Lediga fredag

Idag var jag ledig som fan! Har haft en fin dag med min vän Fredrik som jag tvingade med på diverse butiker. Men Fyndat, det har jag gjort! Älskar reprisen och kupan! Man hittar alltid en massa saker som ser ut som skräp men om man bara stegar tillbaka lite och kisar så kan man plötsligt se att man kan använda skiten till ettusenett saker! Som idag, köpte jag en porslins-svan. För det otränade ögat se det mest ut som en svan med lite guldkrams, men voila! Plötsligt blev det en hållare för mina tops! I´m so clever I could just pee in my pantalons!

Och i helgen kommer finfrämmat från landet i väst! Då blir det akkuratts och kempegreits och hattar med älgar på.
Awesome!

Janet in my heart

Igår kom världens bästa Jeanette på besök, vad fan ska hon bo i kukstockholm för? Tur att hon har släkten här annars skulle man ju aldrig se röken av det lilla livet:) Vi hade jävligt trevligt i alla fall, grillins och sällskapspel. Sen pratade vi till 02.30 till en sovande Palles stora lycka. Vissa människor kan man inte köpa för pengar, Janet är inte en av dem men hon är freakin awesome!


Vi delar båda en förkärlek för söta djurfilmer på tuben. Ni vet såna filmer man säger "aaaaaaaaaw" Eller "Måååååå" Till.


Jag vet inte varför nån har klippt in nån jävla skitmusik till denna, men ändock är den här katten bland det sötaste somgår på ett par alldeles för korta framben.En klassiker som nästlat sig fast i våra hjärtan, den här lille kissen har nog inga säckar och vattendrag i sin framtid.Sleezefest

Mår förvånansvärt bra idag, jag kanske tar en promenad senare!


Jävligt trevlig skiva igår, ganska stillsamt tills Kally bestämde sig för att besudla vårat stenbord, eller stol eller vad tusan det ska vara.

Jag hade ingen aning om vad som skulle ske när han frågade "har ni ingen bibel eller nåt?"
Underbart!

The destruction of the world

Vissa gener borde aldrig få föras vidare. Vi är på väg att utrota oss själva!

Ååå måndag

Guud vad jag är pepp på att åka till jobbet.........................beh

Helgen har varit helt jävla divine! Synd att det går så fort när man jobbar lördan, man hinner som inte vila ut.
Roberts födelsedagsfest var sjukt rolig! Höjdpunkten kom när vi skulle käka och killen har beställt Skrov och små lyx till alla. Så jävla gött! Sen skulle vi leka en massa lekar också. 10 getingar i expressen och en guldstjärna åt världens bästa robert och Petra som styrt upp hela kalaset!

Söndan var inte fy shame heller. Vi åkte till pålis en svänka och palle polerade upp cojan så nu är hon fågelbajsfri.
Sen blev det grillins på altanen och söndagsparty med en mycket missnöjd händrik, tydligen duger inte charlotte perreli som söndagsnöje för herr hedkvist:P

Alltså, nu blev det nästan FÖR lyxigt

Arbetskada

Är lite nervös för att gå till jobbet idag, jag har nämligen ådragit mig ajjor i form av 3 stora skavsår på händerna. Det hände när jag krattade som ett djur igår och jag märkte aldrig att jag skavt upp små händerna förens jag kom in. Jag har en smygande aning om att jag har typ massor med massage idag också..mmm massageolja i sår.

Såg just Rocky få kattspö när jag tittade ut genom fönstret. Grannkatten är en jävla killer! Han ser verkligen ut som en ärkeskurk med sin utskutande panna och smygande gångstil. Nå ja, han klarar sig nog, han heter ju inte rocky för inget.


bajsda

Oj va he regn! Jävla typiskt att det blir skitväder när man har långhelg. Skit i samma, lite öl på det där så blir allting så mycket soligare:)

Gårdagen blev väldigt vilsam med hockey och true lies. Palle åkte till firman och drack gratis öl medans jag och nator hängde i hesselhuset och drack ingen öl. Men det var skönt, jag tycker ju att nator är extremt underhållande, trots att han är en konstig, konstig man. Men som jag brukar säga konstig är bara en omskrivning för att vara karismatisk.

Vi upptäckte att golvet i källaren har börjat blöda vitt skum. "Ååånej, nu blir det dyrt", är det första man tänker, men efter några minuters googlande kom palle fram till att det är nåt slags salt i marken som sipprar upp pga fukt. Vi måste slipa ner skiten och måla över med nån färg som släpper igenom fukten alltså. Vilket känns som en lättnad för vi hade ändå tänkt göra om det. piiiu! dodged a bullet there.

Ikväll blir det öl i alla fall, inledningsvis hos bäst, bäst nator och sen får vi se! Vi ses i dimman

Fulla cowboys

Jag går på stan, på väg tillbaka från lunchen då jag träffar på 3 killar i små cowboy outfits. De raglar gatan fram och blåser i små horn. Det är uppenbart att det är nåt slags studentjippo varav den extrema fyllan klockan halv två på dagen. Jag skrattar lite för mig själv och går in på jobbet. När jag kommer upp för trappen så ser jag att de tre kraftigt påverkade kofösarna kommer in i affären. De vill bli sminkade, det är en del av deras uppdrag. Den ena killen är så full eller nånting så att han måste bli uppbaxad av sin polare som inte är riktigt där ännu. Efter ett tag lyckas ändå påverkade cowboy nr 2 kläcka fram "du är ju schnyggggg, och DU är ju snyggggg!". Jag vet inte riktigt vem han riktade den kommentaren åt för hans huvud var riktat mot mig och hanna men hans blick var miljontals mil därifrån. Den andra killen försöker förklara tävlingen medans hans överförfriskade vän drar samma replik; "du är ju schnyggggg, och DU är ju snyggggg!". Nu håller killen på att ramla omkull varpå nån brud kommer och hjälper honom ut ur affären.

Om man ändå varit student, då är det i alla fall lite accepterbart att vara dritings mitt på dagen, med betoning på nästan.

Vad tråkigt att höra Ida, jag som hoppades att ingen skulle behöva må så dåligt någonsin.

The doors

The doors är en grupp som jag tycker väldigt mycket om, speciellt LA woman. Men det var faktiskt inte det jag syftade på med överskriften. Igår köpte vi dörrar av världens bästa Ulf. Man har verkligen blivit hemmablind när man känner sig som hemma med dörrar som ser ut som att de varit ägda av charles manson. Men nu, tack vare en fryntlig snickargubbe så har vi fått oss hela 4 dörrar till en billig spänning. Jag är en sån hausfrau som blir upphetsad av dörrar.

Monday phunday

7 minuter kvar tills COJan kommer att föra oss på snabba hjul till Lulstan. Känns skönt att köra bil istället för att sitta på suräckelbussen. Nu slipper man lyssna på skräp RIX bara för att busschauffören råkar tycka att morgonsol är det bästa sen skivat bröd.

Helgen har varit väldigt upp och ner. Jag tror att hela känsloregistret har spelats upp med extrema skiftningar. Jag är helt jävla slut i båda hjärna och hjärta.
Hade en mindre livskris när det verkade som om att mitt förhållande var på väg mot ruinens brant. Nu har vi snackat och jag älskar ju den där killen. Så det verkar lösa sig, vi ska jobba på´t i alla fall.

Sen gick modevisningen som en dans! Det var verkligen extremt lyckat och det kom massa folk. Awesome!

Ne nu går skjutsen! Ord till din mamma!