Halsbränna

Festen i lördags var så kul att jag fick halsbränna. Tills nu har jag aldrig fattat riktigt vad det är och varför reklamerna porträtterar det som världens jobbigaste grej, men nu. AJ! Jag antar att det är sånt man får när man blir 25, sen kommer håret trilla av och man kommer börja lyssna på sten-stures eller vad de där dansbanden heter.

Hur som helst så är det ju inte bara nackdelar med att vara 25. Man kommer fortfarande in på krogen och man får fortfarande handla på systemet. Det kan ingen ta ifrån mej!

Festen i lördags var jävligt lyckad. Ska lägga upp bilder men min halsbränna hindrar mig från att göra annat än att gnälla om hur jobbigt det är att ha halsbränna..wääää.


5 stadier

förnekelse, definitivt förnekelse

brhbrh

Trooooooooooott. Jag hatar att gå upp på morgonen, speciellt när man vet att man har en timme i en underbar buss att vänta sig. Plus att man vet att det kommer att vara så mycket kids att man måste gå å sätta sig med nån kille som väser när han andas. jag minns när bussbolaget var smarta nog att skicka en stor buss på morgonen eftersom att det alltid blir knökfullt i den lilla b-bussen som vi tvingas husera. Those were the days.


Jag är arne weisse

Palle är borta på skoterresa och jag har hela huset för mig själv! Eller inte hela, vardagsrummet är under renovering. Vilket suger för det är typ bästa rummet!

Så nu ska jag lata mig som den prinsessa jag är och skita i att göra disken, vad säger du om det? Pärjävel??


Så många anledningar

varför, det är en lustig fråga..för ibland får man bara svaret "därför" tillbaka. Inte i detta fallet dock för att när bröderna brothers kommer till en och ber en att färga skägget på dem så gör man det oavsett om man vill eller ej. Jag ville, jättemycket! Så mycket att vi blekte nators hela huvud till slut så att det nu bär en orange/brun nyans.
Det bästa var att han faktiskt gick till jobbet med spektaklet.

Nämen de åkte till fjälls idag och då blev det en grej att de skulle färga sina skägg. Skotern kanske går snabbare då jag vet inte.

Pure gold

Och vad har jag gjort ikväll? Inget speciellet egentligen, bara färgat och blekt min pojkväns och min kompis skägg..En vanlig måndagkväll liksom.


               
            
                               Före                                               Efter


                           
                              Före                                                 Efter
Nice!

Lyckan ler på öjagatan!

Helgen var skitbra som vanligt, jag har haft den stora äran att ha 3 dagarsheög och det är nog det bästa som finns i hela världen. Jag menar, på två dagar hinner man ju knappt sätta sig ner och fisa i fåtöljen.
I lördags var hela släkten hos bro och firade koppartaket. Han blev mäkta glad för våra presenter. Anneli hade varit smart och köpt ett 5-pack småbilar men slagit in dem separat vilket ju innebar mer presenter för lillkillen. Sen fick han en spindelmannendocka också som han glatt refererade till som "mannen". Vi är nog världens bästa fastrar evar!

Jag och sambon har fått mycket gjort i vardagsrummet idag, vilket är bra för jag skulle gärna vara klar med det tills födelsedagsfesten om 2 veckor. Jag och Anneli håller på att planerar en massa galenskap och jag tror att det kan bli den fånigaste festen på länge!

Skakbilder är alltid uppskattade:


jag har tusen fler men ibland kan man ju få för mycket skak...eller så är det bara jag som inte ids lägga upp mer bilder för att vårt internet är segt som stryk..det ena eller det andra.

Grattis Rille 2 feta!

Idag fyller brorsans lille skorv 2 år. Det ska firas med tårta och med små bilar och en monstertruck! Nu avslöjade jag vad han skulle få av oss, så jag får hoppas att han inte är så berest i bloggvärlden:P

Igår var det stora glada watchmendagen, vilken började i extas och slutade i mild besvikelse. Note to self, läs aldrig boken före du ser filmen. De flesta verkar tyckt att den var bra men jag kunde inte sluta tänka på alla smågrejer och scener som inte fanns med. Plus att jag tyckte faktiskt att alla skådisar var skräp, (speciellt malin åkerman) förutom Jackie Earle haley som var jävlat Rorschach på pricken! Även Edward Blake förtjänar lite cred, jag hatar verkligen honom i greys men han var  förvånandsvärt bra som Comedian. Sen att de hade mixtrat om hela jävla slutet var ju nåt som var grymt irriterande. Men om man inte är en nörd som jag så tycker man säkert att det är en underhållande rulle.

6/10 möjliga

Livet, vart försvann du?

Ahhrrrrggghharrgh, jag har inget liv! Kom hem halv tio igår, gick och la mig, och nu ska man jobba. Till på köpet så lyckades jag gå upp en kvart för tidigt tack vare min skitväckarklocka som skaffat ett eget liv. Eller så var det jag som ställde den fel, sånt där vet man aldrig sirru. Jag vill verkligen träna idag också, men risken är ju då att det blir samma scenario ikväll, kommer hem, hittar tiden att få ur mig ett halvhjärtat "mhhhhhhaaaj" till min kära sambo innan man stöper i säng.
Pendlingen hade varit så mycket enklare om man bara kunde åka raka vägen hem istället för att göra visiter i rosbajs och bajsfjärden. Kan inte bara alla sluta åka bussen därifrån och även sluta hälsa på folk som bor där? Vi vet ju alla att där bara bor pensionärer och hundar hur som helst.

Målamålamåla

Kom hem till ett hus klätt i plast och tänkte; vadan detta? Har utomjordlingar ockuperat vårt vardagsrum och gjort om det till en bas för forskning och provtagning? Kommer de ta hit människor för att påta runt i deras inre? Kommer de låta mig se på tv? Så många frågor hann svirvla genom mitt huvud men det var ju bara Palle som börjat måla. galet!

bad ass motherphunker

Lätt sliten idag, Palle ligger utspralad över gästsängen. Jag sa till mig själv att vi absolut skulle ta en taxi hem igår men lik förbaskat slutade det hela med ett vi alla somnade i nators säng. Man blir lätt lite lat när man bor en bit utanför stan. Tur att nator bara älskar när vi sover över:) Så var vi och invigde stans nya pizzeria tre kronor vars pizzor får 4 av 5 stjärnor och det är inte fy shame!

Igår var vi och firade Micke som fyllde 24, var det så här många som fyllde år förra året? Jag tycker att det enda man gör är att fira folk. men det var trevligt sen gick vi ut på kalles där jag vann 270 spänn och sen förlorade 100 av dem på black jack. ändå nöjd! Däremot fattar jag inte folk som försöker "hjälpa" en, jag vill inte ha hjälp jag vill spela bort mina pengar själv tacksåjävlamycket.

Idag är det söndag och då måste man suga ur all helgmagi som finns kvar innan jobbveckan börjar..igen.


phonkey monkeyDen som inte sett flight of the concords är sämst!

When we were lasered in the face

Igår kom vår nya lasermaskin till jobbet. Så det var ett jäkla lasrande hit och dit. Jag blev lasrad i ansiktet så förhoppningsvis kommer några födelsemärken ramla av inom kort. Den här maskinen är ganska fantastisk, den tar bort kärl, hår, pigmenteringar, acneärr plus att den kan spruca upp med nån slags ansiktsföryngring också. Det är sånt här man vill jobba med, tyvärr har jag inte fått utbilda mig än men jag hoppas att det kommer. Tills dess får man väl nöja sig med att leka laserkrig..piiiiuuum piiiuuuumm!!

Å läsare nr 2

det är lugnt, det är i princip ingen som kommer att kunna komma den helgen, det hade jag redan räknat ut men man kan ju alltid bjuda folk bara för bjudandets skull:)
Norge kommer att bli skitbra! såå sjukt pepp

birfdayparty

Snart ramlar man över kanten. 25 bast alltså. 25 år har man gått runt på den här jorden som att man äger stället. Nu kommer brösten hänga vid knäskålarna och håret skifta i flera toner av grått. Ålderdomens kalla hand hänger tungt på min axel och man undrar lite vad man åstadkommit i livet.

Sen glömmer man det och tänker istället på vilken smash vår födelsedagsfest kommer att bli! 28/3:e baby!
Riiiing, riiing Det är kul som ringer är du villig att betala samtalskostnaden?!

no sleep for you!

Det finns många plus med att ha en katt som löper..ex så behöver man inte ställa en väckarklocka för att hon väcker en ändå under nattens ALLA timmar. Sen behöver man knappt dammtorka då hon gnussat in diverse kroppsdelar på husets många pinaler, skitbra! jag önskar att hon aldrig slutar löpa.


höjden av självrealisation

å fritzl.

Snö ärta stol tio

Woke up this morning with the snow in my eye..
Snöstorm, trevligt. Varför bor jag här??

Idag har jag sån ångest för att gå till jobbet, det känns som att min mage kommer att explodera.

Läste just ett blogginlägg om slappa handslag och håller med om att folk med slappa handslag säkert har en hel del problem. Vet man ens om att man har ett slappt handslag? Eller är det en sån grej som bara smyger sig på, man börjar livet med ett stadigt, självsäkert handslag och med tiden när livet kanske inte blev som man tänkt så står man där en dag, och skakar hand med nån stackare som mest undrar vad fan det är för fel på dig. Att bli utsatt för ett slappt handslag är något bland det värsta man kan bli utsatt för, man känner sig smutsig och vill inget hellre än att krypa ihop i ett hörn gråtandes.


escapades

Hej blogg
Igår firade vi 2 jubilarer på deras respektive födelsedagar. Lorre som blev starka 44 och ola som blev ringa 25. Lorre fick en pava smirnoff och Ola, som vi inte visste fyllde år,  erhöll en aktuellt rapport plus medföljande dvd och en kinderöveraskning. Jag tror aldrig nån har blivit så glad för en present.. plus att Ola faktiskt fick äran att spöa mig grundligt i singstar. Jag skyller på ölen och att Ola förmodligen spenderar varenda vaken sekund med det där jävla spelet. Bitter? mycket!

utekvällens nota stannade dock på plus minus noll då en av palles arbetskamrater förpassade mig till black jack bordet där jag satt med ett förvirrat uttryck tills hans andra kompis sa att jag borde spela upp hans pengar. Och jag är ju inte den som inte tar chansen att få spela bort en stackars elares hårt förvärvade slantar. Hur som haver så slutade jag när jag låg 100 spänn plus för att jag, till skillnad från en hel del andra spelare (inklusive min sambo) runt det där bordet, vet när man ska sluta. Sofia hade varit stolt!

kvällen slutade med att vi sov över hos nator igen. Den där soffan är förvånandsvärt bekväm. Tyvärr så lämnade vi vår lille kompadre med 38 graders feber och extremt svullna halsmandlar. Hoppas mamma monica styrde upp nå soppa.

Sitter och knåpar på en frågesport som ska bli vårt tidsfördriv då vi åker till lusekoftornas förlåvade land. Det kommer bli spänning av sällan skådat slag! akkuratt!