sawadee kaa bloggen

peng pang pii hoo maa apa-apa
okej, jag ska inte forsoka skriva hejn pa thai. Det hade varit coolt men tyvarr sa ar jag inte sa bevandrad i det thailandska spraket. Jag kan nagra ord:
hej- sawadee kaa
tack- kap kun kaa
dra du at helvette, idiot och dylikt- dop lee an lee (kan vara felstavat men det ar sa det later)
skynda, skynda- leu leu!
mai kiap- chop sticks
luk chang- bebis elefant

som du ser bloggen sa ar mitt ordforrad begransat men dock valdigt anvandbart.

Palle har lart sig om den thailandska solen. Han ar nagat mer aggressiv an den pa var sida av planeten och tycker sarskilt mycket om nar hud borjar falla av sina undersatar.

Jag har lart mig att buckets ar gott men farligt da de har en tendens att gora folk till imbiciller.

Jag har ocksa lart mig att slash hade en tamligen lycklig barndom och att john cleese ursprungligen hette john cheese men att hans far bytte namn pga dess fanighet. mycket bra lasmaterial i hejn bungalown!

imorgon ska vi aka till koh tao och snorkla! Jag ar skitpeppad for man har hort hur javla fint det ska vara dar! vi maste upp fore faan men det gor inget, vad gor man inte for att fa andas i en liten liten tub under vatten och peta pa sjogurkor?

Ingela, out!

Lugnet efter stormen

Sitter här vid min laptop och försöker att inte få ett nervöst sammanbrot. för att demonstrera min irritatin kommer jag att låta allt jag skriver vara oredigerat dåmin skitlaptop inte verkar vilja rgistrer tryck på viss knappar. Det tar evigheter bara att skriva ett enkelt inlägg eler bara e jävla adress! Och jag trycker verkligen odentligt på ala förbannad knappjävlar!

hur som helst så sitter jag hos jeanette och dennis i jaobsberg ochgottar mig åt att jag får sova lnge på morgonen. Och sova är verligen huvudordet här. Jag har sovit somen liten nassegris de senaste dagarna, ibland vill jag inte ens gå upp! plötsligt käns sömn ganska spännande och lite givande och inte som ett strande moment i vardagen. Jag får väl glädja ig åt detta tills jag skaffar ett jobb igen då sönen garanterat komer att vara sombortblåt.

Saknar mina små klasskamrater men samtidigt så längtar jag hemtillpite som fan. Och det var längesen jag kände sån enorm saknad efter Palle,altså jag har ju saknat honom hela tiden men det ä verkligen efter skolans slut som jag haft ett pallefrmat hål i hjrtat. Det ska bi så jävla kul att åka tll thailand med honom!

Jag orkar ite skriva mer på den här jävla datorn det r ändå ingen som kmmer fatta skiten. pusshj