Bye bye babiiie

Bye bye babiiie
Fan vad kul vi haft under påsken. Och om jag får vara så parig, du är tamefan det bästa.

Back to Stockis

Ska börja dra mig till Stockholm om ca 20 min. Känns lite jobbigt att flyga själv, min  flyggranne kommer att finna mig gnagandes på stackarens arm efter ca 5 minuter. God I hate flying.
Tänkte lägga upp bilder från gårdagens bravader på pixbox men jag bestämde mig för att censurera mig själv och lägga bilderna i "please dont watch" filen. Jag ser det inte som att jag berövar världen av en gnutta humor utan hellre att jag räddar en sjutusan massa människor från yrsel och kaskadliknande kräkningar. Ja, det var så hemskt, jag har sår på kroppen som bevisar det.

Dagen flöt verkligen förbi i ett nafs, men jag antar att det är så då man verkligen bara vill stanna tiden. guds lilla skämt. Fast iofs går tiden rysligt fort när man rullar sig i skratt framför Black books, skitbra serie; Dylan Moran, sprit, cigaretter, böcker, misär. Kan det bli bättre?

10 minuter kvar till go time. Hejdå Pite, we shall meet again

öl, fia och pyng

Nu har jag äntligen fått smaka på sötman med vår balle, och sött var det, och fantastiskt. Även andra ballar smakades på men det talar vi tyst om. Kul att Tåbias och Jimmy dean kom förbi och ärade oss med deras närvaro, tyvärr låtsades svikarna ha en "födelsedagsfest" att gå på. Jag tror att det bara var en ursäkt för att sätta sig i parken med deras alkiskompisar och snacka minnen. Ja, jag är fortfarande full.
fyfan, nu börjar det bli dags att börja igen, det är som en plikt som måste utföras. Hejdå alla vi ses på andra sidan..eller kalles.


Ta en öl på ballen

Imorgon blir det mest troligt, om vädret håller i sig, att ta nalta bärs på ballen. Så om någon känner sig manad så är det bara att komma förbi och ta sig en kall en och kanske snacka lite skit. kom igen, var inte blyga nu:)

Ingen vannlig dag

Grattis Åke Pahlin på din bemärkelsedag! Snart anländer vi med present and all! Hoppas du lagt dina smädelser på hyllan för en stund så kanske vi får ha en trevlig onsdagseftermiddag. Fast jag tycker Åke är ganska lustig.. som förra helgen då han i min frånvaro frågade Palle vilken hårfärg jag hade. Palle svarade ja det är väl mörkt...Varpå Åke drog till med "det skulle man inte kunna tro".  hahahahahaaaa öööhhja. Frågan är om han menade allvar..fast det tror jag inte... Åke är en ganska märklig man.


Bro och Rills

Bro och Rills
Anders och hans lilla avkomma

Kälken och Torsken

K?lken och Torsken
Jag saknar er redan era små svin! Allt blir så mycket fånigare med en torsk och en norrman

Rille galore

SItter hemma i rosvik och hänger med den nya stjärnan i stan, rickard holmström larsson. Snällare unge får man leta efter, och nu börjar kampen om vem som blir den snälla fastern. tyvärr ligger jag lite i underläge när jag inte kommer att vara hemma så mycket men det tar jag igen sen när jag öppnat min superframgångsrika studio och kan köpa skitmycket grejer till ungen. 1-0 till mig bitch!

Stockholm är bra på många sätt, men det är fan inte hemma. Jag älskar att vara hemma i Pite! Även fast alla pikar en om att man blivit en dryg stockholmare men hej dte är smällar man får ta