Best midsummer ever!

Nu bär det av! Och som det bär av!

Pigge


Titta vem som spralade runt i palles press-änning! Om inte Pigge igelkott. Jag har döpt honom till Pigge utan hänsyn till vilket kön pigge må vara. Pigge är ändå hyfsat könsneutralt. Fast jag kanske inte skulle kalla en tjej Pigge, om hon inte möjligtvis svingade för andra laget, då skulle Pigge kunna vara ganska könsneutralt.
Pigge verkar inte uppskatta att bli störd i sina igelkottsskyldigheter som att hänga i folks kompostpåsar. Han såg väldigt överrumplad ut när jag stannade upp och skrek "Paaaaallleeeeee PAAAALLLLEEEE kom fort!!!". Sen tror jag inte att igelkottar tycker det är särskilt kul att bli fotade medans nån kille står och försöker få katten att visa intresse för den. Jag vet inte, men jag tror.


Pack it up!

Måste börja packa för bövelen! Fan vad svårt, man kommer ju måsta ta med sig hela garderoben när man ska vara borta så länge. Tyvärr verkar det bli skitväder så man får väl lämna sommarattiraljerna hemma.

Palle har splergat på en tomtom så nu kommer vi bli guidade av john cleese, darth vader eller självaste drottningmodern herself. Tvärr så verkar de flesta rösterna vara gjorda av en och samma person, och denna person verkar vara mentalt efterbliven. Utom John cleese, han är faktiskt the real deal. Det kanske förklarar varför alla rösterna var gratis.

Å jag kan inte vänta på att få höra frasen; "You have begun your journey to the dark side", på torsdag!

some fine wineööö

Sitter och lyssnar på oasis medans jag smuttar på mitt fina, fina california white vin och inser att vi förmodligen har spräckt högtalarna. Jag vet, california white är ett alkisvin men jag försökte hitta ett vin utan så mycket syra i och det här var ett av dem som hade typ 5 % mindre än de flesta andra. Plus att det går lös på plånboksvänliga 49 kronor.

Jag tror att Uppsala känns ganska spikat i resplaneringsväg, fan vad trevligt!

Jag har hört med mamsi och papsi om de kan mata katterna och Palle kuling skulle kolla med er (åke och Ulla) om ni kanske ville mata dem nån dag, men eftersom att Palle som bekant är framförhållningarnas mästare så antar jag att han inte har hunnit fråga än...så jag antar att jag frågar genom min blawg:)

Palle var eld och lågor i morse, då han fått förfrågan om att åka och kolla på det brittiska hangarfartyget som skulle ligga utanför lules hamn. Han ringde mig för ca 2 timmar sen och berättade att det aldrig blev nåt hangarfartyg för lag överförfriskade herrar, utan det hade legat för långt ut för att ens idas åka dit, fail!

Extremt ledig

Å underbara lycka! Äntligen fick jag sova ut! Trots en del protester från en jamande tjock svart katt så har jag sovit tills 10! Det känna som att jag kan göra vad som helst idag, men förmodligen kommer jag sitta framför teven, bestämma mig för att inte springa och skita i att klippa gräset. Nee gräset måste klippas annars kommer jag få det där talet från palle igen om att vi lever i ett jämlikt förhållande och att jag faktiskt får ta och göra nånting nån jävla gång, och det talet blir gammalt ganska fort.

Nu är det officiellt mindre än en vecka kvar tills vi tar vårt pick und pack och åker iväg på the mother of all roadtrips! peppad? eeeJO! Måste bara bestämma allt man ska packa och försöka att inte glömma alla biljetter.

Resplanen är för närvarande ganska luddig, vi ska fira midsommar i götlaborg i alla fall, sen blir det ac/dc på söndan och motley crue på torsdan efter. Allt emellan det kommer nog mest att improviseras, det finns vissa planer på uppsala. Och Sundsvall på vägen hem. Nån som har nåt förslag? Skrev hon naivt i tro om att någon faktiskt läser det här dravlet.

Why borrowphone!?

Palles äckliga lånetelefon började tjuta klockan 06.10 i morse. Jag trodde att det var jag som skulle upp i min förvirring och när jag väl insett att det inte var min telefon som bestämt sig att våldta min nattsömn så var det helt omöjligt att somna om trotts ofantlig tröttma. Inte det bästa sättet att starta dagen på, jag kan komma på minst tre sätt jag hellre hade blivit väckt och nästan inget involverar en röd, samsungäckel lånetelefonjävel.

Kul dag ändå, vi fick in i.d idag på jobbet. Jag försökte gömma min ofantliga upprymdhet över detta fakta eftersom att ingen annan verkade dela mitt pepp. Jag ska allt visa dem.

En vecka kvar tills tåget, a.k.a smulan, går! Och som jag längtar! Nu har man ju fått skattepengarna så det är bara att splerga! Tooot toooot here come de splergtrain!


Well hello mr wineglass

Sitter och dricker vin med sugrör för att jag ska testa om det motverkar  den fruktade "vintanden", ni vet då man ser ut som att man har har mumsat blåbär i 5 år. Så här långt går det..inte så bra, blånaden har redan börjat smyga sig fram efter bara ett vinglas. Och jag som trodde att jag var så smart..

Vi var på Krauta idag och skuldsatte oss med en st mur och ett flertal dörrar, det kändes bra, nu jävlar ska det hända grejer i hesselhuset!

Vi var och såg Terminator igår och jag måste säga att jag tyckte om den, väldigt mycket. Speciellt alla scener som involverade sam worthington. Varför har man aldrig märkt av den karln förut? Han snyggade ju ut Chrille Balle med hästlängder! Den får alltså 8 avsvimmningar och ett flås i kanten av mig. Sen var det ju ganska bra actionscener i den också men det var bara för att Sammy (Ja, han heter det i mina drömmar) var så förbaskat bra på att spela.

Å Sammy, låt mig vända den där plågade blicken till ett halvplågat leende,För utan plågan skulle du nog inte vara lika smokin.