These go to eleven

Jag fattar inte att jag inte sett spinal tap förut, det är inte som att man inte vetat om att den funnits, jag har väl aldrig fått tummen ur bara. Den är så bra att jag vill gråta! Nu är jag glad att jag sett den, men samtidigt ledsen för att man aldrig kommer att få nöjet att se den för första ggn igen. Så är det väl med allt bra egentligen, som de första monkey island spelen, jag önskar verkligen att jag aldrig spelat dem så man fick återuppleva allt det där sjuka, roliga och komplicerade. Fast jag skulle inte fuska den här gången...eller?

Den här helgen har verkligen varit höga berg och djupa dalar.. för det första så gör den här köks-situationen mig till något av ett instabilt vrak. Helst efter att man legat sjuk i 3 dagar utan att ha vare sig tv eller kök. Nu har de i alla fall börjat med köksgolvet så det ska bli klart på tisdag, sen kanske det tar nån vecka till för att bli klara med vardagsrummet.
Efter att ha sovit hela dagen så klarade jag inte av att bara vara hemma så jag följde med Petter på challange vilket var trevligt och lugnt. Kändes bara skitkul att träffa folk igen! Och sen har förkylningen försvunnit så det är ju about flippin time!

Annars har jag nött ganska mycket serier på sista tiden efter ett långt tags uppehåll. IT crowd är verkligen sjukt underhållande och Ugly americans är så underbart underlig. Sen har anneli lurat in mig på adventure time som också är jävligt sjukt men roligt! Nu ska jag även gå å titta på Venture brothers som Fredde tipsat om och se om det kan vara nånting.


Love set me free

Sitter i hesselhuset och lyssnar på The Idol, möjligtvis den bästa låten som gjorts av WASP. Jag hoppas att dom kommer köra den på lördag, då kommer jag nog att dö tusen ggr om.

Jag är helt slut efter den här dagen, jag tror jag håller på att bli lite förkyld eller nåt, det är inte precis som att man bestigt mount everest. Önskar att Pallegria var här, what else is new? Funderar på att uppta nåt slags vikariat i Morjärv bara för att få umgås med honom på dagarna..men vad fan gör man i Morjärv? Vallar renar och dejtar sina släktingar? Nää nu gick jag över gränsen, tremänningar kan väl knappast räknas som släkt.
Nu märker jag att jag tar ut min frustration på Morjärv, men hellre det än någon annan i min närhet, vem det nu skulle kunna vara.

Jag vill absolut inte ha barn än, men en dag när jag fått en liten knodd så kommer jag att lära honom/henne att världen kan vara jävligt kall och hård ibland, men är man bara snäll och håller hårt i sina drömmar så kommer det att ordna sig. Sen kommer jag att lära den att inte äta hundbajs, för det är bara dumt.