Egopatism

Egopatism är ett ord som bottnar i folk vars pixbox/bilddagbok eller whatever bara innehåller bilder på sig själva i varierande poser. Det är Egopatism.


Pestens tid

Jag HATAR pite summergames! Pite Summergames är som en bajskorv i mitt skrovmål eller en hop med skitungar som förstör min bowlingmatch! Thats right people, det har redan börjat. Imorgon kommer hela stan välla över med brådmogna fotbollskids som tror de äger stället. Jag och Palle har gjort det enda rätta, bunkrat upp inför helgen, för en tripp till coop imorgon kommer inte bli en dans på rosor flickvän. Vi får bara hoppas att det räcker!
Sen kommer jag nog att fly fältet på lördag, allt för att slippa detta superjippo! Och för att hänga med Analy.
Gud jag tror aldrig att jag använt så många utropstecken i ett inlägg! Men jag tror heller inte att jag varit så förbannad på världen och framförallt pite kommun som tycker att det är en bra idè att hålla i skiten varenda jävla år. Eller jag kanske varit så förbannad men i så fall var det förra pite summergames och då hade jag ju inte en blogg att skriva ner min ilska i.

Fredde har visat mig vägen till humorns rike:
http://www.youtube.com/watch?v=WGOohBytKTU
Se även "The humans are dead", jävlat etta!


Pite in my heart foräver

Alltså jag tänkte att man säkert skulle tycka att Pite var lite trist efter stockholmsvistelsen, men icket! Helgen var så jävla bra! Jag älskar alla och jag älskar Pite! Och nej jag är inte full fortfarande, bara glad:D
Tyvärr har jag och min sambo ett stort problem vilket består i att våra grannar till höger inte verkar vilja sluta stirra på oss varenda jävla gång vi vistas på vår palats-balkong. När de till på köpet har mage att ringa jouren på oss så känner jag mest, varför kan inte jag ringa jouren på DEM? De stör ju oss med deras infernaliska stirrande hela dagen lång! ÅÅ jag blir så irriterad. Sen folk som ringer jouren före man säger till borde kölhalas som de fega svin de är. Så nu ska vi bygga en vägg, helst en ljudisolerad och gärna brinnande vägg som deras små grisögon aldrig penetrerar.

Elin, Vi har faktiskt lärt oss hur man hanterar gnälliga kunder, vi brukar kapa av kundens knäskålar eftersom att det leder bort smärtan från brynen så att det nästan inte känns någonting, det är bara att komma förbi anytime:)


Erik, jag känner nog ingen som behöver en bikinilinjesvaxning som du, det är nog bäst att göra en bokning right away! :P


hemma i Pite!

Äntligen, efter 14 timmar på ett tåg i sällskap med 2 ungar och en farmor som absolut inte kunde hålla käft i en halv sekund. SKÖNT att vara hemma! I en lägenhet med diskho och badkar och min underbart fabulösa balkong! Det första vi gjorde efter att Palle hämtat upp mig var att åka till max och käka, efter det åkte vi till jysk och hämtade våra möbler. Så nu är ballen redo för sommar 2007!

Under sommaren kommer jag att tillhandahålla mina tjänster som hudterapeut in training. Så om någon skulle vara intresserad av lite summertime pampering så kommer mina fasta priser att vara som lyder:
Manikyr 100 kr
Pedikyr 100 kr
Färg av fransar/bryn 50 kr
plockning 50 kr
Vaxning halv ben 100 kr
Vaxning bikinilinje 50 kr
Vaxning armhåla 50 kr

Jag kanske kommer att fixa en massagebänk så att jag kan utföra helkroppsmassager senare men jag meddelar i sånna fall. Om någon råkar ha en bänk hemma så kan jag naturligtvis göra helkroppsdealen. I sånna fall tar jag 150 spänn.
Om någon är intresserad är det bara att ringa eller skriva:)


sista jävla dagen!

Nu mina vänner, är det baskemej sommarlov! Sommarlov, jag känner mig så ung!
Sista dagen gick mycket bra, hade suttit uppe och tränat på helkroppsmassagen igår också kommer inte damen jag skulle massera. Oh well. Istället fick jag göra en pedikyr och jag lyckades sälja en grej! wohow, bara 7905 kr kvar till målet! (man ska sälja för 8000 under året). Jag kommer ändå sakna mina tjejer, fast det känns bra att veta att vägen har banats för höstens fester, hur ska vi kunna toppa de vi redan haft?

Nu väntar mitt sista hinder före sommaren, att släpa den där jävla väskan hela vägen till t-banan. Jag vet att Palle tycker att jag gnäller men jag lovar den väger över 30 i alla fall, det är 3 femtedelar av min egen kroppsvikt plus att jag inte är så beefy. Jag ska åka klockan 19.00 så kanske jag har hunnit släpa den till centralen till 22.12.

Well, Peetown snart möts våra vägar! Eller om ca 17 timmar. Hejdå Stockholm, det ska bli skönt att slippa dig ett tag! Men jag kommer tillbaka full av norrländsk sisu!

the rebirth of mai kiap

Jag som skulle ta det lugnt igår, well så bra gick det! Däremot är jag förvånandsvärt obakis idag trots flertalet glas vin och öl. Jag Rocky och Elin blev bjudna på thaimiddag hos Rockys kompis som jobbar här i stan. Han bodde tillsammans med sin kille i en skitfin lägenhet som jag absolut inte kommer ihåg vart den låg. Det var supertrevligt, vi satt mest och snackade om skillnaden mellan thai och svenska och hur jävla krångligt det är med det thailändska språket. Till exempel hade jag inte en aning om att de har olika formuleringar beroende på om man är kille eller tjej, och om man skulle råka vara lesbisk så har man ännu mer olika ändelser. Vilken jävla soppa. Jag lärde mig också att man absolut inte får säga nej till alkohol om en thai bjuder för det räknas som extremt ohyfsat. Så efter ett antal väldigt artiga timmar så stack vi till thailändska tigern där vi trodde att det skulle vara gaykväll men det visade sig att de hade tagit dit två "superstjärnor" från thailand istället så det blev ingen gaykväll. Fast det var ändå trevligt trots att den ena av "superstjärnorna" ville att jag skulle följa med honom "backstage" som visade sig vara ett skitlitet sunkigt omklädningsrum. Hur som helst sa jag prompt nej men han följde ändå efter mig hela jävla kvällen och bjöd på öl. Senare när han till slut insåg att jag hade pojkvän (han kunde inte många ord på engelska så han var en aning svårfattad) så pekade han på sitt hjärta och sa att "you bloke mah haart". haha, jag lever på att krossa små thaipojkars hjärtan! Men det var väldigt kul att hänga med elin och rocky trots att vi missade sista tunnelbanan och fick leta högt och lågt efter nattbussen så att vi kom hem väldigt sent.

Och nu är det bara 3 ångestladdade dagar kvar tills jag äntligen får åka hem till kära pite! wohow!

Sista natten med gänget

Bakis en fredag, det är verkligen inte vanligt. Vi har "specialarbetsdag" idag och du passade jag och ett gäng tjejer från skolan på att fira att vi snart har sommarlov! Så vi möttes upp hos Therese efter att en klasskompis fixade mitt hår vilket var jävligt välbehövligt. Jag trodde aldrig att jag skulle palla med efter min sömnlösa vecka men det blev inget annat är succé! Finare tjejer får man leta efter, jag är verkligen glad att de går i min klass. Hur som helst så hade vi skitkul hos therese med öl och vin och the whole shabazz. Sen kom therese granne förbi och började med projekt supa ned hudterapeuterna o han lyckades mycket bra måste jag säga. Vi gick ut på ett skitbra ställe somk vi kom in på gratis tack vare Linas polare Reza. De spelade ska och det var inte smockfullt med folk. Sen hamnade vi i nåt slags VIP område där vi dansade som galningar, fick ännu mer öl och sprit av Therese granne och spelade "rövpiano". Det fanns ett piano i viprummet som vi spelade på med våra ändalykter och skapade ljuv musik. Sen barkade det för Lina som vanligt. Det var en kille som kom och informerade mig om att de stängde och att jag måste hämta min spyende vän på toaletten.Så jag tog Lina i handen och ledde henne till en taxi. När jag och Lina vaknade började vi dagen med hamburgare följt av en tupplur. Sen gick vi på jakt efter ett sushiställe som tog ungefär en timma. Men väl där fixade vi lite käk och gick och satte oss i en park i solen, en perfekt bakisdag!

Och imorgon kommer elin och rocky hit så det ska bli trevligt med lite sällskap. Men då kanske vi ska ut igen och jag måste säga att jag inte känner mig så jävla peppad just nu:) men det kanske kommer.

Och ett enormt jättegrattis till Hanna och Bon som blivit föräldrar till lille Kevin (jag sa att det skulle bli en pojke!). Säkerligen världens sötaste unge:)


show me where the dirty skin therapist touched you

Idag markerar slutet på vår resa med Dermarome som vi har varit på studiebesök hos. Det har varit mycket att ta in men samtidigt är det jävligt kul. Igår skulle vi göra en kroppsbehandling på varandra när vår lärare säger "ok tjejer då peelar man på bysten" medans hon slänger upp handduken på Biggan och fläker ut hela härligheten. Alltså jag kanske är pryd, men jag har aldrig varit med om under någon sorts behandling att terapeuten börjar smeka mina bröst. Samtidigt är det väl possitivt att någon leker med valparna så att de inte blir ledsna och försvinner ännu längre in  i diverse kroppsöppningar. Miriam var väldigt varsam i alla fall.
Idag blir det lite mer boobarama före jag ska klippa mig och sen blir det utgång! Vi fick nämligen en "specialarbetsdag" i morgon som de förväntar sig att vi ska utnyttja HA! we´l se about that!

Jag tror jag sov lite inatt! Jag känner mig underligt upppiggad. This must be celebrated, with Illeröl!


Tröttmos

fyfan vad less jag är på att vara trött, jag har inte sovit på hela veckan. Varför vet jag inte, kan bero på att det är så förbaskat ljust i min skitlägenhet trots persienner. Det kan bero på att det är så mycket att tänka på just nu eller så kanske jag bara har en parasit som äter på min sömnnerv, sen när den är klar med den så börjar den mumsa iväg på mina ögon och då kommer jag se ännu mer hålögd ut än vad jag redan gör...för lite sömn kan verkligen få en att tänka konstiga saker.

Kollade mitt konto när jag kom hem idag och då hade någon satt in 200 spänn, jag antog direkt att det måste vara nåt misstag eftersom det oftast är så när det gäller pengar, och mig. Men det var det inte utan det var världens bästa Palle som ville peppa upp mig. Tyvärr råkade det få motsatt effekt då jag började lipa som en liten flicka...som sagt för lite sömn..

Det var en ganska jobbig dag, en tjej i klassen har det väldigt jobbigt då hon får panikattacker då och då. Idag hände det igen. Hon bröt bara ihop. "Jag känner mig så värdelös" sa hon och det högg verkligen till i hjärtat. Så många gånger har man hört de orden men har jag någonsin lärt mig hur man ska få en person att inte känna så? Nä. Jag inser nu att jag undvikit personen i fråga då det rör upp för mycket jobbiga minnen. Fyfan. Det är precis så jag inte vill vara. Så nu ska jag sluta gnälla för det finns de som mår så jävla dåligt som behöver folk som ställer upp. Jag ska i alla fall försöka

en och en halv vecka kvar

Jag har börjat bli lätt uttråkad av stockholm för tillfället, det är absolut inget fel på stället men jag känner att min själ är någon annanstans. Den befinner sig i min lägenhet, förmodligen springer Grillan efter den och skäller. Det känns som att jag längtar så jävla mycket till sommarlov att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv, det gör inte saken bättre att jag har så jävla dåligt med pengar att jag inte kan hitta på nåt kul på helgerna. Inte något som involverar bortsupande av problem i alla fall. Wäää, vad jag gnäller, snart får jag ju åka hem! Cant wait! När jag kommer hem ska jag förmodligen städa eftersom att det kommer att se förjävligt ut där hemma med 2 katterna rumstrerandes runt. Sen ska jag ta itu med das balkong! Äntligen får vi använda den som en balkong bör användas! Sen ska jag ha en fetfest och alla ska komma så att jag kan krama om dem hårt!

Om jag inte misstar mig så är det en viss persons bebis som är beräknad till i veckan, shit! Hur kan 9 månader gå så fort?

Nu ska jag till Dermarome och bli behandlad, tjipp o hejs

Its a fucked up world

Börjar inte vår utseendefixering gå lite över styr? Jag går in på blogg.se för att kolla om det finns någon intressant blogg att snoka runt på men till min enorma besvikelse handlar 99,9 procent av alla bloggar om vad folk ska ha på sig och vad de inhandlat på dagen i fråga. Och det sjuka är att det verkar faktiskt vara fler människor än deras kompisar som orkar läsa skiten. Jag påstår inte på något sätt att min blogg är intressant, för det är den fan inte. Men jag skriver inte för någon annan. Fast iofs så kan jag börja ta kort på mig själv varenda morgon så att folk kan se vilka klädesplagg jag bestämt mig för att bära idag. Varför? Jag förstår inte, vill man att andra ska tänka "Satan vilken fin outfit, den där tjejen måste ha koll eftersom att hon bloggar om vad hon har på sig varje dag" också går alla och köper exakt samma grejer eftersom att det oftast står skrivet vart, hur och när man inhandlat skräpet. Personligen tycker jag om att helst vara ensam om min "couture" och skulle tycka att det skulle vara lite obehagligt om folk började efterapa min "stil". Det är klart vi har alla olika intressen, vissa tycker om kläder och plastikoperationer och andra tycker om att fundera på andra saker än sig själv.

Jag var faktiskt och inhandlade lite linnen och grejer men det var mest för att jag märkte att jag mest har svarta kläder i min garderob och det gör faktiskt jävligt stor skillnad om man har ett ljust plagg i den här hettan. Det är hårt att vara hårdrockare när det är 30 grader plus. Så nu har jag fixat det, men absolut inga färgglada plagg ånej så långt sträcker jag mig inte.

rappa kalja galore

skönt med helg? ja! skönt med stekande värme eeeh not so much. jag tycker ju mer om att vistas i arktiska klimat.

igår åkte jag med mina färdigmarinerade karrekotletter till jeanette och dennis för lite trevligt grillande. Och trevligt var det, sen kom hampus, anders och claes också and they brought guitar hero! Tyvärr med bara en gitarr men det funkar ju ändå. Jag var däremot chanslös mot supernötarna dennis, Anders, claes och hampus. Den enda jag möjligtvis kunde spela ut var jeanette men det var mest för att hon spelade en halv gång och sen fick nåt slags raseriutbrott och svor på att aldrig spela det där jävla skitspelet igen. Sen drog vi och spelade lite hederlig basket vilket inleddes med en härlig passning rakt i skallen för min del. Hampus sa att det var en olycka, men jag vet inte, killen har ju ondska sprutandes ur öronen:P När myggen fullständigt höll på att äta oss levande så åkte vi tillbaka till the pad och spelade nya Rappa Kalja. Och låt mig berätta flickän, att det nya RappaKalja fullständigt spöar gamla Rappakaljas ass! Det finns mycket mer kategorier och de riktiga svaren är oftast mer skruvade än vad nån av oss freaks någonsin kan hitta på. (anneli, du skulle älska det!)
Jag var ganska trött och förlorade båda gångerna pga min brist på koncentration och fantasi. Men jag tyckte ändå att jag fick till en del pärlor.Som när vi skulle gissa vad filmen "The birth of a nation" handlade om så skrev jag; "En gripande skildring av den sanna berättelsen om en kvinna som föder ett mindre land". Sen skrattade jag kaskader när mitt svar lästes upp, ibland har jag så mycket klass att jag har svårt att veta vad jag ska göra av mig själv. Det bästa tyckte jag ändå var när claes skulle förklara handlingen till filmen "farornas ö" så skrev han typ: "3 blinda män hittar en osynlig ö, nu tvingas de populera den". haha å claes, silent but deadly.

Idag ska jag bara slappa och kanske städa lite, också måste jag plugga till det där förbannade decleor provet. Jaja jag köper lite snarr så blir allting bra.

"All my life I've been an obese man in a fat mans body"


Bakisdag nummer 2

Alltså vad fan är detta, jag var ut i tisdags och jag är fortfarande bakis. Jag antar att det blir så när man blir äldre men för helvette jag är ju bara 23! Nån jävla måtta får det vara.
Skönt att det snart är helg igen i alla fall, då ska jag bara slappa och må gött. Och grilla med jeanette och dennis...mmm, längtar redan!

Idag fick jag äntligen bytt på min taklampa, jag har försökt ett flertal gånger men jag är lite för kort. Idag mötte herr taklampa sin överkvinna och nu kan jag äntligen se vad jag gör, tyvärr dök det upp en jävla massa damm när jag tände lyset men då får man bara släcka lyset i huvet och bara ignorera.

Var och hälsade på kusin tomas igår i min bakfylla, jag kan inte ha varit särskilt trevlig, men det var kul att träffa dem i alla fall. Lilla Nelly är inte så liten längre och snackar och sjunger som en liten superstjärna. Synd att jag inte har nån kamera.

Just nu är det Simpsonavsnittet då homer äter upp sig till 135 kg för att klassas som sjukligt fet, så nu ska jag se, och skratta.

Golden hits

Gårdagens fest var nog det roligaste jag gjort på länge. Det började med att Anna blev lite galen på att inte en jävel kunde komma i tid. Jag kom en halvtimma sent men jag tänkte jag kommer ändå vara före Lina, och nog fan var jag det, typ en halvtimma före. Det roliga var att det bara var hon som visste vart vi skulle så vi fick snällt vänta. Fast det var jättetrevligt, vi satte oss på närmaste skotska pub och tog en bärs. Sen när Lina väl behagade komma så drog vi iväg till ett berg där det redan satt ganska mycket folk. Det var helvetes fint och varmt och bara helt fantastiskt. Toabesöken blev lite lätt bökiga då man måste klättra ned för berget till närmsta buske, så det fanns ju viss risk för svåra benbrott då det var rätt brant. Då kände jag mig glad att jag skippade högklackat.
Klockan 23 ungefär bestämde sig Lina för att åka hem, hon hade tydligen smällt i sig en liter vin och mådde ganska dåligt. Det var jävligt synd att hon åkte hem för sen drog vi iväg till Golden hits för karaoke och öl! Och fysatan vad roligt vi hade! Vi dansade, vi sjöng, vi drack och det bästa är att jag kommer ihåg allt. Jag har ju en tendens att få blackouts när jag dricker mer än 3 öl.
Jag och Anna inledde starkt med Dolly parton, 9 to 5. Det blev succe och efter kom det fram en massa folk och sa att jag sjöng bra. Det var ju bra eftersom att man inte hörde ett piss av vad man själv sjöng. Kul är det vare sig man sjuger bra eller inte. Sen sjöng vi Bobans Jammin, note to self, Bob marley är bra att lyssna på, inte att försöka sjunga:P Så jag ger Golden hits en stark 4 och en halva, minus ett halvt poäng för att det faktiskt luktade kräks i barområdet, wääk.
Imorse mådde jag skit, men det var lätt värt det! Tyvärr tappade Miriam bort sin tröja och sitt visa kort och det var ju trist, jag vet själv hur jävla jobbigt det är att inte ha nåt kort.

Kändisspotting nr 5,6 och 7. Kungshallen, hela Idoljuryn satt och käkade. Jag har fortfarande inte sett nån riktigt bra kändis än men jag hoppas på nåt sånt där WOW-ögonblick, måste börja hålla ögonen öppna.

Ska snart åka till Tomas och Helene, jag blev så glad när Moster ringde och bjöd in mig. Skulle verkligen vilja umgås mer med dem, dom är ju ändå släkt men det känns inte som att jag vet så mycket om dem, förutom att de är bra människor förstås.


Det var ganska mycket folk på berget

Det var ganska mycket folk på berget
Vad kul Anna ser ut att ha

Miriam

Miriam

Lina

Lina
Lina alltid lika fabulous

Anna

Anna
Min lilla Kalmarian

Anna och Therese

Anna och Therese

Satt på ett berg igår och förfestade

Satt på ett berg igår och förfestade
Hej Stockholm

Grattis sverige

Grattis sverige på din nationaldag, ännu en anledning för de svenska folket att supa sig redlösa, tack så mycket, tack. Jag vet att jag är en hycklare, jag och några kompadremios från klassen ska faktiskt fira nånting idag i alla fall. Vi ska dra till nån park och dricka öl och säkert snacka hud:P  Det blir säkert superduper

Det blev spiken på pedikyrprovet! Spiken på provet, spiken på provet, spiken, provet YEAH!

Erik, jag är lite osäker om Anneli släpper iväg sin pride and joy men du kan ju fråga:) Hennes blogg är:
www.littlefish.blogg.se

Not again

Jaha, då vaknar man igen med nåt slags konstiga utslag över hela jävla ansiktet. Va fan vi ska vara hudterapeuter för helvette. Just som min gamla reaktion börjat gå bort så kommer det här. Vi ska ha nån slags fest ikväll men ärligt talat så känner jag mig inte så peppad längre, inte för lookens skull utan mer för den ihärdiga brännande känslan i hela ansiktet! GGGAAAAAAH

Suck, I love you silly person

Suck, I love you silly person

You are my sister

Jag hatar att du är så långt borta systerling, by the way jag har börjat lyssna på anthony and the johnsons och det smärtar mig att erkänna att du hade rätt. Dom är riktigt bra. Tyvärr gör det fruktansvärt ont i hjärtat när jag lyssnar på "You are my sister". Sitter här och fulgråter en måndagmorgon, ska snart iväg och skriva prov, men allt jag skulle vilja göra är att ta första plan hem och bara ge dig världens största kram. Sen skulle vi se who wants to be a superhero och skratta.

Youre my superhero major victory!

Why major victory?
Ska just sätta mig och se det sista avsnittet av "who wants to be a superhero". När jag såg första avsnittet höll jag på att dö av skratt, nu sitter jag och grinar som den sentimentala losern jag är. Lets watch!

En afton på "hotellet"

Nu har äntligen den omtalade klassfesten ägt rum. Det har ju varit planerat ett tag att vi skulle åka någonstans hela klassen och käka. Tyvärr så kostade maten ca 300 spänn så det kändes inte som ett särskilt neutralt val. Men jag hade jättekul med mina fattiga små svin till vänner. Vi hängde i Annas flådiga skanstulllägenhet och drack öl till en början vilket var jävligt trevligt. Sen drog vi på öppet hus på dermarome där vi spenderade ungefär en kvart, vi ångraden sen att vi var sega as och inte drog dit tidigare då de nämligen serverade starköl och tilltugg. Men vi fick trots allt en goodybag med solskyddsfaktor och ett I.D-linne så det var lätt värt besöket. Efter det var det då meningen att vi skulle dra till "Hotellet" och det gjorde vi. Man kan väl säga att ena halvan av klassen var ganska peppade medans andra var..inte så peppade. Men det är ju så, alla kanske inte tycker om att ha kul.
Jag hade i alla fall trevligt trots att jag noterade i mitt salongsberusade sinne att de flesta som befann sig där såg ut som att de borde försöka dra ut pinnen som verkade vara uppkörd i diverse kroppsöppningar.
Efter ett tag så kom vi på att vi ville dra till ett roligt ställe så vi började bege oss ut i stockholmsnatten. Tyvärr tappade vi två krigare på vägen pga att Miriam hamnade i nån slags deppgrej efter besöket på "hotellet". Så jag och Lina begav oss till det ställe som alltid välkomnar fattiga svin som oss, Medusa. Och kul hade vi, vi dansade så jävla mycket och  idag ångrar jag bittert att jag skulle envisas med att ha mina förbannade pumps. Nåja, ibland får man offra sig.
Det blir nog fest på tisdag också, kanske om min sinande ekonomi tillåter det.

Anneli frågade mig idag om jag inte tycker att det blir jobbigt att ta hand om Angelinas alla barn, på den frågan svarar jag, man måste offra sig för kärleken.
Och Fredrik, jag vet att du är imponerad/avundsjuk på mina otroliga "klipp och klistra" förmågor, du kan få en lektion någon dag i hur man använder paints alla tekniska funktioner så som Markera, klipp ut och klistra in.