Katter är roliga

Jag vet att jag är en kattgeek, men jag älskar det här klippet!


Wadda day

En lång, lång dag avslutades med att en kund inte ville ha min hjälp för att jag såg ung ut, grattis världen.

Har sett 2 riktigt bra filmer dock!
The brothers Bloom, en riktigt jäkla bra film med adrian brody 5 av 5!
Star strek the movie överaskande nog, jag är inget jättefan av star trek-serien men filmen var riktigt välgjord.

Vi fick vår fina tvättmaskin igår men jag är tyvärr för klen för att bära in den i huset så hon får stå å frysa utanför till palle kommer hem.

Nu ska jag sova tidigt och drömma om en solig ö utan fördomar och krav

Spela monkey island och läsa neil gaiman

Vilken trevlig eftermiddag efter en stressig dag! Jag har enbart lagat mat åt mig själv och katterna såklart, men rocky och Lillan nöjde sig inte med köttfärsås och haricots utan körde finsmaken med hårda små bitar i varierande form som förmodligen är fyllda med aska. Katter är kräsna djur.

Ska just börja på 3:e delen av monkey island, fuskade bara lite på 2:an men man mår alltid lite illa när man är för otålig för att spela spelet fair and fyrkant. Helt underbart spel dock, Le chuck har aldrig varit bättre.

Jag skulle vilja avsluta med en Doors låt som jag haft på hjärnan hela dagen.


I had a dog, and its name was bingo

Förlåt blogg, du har kommit lite i skymundan på sista tiden, men frukta inte! Även om vi ibland inte träffas vissa perioder så betyder inte det att jag slutat ha ett ensidigt fruktlöst förhållande med dig.

Det har varit mycket som skett i hesselhuset. Vi har byggt en massa och listat nääästan klart. Det känns som att hur många jävla lister man än sätter upp så finns det alltid minst 2 ställen till som behöver listas.
Sen var vi opa banken och lånade lite för att he in bergvärme, det kändes halvbra med tanke på att det var en satans massa pengar, men samtidigt kommer vi spara in på värme. plus att vi tänkte fixa köket när vi ändå håller på så vi satt och byggde ihop detta  med hjälp av ikea igår och jag tror att det kommer bli fent! Sen gick våran skräpäckel tvättmaskin sönder också men det var ändå på tiden att byta ut den så vi har beställt en cylinda som är miljövänlig och framförallt svart. Så jag känner mig ganska nöjd på det hela.

Helgen var fantabulous som vanligt. I fredags satt vi och lyssnade när Juzy repeterade vilket var förvånandsvärt bra. Om de där grabbarna inte kommer leva på sin musik inom en snar framtid så är mitt namn bengt. Sen kom Palle med en surprise när han bara satt sig bakom trummorna och faktiskt kunde spela ett par låtar, det var ett sånt där "jasså?"-ögonblick. I lördags var det hemmafest på hessel och det var korvfest som vanligt men väldigt trevligt.

Palle åkte just iväg till riksgränsen under en lång radda svordomar och jag som tänkte ta bilen idag får tänka om och åka skräpbuss istället. Jävla vinter, vad gör du här så tidigt?

Nä nu är det dags att påbörja veckan.