The happy blog

Nu ska jag äntligen skriva i dig blogsy när jag är glad. Jag vet att du fått djupa emotionella ärr som förmodligen aldrig fullt kommer att försvinna av tidigare inlägg men hör und happen!
Den här veckan har varit so freakin awesome! Jag började jobba på presenta och här i Lule i måndags, väldigt nervös och väldigt exhalterad stegade jag in i affären som skulle bli min arbetsplats. Det är så förbannat roligt! Jag som börjat fundera på om hejn utbildningen verkligen skulle ge något. Och nu har det gett något, med råge!
Min lycka i nuläget ligger på ett alltime high, jag ler hela vägen hem på bussen.
Just när jag trodde att min lycka inte skulle kunna bli mer komplett så gav Palle mig ett fotoalbum som han suttit och knåpat ihop i en veckas tid. I ära av vår 5-års dag så har han suttit och fyllt ett helt album med bilder på oss och kompisar och good times. Då brast det bara och kranen stod på fullt sprut, jag kunde knappt se bilderna för att jag lipade så mycket. Det är det finaste och roligaste jag någonsin fått, inte ens thailandsresan kan slå hejn.

Igår kom Nator på att vi skulle åka till Lavergruvan och kolla in gamla husgrunder. Det var ganska kul, lägger nog upp bilder inom kort.

Idag kommer våra släktingar från stockholm till rosebay och grillar så jag och poopa ska sätta på våra finaste kläder och ett glatt humör och attendera denna prestigefyllda afton. Det ska bli kul, men framförallt gott med grillins!
mmm!

Apa-kassa

Satt 20 minuter i telefonkö hos a-kassan idag, plötsligt började jag inse att jag var som kunderna jag pratar med varenda dag. Mina farhågor besannades när jag möttes av en obrydd, nonchalant röst som förklarade smått irriterat att allting jag behöver veta står i papprena jag har fått. Gaah!
Nu är det i alla fall bara en vecka kvar av slavgörat, oh happy day!

Ett stort grattis till min bror och hans damsällskap som gått och förlovat sig under sin utlandsresa! O en sån fröjd och O en sån lycka! mamma måste ha bajsat på sig av upphetsning.


Nu ska jag gå och inte ha ångest över mina nya skor, dom behövdes! Jag skulle ändå ha köpt skor sen och alla andra förklaringar jag ska mata min tvivlande hjärna med.


Mellanlanding

Grattis Sverige! vi grattar dig idag av okänd anledning men det ger oss ett superbt tillfälle att få vara lediga och dricka mer alkohol.
Jag har faktiskt valt att inte fira sveriges nationaldag idag, mest för att jag måste släpa mig till jobbet tidigt imorgon och för att jag fortfarande är ganska sliten från gårdagen. Det var längesen det befann sig så mycket folk hos oss, det var jävligt trevligt. Jag har suttit och tänkt på vad en av festdeltagarna sade när vi diskuterade filmen "the village". Han tyckte nämligen att det var det sämsta skit han sett eftersom att; "Om vi är i behov av mediciner för att överleva så skickar man väl för fan inte en blind brud och ett mongo, ger man mongo-ola en tjuga för medicin så kommer han ändå bara springa till närmsta glasskiosk och köpa upp den" Jag vet inte om jag kan återge hela citatet, men hur som  helst så var det roligt.
Palle är å grillar ikväll, jag hade lite velat att han skulle stanna hemma med mig och gona, men han ska ju inte behöva lida för att jag jobbar. Han förtjänar att ha kul efter allt snufoo. han är så fin.

Ledig!

Vad ska man göra med sin lediga torsdag? kanske passa på att njuta av solen? I framtiden kommer man nog inte säga att man ska gå ut och njuta av solen. I en avlägsen framtid tror jag att man snarare går ut för att förbanna solen. "Soljävel, lys inte så mycket! Du gör mitt odlande av diverse grödor till en omöjlighet!"

eeh, så jag ska gå ut och vara likgiltig  mot solen.

T ´is a lovely day Gov`na!

Vilken underbar dag! Solen skiner, fåglarna sjunger och vinden, i vår nationalskald Petters ord, har vänt.


regular everyday normal guy

If you got a pet cat put your hands up!


inget jobb..

..på aditro nå mer! jag får jobba som hudterapeut!! WOHOOWOOWOWOWOWOWOWOOOOOOOOOO!!!

Jag är så lycklig att jag tror jag kräks! KRÄKS säger jag!!!


jag skulle gärna skriva nåt om helgens bravader men jag kommer faktiskt inte ihåg, det får bli lucköppning i morrn helt enkelt.