Feeding frenzy!

Herre, herrGUD vilka freaks man umgås med.

Efter en trevlig utekväll på 06/Kalles så bestämmer sig Palle och Kalle att tävla i vem som kan köpa mest mat på sunes. Palle vann med ca 700 kr och kalle var inte långt bak med ca 650 kr. Kontentan av det hela blev att Kalle fick betala hela kalaset då han förlorade och Nator fick den stora äran att husera stora lyx, fiskmål, grillbiffar för ca 1400 spänn. Och jag? Jag står bara bredvid och säger JASSÅ!!!??

PLOL

Det var faktiskt inte jag som kom på den vitsiga rubriken så jag måste ge creds till party marty och hans sjuka sjuka hjärna.
Pdol kom och gick. Vi kom, vi såg, vi nosdök, rakt in i dimman.
Det var sjukt galet precis som alltid, men jag måste säga att lördagen kändes lite krystad med tanke på att man hållt på i tre dagar dessförinnan. Men kul var det! Torsdagens flottrace var riktigt, riktigt kul med ca 70 flottar/båtar/svanar/valar flytandes nerför piteälven. Jag har sällan skrattat så jäkla mycket och fan vad kul att sofia och kjetil kunde följa med!
Fredagens förfest på hessel var mycket välkommen då det betydde att man inte behövde röra sig så långt för att börja vina, har faktiskt inte blivit nån förmiddag på Kittel som det brukar men det hade nog inte orken räckt till iofs. KUL som fan att det blev sån bra uppslutning trots att altanen råkade gå sönder en smula men så går det om man använder vanliga jävla skruvar för att bära upp en byggnation som förmodligen ska bära ett tiotal pers.
Tyvärr är det alltid lika tråkigt när allt är över men man vet ju att det kommer ett nästa år. Sen är det faktiskt Lulekalaset nästa helg.

Annars är det mycket bygg, vädret är tyvärr skräp men det gör inte så mycket när man konstruerar. Förhoppningsvis blir det solat i morgon då Tower o Power ska sjösättas, oh it will be a glorious day! Nu fick vi ta en paus i Pestens tid medan Palle säljer skäpäckelaudin! wohoow the peace of crap is gone gone gone!


Woke up this morning with spån in my eyes

Spån här, spån där, spån jävla everywär! Livet för en byggare är inte lätt. Fast det blev lite snack och mycket verksta igår i alla fall och det kändes bra för min pdol stress att få klart så mycket som möjligt. Palle slet som ett djur för att göra klart garderoberna, så nu ska vi bara få upp dörrarna i sovrummet så kan jag flytta mina kläder från högen i gästrummet. Jag hatar att bo i byggoreda men det måste göras. Sen slipade jag skiten ur sänggaveln och målade den svart, det känns fortfarande som att jag har spån i ögonen and they hurt!

idag regnar det mårdar och hermeliner så vi får väl se hur det blir med att ta sig till brevika och göra sig av med all bråte som just nu populerar vår altan.

Såg andra delen av pestens tid igår, jag fattar inte att jag inte sett den än. Den är ju riktigt bra med massa b-skådisar. Jag älskar den halvt efterblivna killen som inte kan stava men försöker ändå.
"M O O N, that spells retarded".

Första officiella semesterdagen!

Nu är den äntligen ÄNTLIGEN här! Och jag älskar det! Så länge har jag stått och kastat lystna blickar ut genom skyltfönstret på människor i fåniga hattar som spenderar mycket mer av semesterlönen än vad de borde. Nu är jag en av dem!
Firade lite lätt igår med vin och korvfest hos nator som föregicks av en jävligt trevlig middag på bryggargatan. Jag brukar inte tycka att man bör lägga 300 spänn på mat men det var faktiskt värt det den här gången.
Sen gick vi ut på 06 men jag har en tendens att ledsna på det där stället så jag och vanti gick på kalles  där stämningen nästan alltid är snäppet högre.
Sen hoppade pigge igelkott ut ur en buske vid 06 och bet mig i fingret helt oprovocerat! Okej kanske inte helt, jag pekade faktiskt och ropade "kom lilla pigge", i min hjärna trodde jag att han skulle komma fram och kanske nosa lite på mig men han sprang fram och tog en mycket liten tugga av mitt pekfinger. Sen  tultade han tillbaka till buskagets trygga skuggor för att ta nästa fulla idiot som var dum nog att tro att Pigge bara har positiva igelkottsbestyr på sin agenda.

Ikväll fortsätter firandet!

2½ dag till semestern

samtal i köket:
Palle: Du måste betala mig 750 spänn
Jag: Mååååå fan åååå... kan jag inte göra nåt annat istället?
Palle: Ingela, det där gjorde just dig till en hora

Jag menade faktiskt mer att jag kunde klippa gräset eller laga mat eller nåt.Idag hittade jag en väldigt trevlig butik vid namn fröken april. Jag har alltid trott att det var nån jäkla tantaffär men det visade sig vara ett underbart litet kitschparadis! Så jag splergade till mitt hjärtas fröjd så nu är jag några jävligt dyra kylskåpsmagneter och en almanacka rikare. Och vem sa att man inte kan köpa lycka? Det finns ju en hel jävla affär full med lycka!

Saker man älskar att hata

Jag har funderat väldigt mycket på saker som gör mig irriterad i min vardag, så därför tänker jag skriva av mig lite i form av en underbar hatlista.

Jag hatar:
*Radio Rix
*Folk som kör 100 trots att det är 110
*Alla som har semester när inte jag har semester
*Folk som tränger sig i kön
*Dumhet, och då menar jag social efterblivenhet och inte att man aldrig lärt sig stava till nationalencyklopedin (Jag fick googla den rätta stavningen för övrigt.)
*Filmer där Keanu Reeves har någon slags roll
*Försenade leveranser
*Att jag inte har råd att göra om mitt kök


Nu måste jag skriva en bra-lista för att balansen i mitt lilla universum ska ställas till rätta.

Jag gillar:
*Sunshine
*Lollipops
*Rainbows
*Kattungar
*Monkey Island 5
*Brüno
*Sam Worthington
*Grill!
*Semester!
*Neil Gaiman
*Umgänge
*Frågesport
*Kärlek


Jag trodde faktiskt att hata-listan skulle bli bra mycket längre, jag skulle faktiskt kunna skriva mer bra-grejer men jag vill inte att det ska verka som att jag är en alltför stor optimist, sånt är inte bra för en.

Pirate awesomeness

varför har jag aldrig varit på piratfest förut? Det var helt freakin epic! Mer temafester åt folket!
Nu har jag en möjligtvis bruten ringtå och en uppskrapad knoge för besväret men det var definitivt värt det.

Yo ho, Yo ho a pirates life for me!

Zyklon B strikes again

Ja vad ska man säga, Zyklon B ycks dyka upp vart helst man går. Men frågan är, varför använder man 3 kilo Zyklon B, en mängd som skulle räcka för att ta död på 42.000 individer för att mörda en person? Skulle det inte räcka med kanske 2½ kg? Fast killen kanske verkligen ville göra ett statement om hur mycket han avskydde kvinnan i fråga.

Vi kommer aldrig att få veta, men hur som helst, Zyklon B is a bitch

No one makes me cry my own tears!

Lite trött idag, men nu håller palle på att sätta fyr opa grillen så att vi får oss nå mat i moggan.
Sen ska vi in till stan där världens bästa nator har lånat oss sin lägenhet, it will be awesome!

Lampan är typ 7 ggr finare i verkligheten! Den köpte jag på
handladesign.se dom har skitfina grejer Ida, you should check it out!

Det har varit lite tröttsamt idag men vissa saker går bara inte att göra nåt åt. Nu ska jag äta och inte vara ledsen!


Båtlåt

Igår var  det första ggn jag satt på en båt i sommar, tyvärr så kunde det väl ha vart nån grad varmare men kul var det! Palle försökte dra en fuling så att vi kunde parka bilen inne på havsbadet men vakten synade den bluffen så då åkte vi till Palles morbror istället där det bjöds på vin och hundar så det gjorde inte så mycket att vi fick ta apostlahästarna en bit.
Efter båten så drog vi först in på 1906 där det var typ 2½ person så vi drog direkt till sjöbodan där det var lite mer drag. 

Jag kan inte få den här dängan ur hjärnan så nu måste alla andra också få den på hjärnan. Fast jag kan faktiskt dedikera den till världens bästa svärmor som har namnsdag idag, grattis Ulla!

Things and thungs

Å bloggen, jag ber om förlåtelse för min frånvaro, men Anansi boys är bara för bra för att nånsin lägga ner. Jag hatar att jag måste åka iväg till jobbet och lägga ifrån mig min älskling mitt i en spännande sekvens om män som är hälften djur.

Imorgon ska Jag och Pally fixa fripporna, sweet baby josephine ska bleka skiten ur mitt råttbo och Palle ska bara snitsa till det en aning. Det kommer att bli spännande!

I morgon ska jag hämta min lampa som jag drömt om i ett halvår nu! Lycka!

Sen hittade jag en underbar tvbänk på ellos.se. Och jag tror att  jag helt enkelt måste ha den.

You shall be mine, oh yes, you shall be mine!


Sen hittade jag ett överkast idag på hemtex som gick lös på 1200 kr ungefär. Jag ringde till Paulface och frågade om han ville splitta varpå han frågade "det beror på, är det kamoflage?"  Jag älskar den mannen.