T f-ing P

Det blev galen tp kväll igår. Tyvärr blev fredrik sur efter bara nån fråga eftersom att det visade sig att TPs frågor var fruktansvärt inkorrekta. Minst 2 av frågorna under kvällen stämde föga. Och det är sånt som Freddebanan inte tar lätt på.
Vi fick även lära oss att katten gustaf är en kul typ och att om Kim inte behövde bränna sig på tungan igen skulle han vara en superglad kille.
Fyndade idag IGEN, kupan är verkligen da shizzles! Så nu pryds våran toa av 2 kap som dess besökare kan flanera bland. Kap får mig i extas!

Idag har mesta delen av dagen spenderats på Krokodil. Jag älskar gratis refills! fyra koppar te för 18 spänn, det är inte dåligt det! Sen fick vi äran av att lyssna på hoghill då de rev av några dängor. Jag är inte så mycket för country men dom var svinbra, mest för att de var så inne i spelandet och att texterna var så bra. tyckte speciellt att one more day one more dollar var catchy. Livemusik är fan livets sötma.yeeeey phone!

idag var min lycka gjord när jag fann min lilla mobiltelefon i brevlådan. Stort tack till världens bästa nator!

och naiv som jag var så trodde jag att jag skulle haft tusen missade samtal och minst hundra meddelanden. jag hade 2 missade samtal och tre meddelanden varav 2 var från halebop. nice


pone..d

Ååå telefon, är du ensam? Har du andra bortsupna telefoner hos dig?
När annars än på helgerna har kalles öppet egentligen? Nu har jag vart förbi 2 ggr och inte en käft har varit där. Situationen börjar bli ohållbar, samtidigt så skäms man nästan över hur beroende man har blivit av sin bärbare vän. Bättre var det förr då man gott fick vänta tills folk kom hem innan man kunde störa dem.

Nu har jag äntligen börjat träna, känns jävligt bra att vara tillbaks i sadeln igen. Inte för att det är livsnödvändigt att hålla sig i form, its the endorphines man! å gud, jag är verkligen inte en träningstjej by heart.

Annars har det varit en ganska skräpig vecka, och inte verkar det vända i första taget.

rocka ma pone

Tänk om jag hade haft min telefon nu. Då skulle jag låtsas att jag haft ett socialt umgänge. Då skulle jag ringa Palle och fråga vad han gjorde. Han skulle svara och säga att han lägger kabel, sen skulle vi skratta. Sen skulle jag fråga när han kommer hem och han skulle svara, fortfarande på torsdag. Jag skulle kommentera att det är länge dit. Palle skulle säga att tiden går fort tills dess. Sen skulle jag sucka. Sen skulle han fråga varför jag är så negativ. Då skulle jag säga varför är DU så negativ? Sen skulle Palle säga att jag är störd och sen skulle jag säga att han inte behöver vara så otrevlig sen skulle han sucka sen skulle jag lägga på.

kanske tur att jag inte har min telefon.

Husbilder


                Före                                   Efter

 Nu är det inte längre jul året runt i sovrummet! Det är inte klart än, det saknas lister och skit också måste sänggaveln målas men det är ändå ganska märkbar skillnad.

jag är lite bakis idag, vi var hos Palles arbetskamrat andreas på förfesten igår. Det var verkligen skittrevligt. Trevligt folk och så fick jag spela buzz som jag har tjatat om. Så nu måste jag önska mig det i födelsedagspresent. Tyvärr så lyckades jag supa bort mobilen men som tur var hade de trevliga människorna på kalles hittat den så nu måste jag bara ta mig dit och hämta den.

den här veckan skulle vara palles sista vecka i aitikgruvan men det verkar kanske bli förlängt, boo! men man ska vara glad att ha jobb i dessa karga tider, GLAD!

sugarmonkey

jag heter ingela och jag har ett sockerberoende. det är sant, jag kan inte leva utan socker! okej, nu har jag nått botten, nu har jag erkänt. det är nu det är meningen att det ska släppa? But all that sweet sweet candy..

Jag har sovit hos anneli och mike inatt, det är underligt att jag sover som en bebis på deras skruttiga madrass men inget alls i min stora mjuka säng. Innehåller vårt hem för mycket förväntningar? Eller är det bara det att det innehåller satans två små hantlangare vars enda uppgift i livet är att hålla mig vaken? Kanske lite av båda.

jag har fortfarande inte börjat träna..fail!

passa er för dödskallar


nintendo 8-bits intruktionsböcker kan vara så roliga, här kan man definitivt se att döskallen inte är en trevlig typ att träffa på. handen är nog inte din bästa vän heller.

Spontanfest

Gårdagen börjde med att vi skulle åka skoter men slutade med öl hos nator och hos david. Det var jävligt trevligt. Tråkigt dock att Anders mobil blev stulen av nån liten fjortisbrud som bestämde sig för att ringa upp alla hans pengar före han idag fick tillbaka den Sånt där gör mig så arg så att man bara vill sparka idioten till kinamockaskogen. När tjuven till på köpet hade omordnat alla anders grejer i jackfickan och lämnat tuggumipåsen öppen så fattar man ju vilken sjuk människa som varit där och rotat. Det växer lökar överallt, det kommer vara den största och enda läxa jag kommer lära mina barn.

Vaknade på nators soffa där vi spenderat större delen av dagen. Hot rod är btw en jävligt bra bakisfilm och coops hamburgare funkar som bakismat, dock inte som vanlig mat..usch.

och inte blev det nån träning för mig i veckan...ååå feitpropp!

my most favorite thing

Igår hände det som bara inte FÅR hända. Mina skullcrushers gick sönder, mina bäbisar, mina älsklingshörlurar. Jag tror att jag har nyttjat dem i princip varenda dag sen jag skaffade dem. Jag säger att det var en olycklig tillfällighet men Palle påstod att jag misshandlat dem. Misshandel är en ganska allvarlig anklagelse Palle, hoppas dina argument håller i rätten...i musikrätten! Som tur är visade det sig att Annelis sambokille Schmikael kunde laga ledsna hörlurar så nu behöver jag inte skramla ihop en massa spänn för att införskaffa nya. tack micke!

"Ring jeanette, hon ligger på sjukhus nr blablabla" löd smset jag fick av dennis igår. Med hjärtat i halsgropen ringde jag numret medans bilder på jeanette med en svets i ögat flög genom huvudet. Det visade sig att hon hade opererat bort halsmandlarna, vilket iofs är en allvarlig grej, man måste faktiskt spendera en del nätter på sjukan. Men tur att det inte var nåt värre, jag har hört att svetsar i ögat kan vara mycket mycket otrevligt.

No mo free time

jaha, då var det slut på det roliga, eller i mitt  fall, det tråkiga. Som jag ser det så kan det nya året bara bli bättre härifrån. Den här helgen var nog bland det värsta och bästa jag vart med om. Det började i tårar och slutade i skratt kan man säga. Just nu är jag så jävla glad att vara någorlunda frisk och att allt är frid och fröjd i lillhuset.

Veckans mål: börja på nautilus. inte äta snarr! börja se frisördokusåpan på 5an. må gött. inte ta skit. Inte bli sjuk igen.

vara snäll

Pite ftw!

Extremt peppad på skotertur!
Man vs nature
Ah, de norrländska vidderna in all their gloreh!
Det är nånting speciellt mellan en man och hans maskin.
Dricka choklad och snacka skräp

lager ett

idag åker lager ett på då lag hessel åker på the skotertour of a lifetime. Palle älskar verkligen sin skoter. Det lyste i hans ögon när han fick åka till coop och köpa korv med sin smulpaj. Det ska faktiskt bli kul, det är jättefint väder och nu måste vi åka för att det blir tydligen mörkt klockan 14.00. Och då kan man inte göra om och göra rätt inte!

Världens längsta natt

Natten som var blev ingen picknick, jag och Palle hade vårt största snafoo sedan nånsin. Jag är mycket glad att säga att det löste sig för det bästa. Jag har inte varit på topp på senaste tiden men nu känns det som att vinden ska vända.
Och hej, man kan alltid trösta sig med att man inte är lika galen som
hejn killen!

sickness, go away!

Jag är fan inte frisk än, också ska man jobba imorgon. Hur ska man kunna hålla sig från att hosta under en timmes massager? jag tycker synd om mina kunder.

jag är förpassad till gästrummet då Palle utvecklat en besatthet för little big planet. Han har nu knåpat på en bana ungefär sen han vaknade. Och nu får jag inte gå in dit förens den är klar, 10 minuter! Säger han, men det är aldrig tio minuter eller hur Palle? Så nu sitter jag här och försöker hitta intressanta saker att göra på internet.
När man var yngre kunde man occupera sig i timmar men nu efter jag läst aftonbladet och ignorerat allt folk skickat på facebook så är det som slut på det roliga. Det var mycket pga hastigheten som man kunde sitta en hel dag på ircen och chatta. efter en timme hade man inte kommit särskilt långt i konversationen ändå för att modemhelvetet akompanierat av en skitdålig dator kände inte för att släppa igenom mina vitsiga kommentarer i realtidshastighet till den lycklige åhöraren. resultatet blev en mycket långdragen konversation.
Å gud vad jag är uttråkad!

ikea

Sjukan tar sin lilla tid på sig så här i semestertider må jag säga, kul!
Igår var hesselfamiljen på ikea och fyndade, det gick faktiskt riktigt bra med tanke på att jag plus stora folkmassor brukar vara lika med panik. Vi hittade massor med bra grejjer, fast tråkigt att badrumsskåpet Lillången inte har medföljande inredning. Så nu har vi köpt ett jävla skåp utan inredning till. smart ikea, nu  måste vi inom en snar framtid åka och köpa den där förbannade inredningen. eller så får vi leva med att bara ha en enormt hög hylla i skåpskräpet, pax! Tråkigt pär, vart ska du nu ha dina saker?

make shit happen

Okej, så det här nya året kunda ha haft en bättre början. Men hej, det kan bara bli bättre!
Så frånsett från alla uppenbara nyårslöften som att träna och äta bättre så ska jag sluta bry mig så mycket om vad folk tycker om mig och följa mitt hjärta mer! Det har jag varit skitdålig på under 2008 så nu vägrar jag låta 2009 göra mig till sin bitch och istället kommer jag att ta kontroll över situationen. Skitenkelt, man behöver inga rekvisita, bara sin egen förkolnade klump som jag kallar hjärna. Jag ska göra saker trots att ingen vill hänga på, jag ska göra saker själv för en gångs skull och jag ska inte sura över det.
Det ska bli mitt nya jag, skita i det förflutna och skapa en ny framtid. Och äta mycket fisk.