I`m a scared!

Vaknade imorse ur en icke så önskvärd dröm. Kontentan av det hela var att jag hade glömt passet och biljetten, det konstiga var att jag redan satt på planet så jag borde inte ha varit så uppstressad. Varpå Palle försökte hjälpa till med frasen "du kan ju alltid låna Elins pass". Jag lär inte sova någonting inatt.

1 dagjävel kvar!!!
Packin up a storm!

Kom hem sent från jobbet idag då vi hade kundkväll, skulle blitt tidigare men det blev fel med schemat så då var vi klar först 8. Är sjukt nervös för att jag ska glömma att packa nåt, jag vet att det förmodligen inte kan bli så fel om jag inte glömmer passet, biljetten och arslet hemma.

Alla kommenterar hela tiden hur avundsjuka de är för att jag kommer att vara så brun när jag kommer hem. Problemet där är att jag inte blir brun, inte på långa vägar utan istället så antar min hud en osande, kräftröd färg. Och det är efter 5 minuter. Jag ska införskaffa ett tält som jag kan vistas i på dagarna  så att jag slipper 5:e gradens brännskada. Eller så stannar jag helt enkelt i Sverige där solen aldrig skiner, ELLER så tar jag på en korvdräkt och hoppar in i en skock rabiessmittade pitbulls. Now that`s sarcasm!

Longing for palmtrees


Jag håller på att gå i bitar av längtan! Tänk att få sitta på stranden på koh chang igen och titta på stringbruden och speedoskillen. Helst när speedoskillen böjer sig fram på sitt allra sexigaste manér för att plocka upp någonting. Vad kan det vara? En sten? En krabba? Eller är han bara ute efter en reaktion från de som skattar sig lyckliga nog att sitta bakom? Vem vet, och man behöver inte veta, man bara nickar i samförstånd, smuttandes på sin mai thai.

monday you could fall apart

Underbart att vakna fräsh som en nyponros så här på måndagsmorgonen. Att det ligger 7 meter snö på cojan och att plogbilen plogat upp en enorm snökarm känns mest som en utmaning!
Oh well, om 5 dagar behöver man inte bekymra sig om snö eller kyla.

Palle fick ett joursamtal runt 00.00 inatt och var borta till 02.30. Så inatt är nog en av de få nätter som man sovit mer än världens tröttaste elektriker. Men jäklar vad bra med dolares det blir, sova kan man göra i Thailand!


blawgs they are a changing

Kände att för att återuppta mitt bloggande så måste nånting drastiskt ske, så jag försökte fixa om den så att den kändes lite mer personlig. Det gick åt helvette så ni får helt enkelt nöja er med röran som finns framför er.

Håller på att packa inför Thailand för fullt, bara 6 dagjävlar kvar nu! De här sista dagarna har kännts som tusen år och den här veckan lär gå i samma anda. Men gosh darnet, snart sitter vi på ett förmodligen skitsunkigt flygplan på väg till våra drömmars utopi. Att Thailand skulle vara en utopi är kanske lite att krydda men det är i alla fall inte 29 grader skitkallt som det är här i arktis.

Annars var helgen mäkta trevlig som vanligt. Umgicks med grabbarna vilket alltid är kul, fast jag måste säga att jag saknar elin nu när man är så van att ha henne här. Inte för att det är nåt slags fel på the boyos, men ibland är det skönt att prata om andra saker bara. Som smink och barn och matlagning:P

Alla bra bloggar har mycket bilder i sig, och nu ska jag börja fullkomligt proppa in bilder i den här bloggen så jag börjar med en bild Rocky när han mår som allra bäst.

rockyroad