happy första advent!

Nu var det faktiskt väldigt länge sen man satte sig och skrev av sig. Well ni lyckliga få som jag hoppas inte övergett den här fan-TASTISKA bloggen kan räkna detta som er turdag!

Det har varit extremt mycket jobb på sista tiden. Det känns som att det inte går en kväll utan att man kommer hem klockan 22.00. I veckan blir det tyvärr ingen skillnad då vi ska ha 2  kundkvällar = sen hemkomst. Fast det blir jättekul såklart, ibland önskar man bara att man kunde ta hesselhuset och flytta det bredvid Presenta.

Och Hesselhuset frodas som aldrig förr! Vi har ett helt kök i källarn (Tjällarn?) Som bara väntar på att få bli ihopmonterat av våra flinka arbetarhänder. Så har vi beställt ett svart/vitt rutigt golv och kakel som är nitar! Yey! Jag vill helst inte tänka på vad kalaset gick på men skit i det! You only live ones! Smid när järnet är varmt och alla de ordspråk som får en att känna att det inte rinner pengar ur röven på en. Det kommer att bli helt sjukt fint hur som helst så jag är en lycklig, lycklig campare!

Jag blekte tänderna i förrgår så jag valde att inte följa med ut igår så att det inte blir nå skit nu när det är nygjort. Det  var faktiskt skönt att vila lite, det känns som att man inte stannat upp i princip en sekund sen 2009 startade. Så jag skjutsade pojkarna till replokalen sen såg jag ett avsnitt av Always sunny in Philadelphia, världens för övrigt bästa serie! Sen såg jag en sciencefiction/drama som hette "the Fountain". namnet hade absolut inget att göra med handlingen men den var jävligt konstig och jävligt bra! Hugh Jackman är ap-bra på det här med skådespeleri.
Det är däremot INTE Keanu Reaves, fyfanken vad han spelar över! hur kan han ens få göra film?

Idag blir det julpynta! Julnazi Pär Pahlin har strängt förbjudit mig att ens ställa upp min fina julgran en sekund före första advent. Han tycker att det är moraliskt fel att grannarna redan snört upp sitt julgrejs, fast jag tycker det är lite mysigt. Det kommer att bli jättefint på hessel då Mamma Inga-Maj sponsrade med lite christmaslights, ett rungande tack till lilla Mamma!

En sidnotis att Lillan, Grillan, Sessan eller vad fan hon heter har blivit cocobello! Hon  har ju alltid haft lite schizo-tendenser men nu börjar det bli lite väl även för ett freak som Lillan. Hon fräste sammanlagt 50 ggr igår kändes det som och på vad? Palle, Petter, Kalle, mig, julpyntet, Rocky, sin egen svans, kudden, livet i allmänhet. Och nu i skrivandets stund fräste hon på mig eftersom att jag ville flytta henne från tangentbordet. Lillan kanske har upplevt något traumatiskt under juletiden och det är därför hon är så premenstruell. Eller så har den sista kvisten i hjärnan till slut brustit och det blir psychward nästa. Då får hon ha en liten, liten tvångströja och bli instängd i ett madrasserat rum fyllt med kattmynta och med ilskna rottweilers som vakter. Låter det konstigt? Ja men så är det! På the psychward for cats!

Jag avslutar detta obscent långa inlägg med ett galet, psykadeliskt bass-solo av mr Michael Anthony. Det är värt att idas se hela jag lovar!


haha!jag älskar top model, och jag älskar lisa nova! Se även del 2!

Is it warm inhea?Har sovit ungefär 1 sekund inatt, varför? Who the crap knows, men idag har mitt huvud bestämt sig för att hämnas. Snart ska jag gå och inta soffläge framför teven medans ljudet "wwwhhhhååååååå" ringer i mitt huvud gång på gång.

Grattis till marcus Linde idag som fyller gubbe! Kom ihåg att fylla 30 är som ett årgångsvin...man dricker det sen kommer man inte ihåg vad man hette eller vart man bodde...eller hur gick den där nu igen?

Dagen blir 30-40% bättre med en snus

Just hemkommen från den andra stockholmsresan den här månaden och jag mår både fysiskt och psykiskt dåligt. Det var så helvetes trevligt att träffa Lina och bara få komma bort ett tag. Ryggen tog lite stryk från att sova på ett köksgolv den första kvällen, eller inte direkt på köksgolvet givetvis men på en halv soffkudde. Dagen efter så var vi så less på Linas gnäll om stabilitet i livet så Palle fixade världens finaste hotellrum, då blev prinsessan glad igen.
Jag tror även att Petter uppskattade hotellvistelsen, eller i alla fall ismaskinen.
Jag gillade Harrys jättemycket, mycket rock och konstiga människor..helt sjukt bra!
Ett rungande tack till pojkarna i Tyresö som med deras skämt och hat mot takida förgyllde allas vistelse.

Nu skulle jag bara vilja att Palle kunde  komma hem från jobbet han lovade göra före vi åkte iväg..BOO!