min hjärna med kunskap genom att bänka mig framför "how to look good naked", Aaaw tv, I love you!

Best blog in the world!

Jag satt just och ögnade genom toplistan på vilken blogg som är mest besökt och allt jag har att säga är skitsnack! Ni har ju redan den bästa bloggen här! Den har ju faktiskt allt! Från vad kidsen har på sig nu för tiden till kärleksråd och skvaller. Och sen gillar jag hur informativ clownpenisdotfart faktiskt är. Så jag tänker bara luta mig tillbaka och rida på segerns söta, söta våg. Boom bitches!

We dont date noobs we pone them!

Åååååå vilken lycka och vilken fröjd att göra om mig grejen är över! Det gick faktiskt ganska bra trots att jag aldrig hade sett tjejen vi skulle göra om. Hon var verkligen skitsnygg så man behövde liksom inte anstränga sig alltför mycket. Så nu är jag bara helt i extas över att jag tror att det gick bra...har ingen aning om hur korten blev då vi inte kunde följa med modellen och fota. Skitkul grej men nästa gång vill jag gärna bli tillfrågad och ha lite mer tid att förbereda mig på.

Sen fick jag en avhyvling av Palle när jag kom hem om hur stökigt det var, men jag orkar inte bli arg för det. Jag gör bättre ifrån mig nästa gång helt enkelt!

Meet the l33ts

Kan kärleken övervinna alla svårigheter? 

Idag beställde jag ett GI-mål med strips...vilket gjorde det till ett straightmål? OBS pappaskämt! ganska långsökt till på köpet, jag skäms lite.





Flashbacks of a fool

Jävligt bra rulle som jag satt och lipade till igår. Daniel Craig är verkligen en stjärna.


Bom bitches!

Då var första jobbdagen avklarad, det gick faktiskt bra..det hade iofs varit ganska hemskt om jobbet skulle leva upp till den ångest jag kände igår. Då skulle det vara läge att byta, men det var trevligt, ganska lugnt fortfarande med alla semesternissar. Fick veta att jag skulle vara med och göra ett sånt där gör om mig reportage..eeeeh jaha!? Sa jag, mest för att jag är skitnervös, tänk om det blir kukdåligt? fast å andra sidan, tänk om det blir bajsbra? Ååå varför ska man alltid tro det värsta om sig själv?

Jag vill verkligen se "inglorious basterds". Jag tror det kommer att bli en hit.

Under tiden man väntar får man nöja sig med kvalitetsfilm som denna:
 

Det var den semestern det

Ja man var ju medveten om att semestern skulle gå fort men damn. Jag tror ändå att sommaren 09 har varit bland de bästa somrarna evar. Vi kanske inte fick så mycket gjort på huset som man kanske skulle ha önskat..men då har man haft desto roligare.
Nu har jag äntligen fått fixa till min gamla tatuering och det var bannemej på tiden. Världens bästa robert tog sig tid att fixa den igår och det ser inte ut som samma tatuering längre. Väldigt nöjd över den!

Mycket folk ute igår också och en jävlit trevlig förskiva, men nu är det slut på det roliga..är jag bitter? JA



Ångest

Vaknade med en jätteångest som jag hoppas att jag kan få att försvinna fort fort fort. Kom just på att det börjar bli höst och höst i pite betyder ensamhet. Och jag funkar inte bra med ensamhet. Jag har aldrig behövt vara ensam nånsin så när det väl händer hoppas en massa jobbiga tankar fram och fuckar upp min tillvaro. Jag tror att något drastiskt kommer att behöva hända för att motverka detta. Jag är skitglad att alla flyttar och börjar nya skolor och jobb, det är bara den här förbaskade saknaden som jag måste göra något åt. Den här sommaren har verkligen varit helt sjukt bra så jag har egentligen ingenting att klaga på. Så nu sitter man här och lyssnar på gamla U2 låtar och tycker synd om sig själv som den gamla patetabitch man är.

hej man kan inte vara glad 24/7, det blir bättre snart

Dayman....fighter of the nightman

Det är väldigt varmt opa hessel idag. Jag fattar inte varför det inte går att skapa ett korsdrag i det här jävla huset. Vi har alla fönster öppna men luften står jäklat still. Åååååååå.

Jag och kalaspalle var hos Brobro och Lena idag och hjälpte dem att sätta upp nå utebelysning. Eller Palle och Anders satte upp belysning, Jag och Lena satt mest på sidan och småpratade om barn och skit. Lena har ju en bulle i ugnen som ser ut att vara jävligt välgräddad just nu. Det är beräknat till 3:e augusti så vi får väl se när det ämnar att ploppa fram. Man kan inte hjälpa att undra hur det känns att vara en människa med en människa inuti. Som en sån där rysk matrosjsjka. Inte för att jag är det minsta intresserad av barn inom den närmaste framtiden men om ett flertal år kanske det skulle vara trevligt med en liten Palle junior. Fast man ska inte ta ut nåt i förtid, om tio år kanske Palle lämnat mig för en tretton år yngre playboybunny och jag får reda på att allt mitt badande i pcm har gjort mig steril...hoppas inte.

Har jag sagt hur mycket jag älskar
its always sunny in philadelphia? inte? Weeeell låt mig berätta flickvän att det är den bästa komediserien jag sett evar! Okej första säsongen var definitivt inte lika bra som 4:e men det finns ju 2:an och 3:an kvar att se fram emot.


Die Mauer

Dagen har varit awesome, som vanligt när man är ledig. Men idag var den extra awesome för att man fick bådda måggan! Och det var skitvarmt i vattnet på grönan så man kunde bada länge, länge. Det var nån som varit och busat med tower of power så alla delar låg  överallt. Pontonerna hittade vi i alla fall och ett hett tips så här i efterhand är att ge fan i att åka på pontoner trots att de flyter, de är gjorda av glasfiber och som ni vet så kliar det nåt så förbannat efter ett tag! Jag är fortfarande helt prickig, men det var värt det!

Sen blev jag bjuden på världens jäkla godaste entrecote av världens bästa sambo före vi fortsatte på den där förbannade muren. Det blev mycket gjort men de skulle blivit mycket mer gjort om jag hade haft 30 kg mer muskler och varit man. Men en gör så gott en kan så nu är det väl inte så jävla långt kvar.
Efter jag burit stenar tills armarna domnat bort så gick jag in och gjorde ett försök på g.i kladdkaka, jag tänkte att efter succèn med g.i pizzan igår så skulle det här väl också bli en smash...nej. Så var inte fallet. Det smakade närmast som en chokladomelett och kladdigheten var helt enkelt icke närvarande. Jag tror att hemligheten till en bra kladdkaka består i mängder med mjöl i kombination med hinkvis med socker.

varför har jag aldrig sett "its always sunny in philadelphia"? Dumma, dumma flicka!


Sista ledigveckan

Jag har faktiskt redan ångest för att man måste börja jobba om en vecka. Det har varit så fruktansvärt kul på den här semestern! Jag lyckades till och med dra med Pallelito till vänortskalaset trots att han var lite bakis och förkyld. Det var jäkligt kul trots att jag gick med på att betala bådas biljett vilket jag i efterhand ångrar. Känns förbannat onödigt att slänga ut 700 spänn bara för att man ska ta sig in på världens sämst upplagda öltält och åka lite radiobilar. Men visst Pär, jag bjuder på den, det var ju trots allt jag som ville att vi skulle åka.

Idag är det kopiöst varmt så jag funderar om det kanske kan bli lite bad senare när Pär kommer hem från sin måndagsmorgongolfrunda.

Spelade ut monkey island, launch of the screaming narwhal igår till min stora sorg. Det var riktigt, riktigt roligt. Som tur var kommer det 4 nya delar men jag vill inte vänta! Jag vill ha dem NU!

FYI så filmade jag bara cola incidenten, så tekniskt sett har jag aldrig hällt cola  på Karl så är därför oskyldig till det hela :)