hemma i Pite!

Äntligen, efter 14 timmar på ett tåg i sällskap med 2 ungar och en farmor som absolut inte kunde hålla käft i en halv sekund. SKÖNT att vara hemma! I en lägenhet med diskho och badkar och min underbart fabulösa balkong! Det första vi gjorde efter att Palle hämtat upp mig var att åka till max och käka, efter det åkte vi till jysk och hämtade våra möbler. Så nu är ballen redo för sommar 2007!

Under sommaren kommer jag att tillhandahålla mina tjänster som hudterapeut in training. Så om någon skulle vara intresserad av lite summertime pampering så kommer mina fasta priser att vara som lyder:
Manikyr 100 kr
Pedikyr 100 kr
Färg av fransar/bryn 50 kr
plockning 50 kr
Vaxning halv ben 100 kr
Vaxning bikinilinje 50 kr
Vaxning armhåla 50 kr

Jag kanske kommer att fixa en massagebänk så att jag kan utföra helkroppsmassager senare men jag meddelar i sånna fall. Om någon råkar ha en bänk hemma så kan jag naturligtvis göra helkroppsdealen. I sånna fall tar jag 150 spänn.
Om någon är intresserad är det bara att ringa eller skriva:)


Kommentarer
Postat av: Freddo the peddo

O im so happy that you are home. Haha jag är så jävla härjad i rösten idag, fuck shit säger jag. Sen vaknade jag kring 7 och min kropp tyckte "näää int sko du väl sova nå mer it, HE BLIR IT!!!" så jag har suttit i norra hamn och kastat sten och kollat på vad jag kan beskriva som en utter fast mindre. Nu ska jag fisa malin i fejjan. Peace out

2007-06-24 @ 09:10:30
Postat av: elin tarm

men guuu så fint! jag vill att du ska noppa mina ögonbryn..haha. fast ni kanske inte har kommit till den fas i eran utbildning där ni lärt er hur man ska behandla personer som får dödsångest vid ögonbryndplockning eller extrema tårfloder. jaja. men ja e peppad på diverse manikyrer och pedikyrer. anländer till piteå nästa vecka. då borde vi slå våra påsar ihop någon dag, de skulle va trevlig!!

Postat av: erik

hmm.. vaxning av bikinilinjen, why not...

2007-06-26 @ 10:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback