Helgen

Fyfan vad jag är peppad inför helgen! Jag vet inte riktigt varför egentligen jag är bara superpeppad på fest. Kanske för att föregående helg blev ganska stillsam, förutom hetsbowlingen då.

Jag har lite ångest då jag har betalat alla mina räkningar och owings och då bara har 800 bagis kvar att leva på. men det klarar man egentligen, bara man har lite diciplin. Hm, tjejen som åt upp en hel brie ost kanske inte är nidbilden av diciplin dock.

Sitter på jobbet och det har inte ringt en käft än så länge. Ni som läser det här kan väl ringa in till canal digitals kundtjänst och snacka lite?

Ny design

vad tycks om the new improved clownpenisdotfart? ganska spiffig va? och jag har inte valt en sån där bögig mall heller utan jag har skapat detta mirakel med mina egna händer och min egen hjärna. Jag är så stolt att jag nästan kräks!


I wanna rock and roll all night !

124122-23

skor

Faaan mina favoritpjuck gick sönder för andra gången! Nu ger jag upp tanken på att "dom kostade ändå 600 bagare då borde dom väl hålla". Nu måste jag byta men till vad? Jag är helt lost när det gäller skor. Jag behöver ett par praktiska som jag kan använda på vardagarna men det slutar alltid med att jag köper ett par piffiga festpjuck istället. Varför ska det vara så runkarns svårt att välja ett par skor??
snart börjar jag använda skorna som sofia torsk lämnade kvar efter halloween. På tal om torsk, jag saknar henne. Jag tror att det är dags för att göra en räddningsaktion mot landet i väst som så brutalt kidnappat och kaptiverat vår lilla Forra F. Ok jag har inga pengar för att resa dit, men jag kan skriva ett argt brev. Ok jag är för snäll för att skriva arga brev, men ett lite lätt irriterat sms kanske.

jag älskar Rock, I really do.

endagshelgen

å vad det känns bra att vara ledig idag! Skulle egentligen jobba men jag bytte skift med en arbetskamrat och nu sitter jag här, redo att begynna mitt wow-spelande vilket jag skänkt alldeles för lite tid åt på sista tiden. Fan att man måste jobba! 

Det är bara en månad kvar tills jag drar till Stockholm. Det känns bättre och bättre för var dag som går och trots att jag kommer att dö av saknad så tror jag att jag behöver det här. och vad fan gnäller man om egentligen? wää, jag måste fara till Stockholm och plugga till mitt drömyrke..åå så jobbigt. Nä fan man ska vara glad för de chanser man får. Världen är för full av människor utan möjligheter. Man måste bara ta sig ur sin bekväma zon och våga hoppa.

Annars börjar leggan återgå till något som liknar ett beboeligt hem. Det enda som saknas nu är alla dörrar som ska lackeras men det är det enda. Ja och det faktum att det luktar rök konstant i hela läggan. Tack Sture, och tack byggisar som inte kan fixa ett ordentligt luftsystem. Man borde inte få röka i lägenheten, helst inte om man faktiskt har en balkong att nyttja.

Elin och Rocky har dragit iväg till Thailand nu, och jag dör av avundsjuka! Det här är den perfekta tidpunkten för att dra utomlands, nu när kylan faktiskt intagit Piteå. Hoppas ni får en smashing time!

Jag hade tänkt få ut igår men det visade sig att alla redan varit ut på fredagen och ingen var sugen på fest. Så jag fick svälja partymonstret och hänga med på bowling istället. fast det var inte fy skam, bowling är jävligt kul, men alldeles för dyrt! Palle vann i alla fall med Fredrik som en frenetisk tvåa. Jag kom 3.a  och the Tit kom sist. Ibland hjälper en enorm ansats och att gå ut i spagat föga Tommy.

I veckan ska jag leva sunt i alla fall. jag har inte tränat ordentligt sen före jul nån gång. Men nu ska det bli ändring på det..ut ur bekväma zonen så att säga.

Lilla gumman

Jag tycker att det borde finnas en lag mot att folk får kalla sina medmänniskor för "lilla gumman". Idag när jag försökte förklara för en kund att han hade ett signalproblem så blev jag tilltalad med detta epitet. och helvete vad man känner sig liten bara av att någon yttrar de orden. Men jag svalde min ilska och förklarade för gubbjäveln att när alla kanaler på en frekvens plötsligt försvinner och det dessutom kommer fram själva tecknet för signalproblem, så är det faktiskt ett signalproblem. När han ändå inte trodde mig så lurade jag honom att det var boxen det var fel på och sålde honom en ny. Jag tror att människor, speciellt män, beter sig helt annars mot tjejer i telefon än om det varit en kille. Killarna på jobbet har ex aldrig fått frågan "är det här verkligen teknikavdelningen?" Men de får däremot höra "Förra personen jag pratade med var en tjej och hon verkade inte veta vad hon pratade om". Fast vi alla får precis samma utbildning. förra månaden skulle jag nog rivit upp himmel och jord över något sånt, men jag känner mig som vattnet på gåsen, nothing can touch me. I am untouchable!

Röra

en jävla röra är det här. Jag och Palle fick släpa ut alla våra grejer ur sovrummen för att de håller på att lägga nya mattor. Så vi fick sova i köket inatt. Tyvärr så trodde jag att de skulle lyckas peta dit listerna och äntligen bli klara idag men det visade sig att så var ju inte fallet. Hm, SULPLISE, SULPLISE.
Jaja, det kan ju inte vara så värst länge kvar nu...eller?

Sweet sweet weekend

Nu är den äntligen här, den efterlängtade helgen! Direkt efter jobbet igår var jag till Danne Bs för öl, vattenpipa och skitsnack. Därefter stapplade vi iväg till Kalles. tyvärr intog Ölle en smula för mycket, kanske efter det att vi peppat honom till det med frasen "what could possiblay go wrong?". well, han borde förstått, jag frånsäger mig allt ansvar! Det var jäkligt kul i alla  fall och mycket folk på Charles.
Vi får se hur resten av helgen utspelar sig.

Gårdagen bjöd på en hel del överraskningar också, en jävligt stor en faktiskt..eller liten det beror på hur man ser på saken. Jag vet inte om det är allmän kännedom ännu så jag säger bara så här...JESUSCHRISTMONKEYBALLS!

mamma, ringde igår också och sa att hon skulle slåss mot arbetsförmedlingen till döden, jag tycker hon är rolig när hon använder sina super byråkratkrafter..till godo..alltid till godo.

Follow up på vattenförgiftningsdealen (för det är inte bara jag som bryr mig!); Problemen som uppstår när man dricker för mycket vatten beror på att saltbalansen i kroppen blir fel när man kissar för mycket. Människokroppen kan inte göra sig av med hur mycket vatten som helst. Vattnet blir kvar i kroppen och går ut i cellerna.
  – Vad du dör av är att det går in vatten i cellerna i hjärnan. Hjärnan svullnar och blodtillförseln stryps
.  Så långt är jag nöjd, men jag undrar fortfarande hur mycket vinnaren av tävlingen drack! Its driving me crazy!

insomnia--igen

Fanfanfan, varför kan jag inte sova? Jag är skittrött när jag kommer hem men ändå ligger jag med ögonen uppspärrade hela förbannade natten. Ser INTE fram emot 8 timmars sittandes framför en skärm. Kanske har livsfarliga signaler sipprat in i min hjärna, tvingar mina ögon att förbli öppna. Det hjälper inte särskilt mycket när nosab idioterna börjar slanga nå skit från min granne klockan 7 på morgonen. Tänk om man bara kunde ta en uzi och kötta ner alla byggmuppar så att man slipper skiten. Inte Björn, Björn är snäll.

Jag läste i aftonbladet igår om en kvinna som drack 7 liter vatten och dog av vattenförgiftning. Jag antar att det är sant som det är sagt  att man ska ta allt med måtta. Det sjuka var att hon var med i en tävling om vem som kunde dricka mest vatten utan att gå på toa och den stackars kvinnan vann inte ens, då undrar jag förstås hur mycket drack vinnaren? Och varför fick inte han vattenförgiftning? Jag måste kolla upp mer om det här med vattenförgiftning.

Ska väl börja pallra mig till Tradimus, känner inte för det, men nu är det bara 8 timmar till helg! Onward!

I am Jacks burning sense of accomplishment

Idag släppte jag arbetslöshetens bojor, förhoppningsvis för gott då jag meddelade arbetsförnedringen att jag fått heltidjobb. Elisabeth måste ha dragit en lättnadens suck då hon fuckat upp för mig big time. Men nu är tid för förlåtelse, nu är tid för att släppa gammal skit och se framåt mot nya tider.
Sofia, min norska torska, tipsade mig om en måbra bok, att välja glädje, man skulle kanske kunna tro att det mest innehåller en massa psykologiskt dravel om självkänsla. Det gör den! Men aj vad mycket som stämmer in på mig. Varför väljer man att vara ett offer? man vill bara att folk ska tycka synd om en och klappa en på huvudet. Men varför fortsätter man vara offer när man aldrig uppnår den effekt man strävar efter? Allt handlar om att skapa skamkänslor hos andra människor så att de ska se hur jäkla synd det är om mig. Men hur ska man kunna vara lycklig om skamskapandet bara leder till skuldkänslor?
Jesuschristmonkeyballs vad livet kan verka komplicerat!

idag är en bra dag i alla fall, och nu börjar helgen hägra vid horisonten.

Kul att höra av dig Nobban:) har du en blogg eller?

Två grisar på väg hem

Två grisar på väg hem

London came and went

Kom hem från London i förrgår efter två ganska jobbiga flygningar. Damn you stormen Per! Jaja nu är vi hemma på fast mark igen. Ska snart åka till jobbet därav min extrema opeppighet (its a word).
Och längtan efter att börja skolan är starkare än någonsin. Då slipper jag inte bara jobbet utan även arbetsförmedlingen, får man väl fan ta och hoppas.

I övrigt så är jag helpeppad på fest i helgen då det inte blev något direkt festande i London, och nu har jag en massa nya threds så man behöver inte se ut som en luffare nå mer.

Man lär sig ganska mycket om folk som man reser med. Jag har tex lärt mig att Palle är den perfekta resekamraten, han har världens bästa lokalsinne, han är bra på att bjuda på saker, han är aldrig aldrig deppig också är han snygg också..cant beat that! En underlig sak hände på resan, vårt första parkort. Under 3½ år har vi inte ett enda kort på oss två tillsammans så nu kan jag med mild enteusiasm publicera detta. Enjoy.


vatten på en gås

Välkommen till kundtjänst, tjänsten som  tillhandahåller stackars arbetslösa skitungar vilka du med stor glädje och fröjd får trampa på, smäda och gärna förolämpa till tårar om så krävs. Och kom ihåg, de är inte människor, de är "ungdomar".

2 veckor in  i skiten och jag är stenless. Jag är less på att promota ett företag som jag inte sympatiserar med överhuvudtaget. Jag är less att försvara deras orimliga prishöjningar när jag egentligen bara vill hålla med de arga kunderna och jojna fackeltåget. Fan, kan man inte bara tänka att det är ett jobb? Jag är inte mitt jobb! Jag är trevlig och snäll, inte "en dryg norrlänning" som jag fick höra idag. Om jag fick som jag ville skulle jag ge ut gratis grejer till alla som förtjänade det. men tyvärr ingår inte detta i deras policy och tråkigt för er alla snikna människor där ute som bara vill få slippa betala er tv-täkning, men jag tänker göra mitt jobb om det bara så är 2 månader kvar. Gattdammit!


Vattenpåengås

Vattenpåengås

Vattenpåengås

Vattenpåengås

Vattenpåengås

Vattenpåengås

Vattenpåengås

Vattenpåengås


2 days bitches!

wohow! På tisdag åker jag und paulface till London! Där ska vi kolla på bobbies and lorries och ha en jolly good time! Fyfan vad kul det ska bliiiiiii. Jag var inte så peppad egentligen för att jag tyckte att det kändes jobbigt att behöva leva på palles pengar, men idag vände allt när jag fann 5000 bagare insatta på mitt konto. Tack mamma, det rörde ett gammalt korvhjärta.

idag åkte min lilla hausfrau hem, vem ska nu göra min disk och spela horde med mig?

Jag fattar inte att jag inte har kollat på rockstar supernova förut, det är ju skitbra! Varför blir aldrig svenska musiksåpor så här bra? kanske för att vi inte har tommy lee. Jag är inte ett fan direkt men han är ändå helvetes lustig.  Och nog fan är det så jävla mycket bättre än bögidol! Fuck yeah!