Hang in there kittie!

Hang in there kittie!
Jag ser skräcken i kisses ögon och jag relaterar.

this and that

Fyfan vad mycket som har gått ner de här senaste veckorna. Äntligen börjar solen kika fram bakom tjocka, gråa moln som skjuter laser och kastar granater. Det har minst sagt varit, en jävligt tung period.
Men nu har Larsson/Pahlin äntligen tagit sig ur arbetslöshetens mörker och börjar blicka mot bättre tider. Än är allt inte som vanligt då lönerna kommer in först nästa månad. Man kan ju säga att man ska skatta sig jävligt lycklig för att man har nära och kära som ställer upp. Fast ibland kan jag känna mig jävligt irriterad på folk som däremot aldrig ställer upp. Och just därför känner jag att jag gärna skulle flytta nån annan stans. Någon stans där inte en jävel känner en och bara börja om. Vi får se hur det blir efter sommaren.

Saknar mina små grisar mer än nånsin.

Jag och banana i pedikyrstolen. t.h Anna, Jag och Lina

två steg bakåt..

Imorgon börjar jag min utbildning på aditro...igen. Jag vet att jag borde vara glad för att jag har ett jobb men på nåt sätt så känns det bara som att jag färdas bakåt istället för framåt. Jag är ganska bortskämd när det gäller jobb men det är för att jag aldrig kunnat se pengar som en motivation. Man borde få lön varenda dag och helst genom en liten ceremoni då alla på kontoret kunde stanna upp medans chefen skulle, iklädd en frack,  deklarera att Ingela har jobbat jättebra idag och har tjänat ihop så och så många kronor. Sen skulle alla applådera och vissla.
Är det för mycket att begära?

-Pappa, vad är en mus?
-Det är det mamma har mellan bena.
-Men..vad är en fitta?
-Det är resten av kärringen!

och det tyckte jag var kul! ...

Freaks and freakos

Hej bloggen, som att du är en person.
Jag finner det helt sjukt kul med folk som bloggar om vad man har på sig varenda dag, som att någon bryr sig, men satan vad man kan tjäna pengar. Jag kanske borde börja skriva om vad jag har på mig varje dag: hej bloggen, idag har jag på mig ett befläckat linne från okänd källa och ett par speedos i herrstorlek, självklart matchat med ett par tennisstrumpor i olika färger. Sponsorerna skulle köa, KÖA säger jag!

trevlig valborg ändå, jag hade tänkt skita i hela grejen, bara för att spara pengar men istället blåste jag massor med pengar på grill och öl. Så det blev lite tvärtom men hej, man lever bara en gång.
Grillat är ju ändå livets sötma.

idag är det speldag, palle har införskaffat GTA 4 och jag som är lite coolare köpte little britain i spelform. Det är bättre än bra! Killen i speldisken frågade helt ignorant om det var någon slags serie när jag smällde fram spelet på disken medans jag nästan flåsade fram "jag MÅSTE ha det här spelet". Pff, bara den bästa serien i hela världen! dojk!